Liepājas rallisti ieguvuši 11 godalgotas vietas

 
15.novembris 2007 0:03

Rallija sezonas noslēgumā Liepājas Rallija Komandas pārstāvji uz goda pjedestāla kāpa veselas 11 reizes. Īpaši jāatzīmē iegūtās pirmās pozīcijas šogad – Dana Lešča/ Jāņa Vīksnas ekipāža izcīnīja čempiona titulu N3 grupā Latvijas čempionātā, gan uzvaru Baltijas Rallija Kausa absolūtajā un 1. grupas ieskaitē.

Savukārt Mārtiņš Būčiņš/ Renārs Francis, izcīnot bronzas godalgu Latvijas čempionātā N4 grupā, Baltijas kausa N4 grupas ieskaitē ieguva pirmo vietu.

Abas liepājnieku ekipāžas šosezon bija izcīnījušas punktus arī FIA Ziemeļeiropas zonas rallija čempionātā, kurā apvienoti ralliji, kas notiek visās Baltijas valstīs, Norvēģijā un Dānijā.

Šīs divas ekipāžas ar saviem punktiem izcīnīja arī otro vietu komandu vērtējumā – tikai pēdējā posmā liepājniekiem nācās piekāpties uzvarētājiem Skandi Auto rallija komandai. Ļoti augstu rezultātu uzrādīja arī Liepājas Rallija Komandas 2. sastāvs (Meldrājs, Lebedevs) – piektā vieta, priekšā daudzām spēcīgām komandām.

Savā otrajā sezonā lielajā rallijā uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa vēl viena liepājnieku ekipāža – Mārtiņš Meldrājs/ Gundars Vītols (N3 grupa). Bet AL2000 grupā pjedestāla trešo pozīciju aizņēma Normunds Verbelis/ Igors Bartaščenoks.

Liepājas Rallija Komanda šogad Latvijas čempionātā bija viskuplāk pārstāvētā komanda – astoņas liepājnieku ekipāžas startēja visās ieskaites grupās.

Liepājas rallistu panākumi 2007. sezonā

Mārtiņš Būčiņš/ Renārs Francis
Baltijas kausa uzvarētāji N4 grupā
Latvijas čempionātā 3. vieta N4 grupā
FIA Ziemeļeiropas zonas rallija čempionāta 2. vieta 2. grupā

Dans Leščs/ Jānis Vīksna
Latvijas čempioni rallijā N3 grupā
Baltijas rallija kausa absolūtie uzvarētāji
Baltijas Rallija Kausa 1. vieta (grupa 1)
FIA Ziemeļeiropas zonas rallija čempionāta 3. vieta (4. grupā)

Mārtiņš Meldrājs/ Gundars Vītols
Latvijas čempionāta 2. vieta N3 grupā
Baltijas rallija kausa 2. vieta (grupa 1)
FIA Ziemeļeiropas zonas rallija čempionāta 4. vieta (4. grupā)

Normunds Verbelis/ Igors Bartaščenoks
Latvijas kausa izcīņas 3. vieta AL 2000 grupā

Liepājas Rallija Komanda 1
2. vieta komandu ieskaitē Latvijas čempionātā

Liepājas Rallija Komanda 2
5. vieta komandu ieskaitē Latvijas čempionātā


 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti