Mūsējie dodas uz amatieru ralliju «The Italian Job» 4

 
17.oktobris 2007 10:55

MINI īpašnieku un fanu aprindās par kulta filmu atzītās filmas The Italian Job (1969) iedvesmoti, angļi jau 17. reizi organizē amatieru ralliju ar tādu pašu nosaukumu - The Italian Job.

Filmas pamatā ir izskaistināts stāsts par gangsteri Čārliju Krokeru (Maikls Keins), kurš iecer un paveic vērienīgu 'darbiņu' (The Job) Itālijā, Turīnā.

Izraisot milzīgu sastrēgumu - lai to izdarītu, tiek bloķēts Turīnas satiksmes kontroles centra dators - angļi pārdrošā operācijā nolaupa zelta stieņus 4 miljonu dolāru vērtībā. Un izved zeltu no Turīnas ar trim MINI Cooper, pa vienīgo maršrutu, kas nav bloķēts.



Filma uzņemta, parādot angļu noziedzīgo pasauli pārāk rožainās krāsās, un angļu autobūvi krietni izceļot. Bet tomēr, kopš pirmizrādes filma ir tikai vairojusi MINI popularitāti, lai gan MINI ražotājs nekādā mērā nefinansēja filmas uzņemšanu, producenti pirka mašīnas par saviem līdzekļiem.

Tagad The Italian Job ir piedzīvojums, kas jebkuru, kam ir MINI, vai cits auto, kāds uzņemts filmā, aizved no Venēcijas Itālijā, caur Milānu uz Turīnu, un no turienes cauri Francijai uz Braitonu Itālijā.

Katru gadu pasākums pulcē daudzus MINI fanus. Arī šogad, kad no 26. oktobra līdz 3. novembrim ap simts MINI dosies ceļā, lai paveiktu The Italian Job. Šogad pirmo reizi piedalīsies arī latvieši - Agita un Kaspars no Latvijas Mini kluba ar 1992. gada Rover Mini. Latvijas Mini klubs uzaicina visus MINI , gan vecos, klasisko MINI, tā arī jaunos MINI un to braucējus pavadīt ceļā Mini, Agitu, un Kasparu pirmdien, 22. oktobrī, 12:00 no stāvvietas pie Stokker veikala Rīgā, Krasta ielā 42.

www.miniclub.lv
www.italianjob.com
 
Visi komentāri
 
245249. viesis 17.oktobris 2007 14:30
0 0 Atbildēt

Redzeeju filmu. Gan shito origjinaalo, gan jauno. Origjinaala ainteresanta, drusku nenostraadaata, jaunaa ideaala.

245252. viesis 17.oktobris 2007 14:41
0 0 Atbildēt

beidz, jaunā ir absolūta kaka

245256. viesis 17.oktobris 2007 15:25
0 0 Atbildēt

Vai Braitōna neatrodas Anglijā???

245421. viesis 19.oktobris 2007 1:50
0 0 Atbildēt

Magjistr, Tu jau vari sākt praktizēties!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti