Noskaidrots Fiat Panda 4x4 laimīgais ieguvējs 4

 
16.oktobris 2007 10:57

Pagājušajā sestdienā, 13.oktobrī, Rīgas rajona Baložos notika „FIAT Panda 4x4 izcīņas orientēšanās sportā” noslēguma pasākums, kurā tika noskaidrots automašīnas Fiat Panda laimīgais ieguvējs.

Ir noslēgušās „Fiat Panda 4x4 izcīņas orientēšanās sportā” sacensības, kuras norisinājās vairākos posmos jau no pagājušā gada maija. Lai noskaidrotu automašīnas Fiat Panda ieguvēju, sestdien Baložu kultūras namā notika aizraujoša un atraktīva izcīņa, kuras laikā tika noskaidrots laimīgais uzvarētājs.



Par Fiat Panda īpašnieci kļuva Ilze Tāse, kura ar orientēšanās sportu nodarbojas jau 35.sezonu. Tādēļ automašīna viņai ir kā dāvana apaļajā sporta dzīves jubilejā. Un, kā atzina pati uzvarētāja, turpmāk uz sacensībām viņa dosies tikai ar šo, īpaši meža ceļiem piemēroto un dinamisko, Fiat Panda 4x4.

Pavisam fināla izcīņā piedalījās vairāk kā 150 dalībnieku, kuri visas sezonas garumā bija izpildījuši sezonas sākumā definētos nosacījumus, lai iegūtu galveno balvu – Fiat Panda 4x4. Tāpat kā visi sacensību posmi, arī šī pēdējā izcīņa aizritēja visai saspringtā gaisotnē, jo arī tajā dalībniekiem bija jādemonstrē veiklība, izveicība un attapība.

Sacensības rīkoja orientēšanās sacensību rīkotājs „Magnēts” sadarbībā ar itāļu automašīnu Fiat un Alfa Romeo oficiālo pārstāvi Latvijā „Auto Italia” un Parex bankas atbalstu.
 
Visi komentāri
 
245065. viesis 16.oktobris 2007 14:22
0 0 Atbildēt

Un vai pasākuma organizatori pamanīja, kādu cūkkūti aiz sevis atstāja dalībnieki? Nepietiek ar to, ka visi sabrauca ar saviem auto mežā, aiz viņiem palika pilns mežs ar sidru un dažādu atspirdzinošo dzērienu pudelēm. Vai tad aiz sevis nav jāsavāc? Eju garām šīm vietām katru dienu un konkrēti pēc sacensību dienas ap nobraukātajām kāpām [jā, tur tādas ir] parādījās sportistu atkritumi. Fui.Fiat nerullē, ja nespēj nodrošināt elementāru tīrību.

Redaktors 16.oktobris 2007 15:05
0 0 Atbildēt

Baložu mērs tur nav tik stabils... Ar to, kas notiek Baložos pēdējā laikā, ilgi nenoturēsies.

245141. viesis 16.oktobris 2007 20:36
0 0 Atbildēt

orientieristi mezu nepiemeslo - jo vini regulaari dodas mezaa un kaitina izgaaztuves visaas vietaas.

ar auto arii nebraukaa.

Tur skrienot pa mezu sastapu tikai motobrauceejus, kas izkaarpiija meza suunu.

zirgz jau 27.sezonu mezaa

245198. viesis 17.oktobris 2007 9:58
0 1 Atbildēt

ha, ha! meža ceļiem domātais :)))))))))))))))))

uz pirmā celma paliks kā dekorācija

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti