Par satiksmi 18.novembrī 3

 
15.novembris 2007 0:03

Sakarā ar Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) iesniegumu ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā ņemts vērā, ka Rīgā notiks:

– 17.novembrī plkst. 21.00 NBS vienību militārās parādes ģenerālmēģinājums 11.Novembra krastmalā;
– 18.novembrī plkst. 11.00 ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa; plkst. 14.00 NBS vienību militārā parāde 11.Novembra krastmalā.


Rīkojumā noteikts, ka transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt (izņemot NBS transportlīdzekļus ar Rīgas Garnizona un Latvijas Republikas Saeimas un valsts prezidenta drošības dienesta speciālām caurlaidēm):

no 17.novembra plkst. 19.30 līdz. 18.novembra plkst. 16.00 11.Novembra krastmalas abās pusēs, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot NBS autotransportu, kaujas tehniku un transportlīdzekļus ar Rīgas Garnizona speciālām caurlaidēm.


18.novembrī no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00 (izņemot diplomātiskos transportlīdzekļus):

• Raiņa bulvāra abās pusēs, posmā no Reimersa ielas līdz Inženieru ielai;
• Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai;
• autostāvvietā pie Latvijas Nacionālās operas.
18.novembrī no plkst. 00.00 līdz plkst. 16.00:
• 11.Novembra krastmalā, posmā no Kaļķu ielas līdz 13.Janvāra ielai;
• 13.Janvāra ielā, posmā no 11.Novembra krastmalas līdz Marijas ielai;
• Marijas ielā, posmā no 13.Janvāra ielas līdz Merķeļa ielai;
• Merķeļa ielā, posmā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim;
• Brīvības bulvāra abās pusēs, posmā no Raiņa bulvāra līdz Elizabetes ielai;
• Brīvības ielas abās pusēs, posmā no Elizabetes ielas līdz Matīsa ielai;
• Reimersa ielā;
• Bruņinieku ielas abās pusēs, posmā no Brīvības ielas līdz Baznīcas ielai.
18.novembrī no plkst.12.00 līdz plkst.15.30 uz A-B dambja.

18. novembrī no plkst. 11.00 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota gājēju satiksme ziedu nolikšanas ceremonijas laikā laukumā pie Brīvības pieminekļa.

Atstātos transportlīdzekļus policija nepieciešamības gadījumā ar autoevakuatora palīdzību pārvietos uz tuvāko atļauto stāvēšanas vietu.

No 17.novembra plkst. 19.30 policija nepieciešamības gadījumā ierobežos transportlīdzekļu satiksmi 11.Novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot transportlīdzekļus ar Rīgas Garnizona un Latvijas Republikas Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta speciālām caurlaidēm).

17.novembrī no plkst. 20.30 līdz NBS militārās parādes ģenerālmēģinājuma beigām tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.Novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot NBS autotransportu, kaujas tehniku un transportlīdzekļus ar Rīgas Garnizona un Latvijas Republikas Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta speciālām caurlaidēm).

18.novembrī no plkst. 00.00 līdz plkst. 16.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.Novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot NBS autotransportu, kaujas tehniku un transportlīdzekļus ar Rīgas Garnizona speciālām caurlaidēm).

18.novembrī no plkst. 14.30 līdz plkst. 15.30 policija pavadīs NBS vienību militāro parādi pa maršrutu: 11.Novembra krastmala – 13.Janvāra iela – Merķeļa iela – Brīvības bulvāris – Brīvības iela – Bruņinieku iela, kā arī nepieciešamības gadījumā regulēs, ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi militārās parādes maršrutā .

18.novembrī no plkst. 14.30 līdz plkst. 15.30 policija pavadīs Artilērijas un pretgaisa aizsardzības diviziona transportlīdzekļu kolonnu pa maršrutu: 11.Novembra krastmala – Krasta iela. Tālāk uz dislokācijas vietām divizioni dosies NBS Militārās policijas eskorta pavadībā.

18.novembrī no plkst. 13.45 līdz plkst. 15.30 policija slēgs transportlīdzekļu satiksmi:
• Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam;
• uz Akmens tilta;
• 11.Novembra krastmalā, posmā no Kaļķu ielas līdz 13.Janvāra ielai;
• 13.Janvāra ielā, posmā no 11.Novembra krastmalas līdz Prāgas ielai;
• Krasta ielā, posmā no Puškina ielas līdz 13.Janvāra ielai (izņemot transportlīdzekļus uz Rīgas starptautisko autoostu).

Šajā laikā policija slēgs transportlīdzekļu satiksmi atbilstoši nepieciešamībai:
• 13.Janvāra ielas posmā no Prāgas ielas līdz Marijas ielai;
• Marijas ielā, posmā no 13.Janvāra ielas līdz Merķeļa ielai;
• Satekles ielā, posmā no Dzirnavu ielas līdz Marijas ielai;
• Gogoļa ielā, posmā no Turgeņeva ielas līdz Marijas ielai;
• Raiņa bulvārī, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz 13.Janvāra ielai;
• Aspazijas bulvārī, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz 13.Janvāra ielai;
• Prāgas ielā, posmā no Centrāltirgus ielas līdz 13.Janvāra ielai;
• Merķeļa ielā, posmā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim;
• Tērbatas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Brīvības bulvārim
• Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Raiņa bulvāra līdz Elizabetes ielai;
• Brīvības ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Matīsa ielai.

18.novembrī no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.30 policija slēgs transportlīdzekļu satiksmi uz A-B dambja (izņemot NBS autotransportu) un nodrošinās Pretgaisa aizsardzības bataljona četru zenītlielgabalu novietošanu uz A-B dambja un lielgabalu vilcējus uz A-B dambja sākuma.

18.novembrī no plkst. 13.30 līdz plkst. 16.00 policija norīkos ceļu satiksmes regulētāju Brīvības ielas un Tallinas ielas krustojumā, lai nodrošinātu trolejbusiem un autobusiem iespēju izdarīt kreiso pagriezienu.

NBS svinīgo pasākumu laikā policija nodrošinās diplomātisko un VIP transportlīdzekļu ar Rīgas garnizona speciālām caurlaidēm novietošanu Aspazijas bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai un autostāvvietā pie Latvijas Nacionālās operas.

No 17.novembra plkst. 18.00 līdz 18.novembra plkst. 16.00 tiks slēgta smago transportlīdzekļu satiksme Eksporta ielā, posmā no Hanzas ielas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.Janvāra ielai.

SIA “Rīgas satiksme” uzdots 17. un 18.novembrī slēgt maksas autostāvvietas minētajos ielu posmos un laikos atbilstoši policijas norādījumiem; nodrošināt NBS ar drošības barjerām to izvietošanai 11.Novembra krastmalā 18.novembrī saskaņā ar policijas norādījumiem; no 17.novembra plkst. 19.30 līdz 18.novembra plkst. 16.00 slēgt Poļu gātes kontrolposteni; no 11. līdz 18.novembrim nodrošināt autoevakuatorus saskaņā ar policijas norādījumiem; 18.novembrī no plkst. 13.30 līdz plkst. 16.00 pārorganizēt sabiedriskā transporta satiksmi.
 
Visi komentāri
 
247295. viesis 15.novembris 2007 8:47
0 0 Atbildēt

kaa parasti uz kartes shito visu uzsmeereet ir rokas par iisaam.

liktu tiem iereednjiem, kas par to atbildiigi nosaukt no galvas visas ielas ar visiem laikiem- aptirstos uzreiz

247312. viesis 15.novembris 2007 11:27
0 0 Atbildēt

piekrītu :)

247402. viesis 18.novembris 2007 5:42
0 0 Atbildēt

un tas viss, lai varētu parādīt savus finiera tankus?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti