Atklāta Mercedes-Benz Latvijā 15 gadu jubilejai veltīta izstāde 3

 
16.oktobris 2007 18:31

Par godu Mercedes-Benz Latvijā 15 gadu jubilejai 16. oktobrī Domenikss Auto tirdzniecības centrā tika atklāta izstāde, kurā apskatāmi dažādi priekšmeti, kas vislabāk attēlo Mercedes-Benz ienākšanu Latvijā un SIA Domenikss veiksmes un panākumu brīžus.

Izstādē ir apskatāmas bilžu galerijas, dažādi video materiāli, pirmā biroja instalācija, Mercedes-Benz S-klases automašīna, ar kuru savā prezidentūras laikā brauca bijušais Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis, kā arī citas interesantas lietas.  

Izstādes atklāšanā tika prezentēts arī 1886. gadā Karl Benz radītais pasaulē pirmais motorizētais automobilis Benz-Patent-Motor Car, kas ir mūsdienu automašīnas priekšgājējs un pirmo reizi tiek atvests uz Latviju. 



Jubilejas izstāde, kas rīkota par godu Mercedes-Benz 15 gadiem Latvijā, kā arī ekskluzīvais Benz-Patent-Motor Car līdz pat šī gada beigām būs apskatāms Domenikss Auto tirdzniecības centrā Krasta ielā 34, Rīgā. 

SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska atzīst: „Esmu patiesi lepna par Mercedes-Benz panākumiem Latvijā. Tas nebūtu iespējams bez lieliskām mašīnām, kurās apvienojas dizaineru vīzijas, inženieru idejas un mehāniķu precīzais darbs. Ceru, ka arī turpmāk arvien vairāk cilvēku novērtēs Mercedes-Benz automašīnas burvīgumu un priekšrocības.”

Ikviens ir laipni aicināts apmeklēt Mercedes-Benz Latvijā 15 gadu jubilejai veltīto izstādi un klātienē apskatīt ekskluzīvo Benz-Patent-Motor Car.

Par Domenikss:
Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un kravas automobiļu tirdzniecību, Mitsubishi Fuso, KIA, oriģinālo Mercedes-Benz rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu, SIA Domenikss Ventspils (pārstāvniecība Ventspilī), kas līdzās iepriekš minētajām automašīnām tirgo arī Citorën markas automobiļus, kā arī SIA Domenikss Daugavpils (pārstāvniecība Daugavpilī) un SIA Baltijas Auto Centrs (mazlietotu automašīnu tirdzniecība).
 
Visi komentāri
 
245329. viesis 18.oktobris 2007 9:49
0 0 Atbildēt

Kā saprast MB 15 gadu jubileja?Taču skaidri un gaiši uzrakstiet,ka tas ir domāts Domeniksa pastāvēšanas laiks!

Redaktors 18.oktobris 2007 11:04
0 0 Atbildēt

Te domāts, ka Mercedes-Benz [tieši] Latvijā svin 15 gadu jubileju.

245431. viesis 19.oktobris 2007 10:54
0 0 Atbildēt

Cik atceros, PIRMIE meršu tirgotāji 90-to sākumā Latvijā bija neliela firmiņa Vaivaros, kuri bij. tūristu bāzes garažās bija ierīkojuši veikalu un servisu. Servisa mehaniķu brigāde bija ļoti profesionala, neatteica arī remontus un konsultacijas citiem auto. Pats tolaik braucu ar veco BMW e-21, un bija problemas ar karburatora elektroniku. Meršu speciem teicami izdevās to defektu atklāt un novērst. Tolaik uz turieni faktiski brauca remontēties visi Latvijas merši. Arī nopirkt tur varēja gan jaunus, gan lietotus meršus. Bet šodien , kā izskatās, meršu tirgotāju "pionierus" Latvijā visi jau ir piemirsuši.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti