Atskaitīsies par padarīto pierobežas kravas auto rindu likvidēšanā 1

 
21.novembris 2007 0:08

Vārdi Terehova un Grebņeva šķiet sinonīmi nebeidzamām, kilometriem garām kravas transportlīdzekļu rindām, kas tikai palielinās? Izskatās, ka neviens problēmas risināšanai neko nedara un tā tikai milst un milst?

Satiksmes ministrija (SM) 22. novembrī aicina žurnālistus doties neparastā izbraucienā uz pierobežu, kur SM atskaitīsies par to, kas līdz šim ir izdarīts, lai risinātu kravas transporta rindu jautājumu.

Kravas transporta garās rindas uz autoceļa A12 Ludza – Terehova izraisa ceļu satiksmes drošībai bīstamas situācijas, jo faktiski aizņem vienu no braukšanai paredzētajām joslām. Sevišķi tas jūtams ziemā. Rindas rada neērtības arī blakus ceļam esošajām saimniecībām un apgrūtina ceļu uzturēšanu. Par to domājot, kravas mašīnu novietošanai ir rasts pagaidu risinājums. Par to uzzināsiet vairāk, ja 22. novembrī atbrauksiet.

Pasākums plkst. 14.00 notiks Ludzas rajona Ploskos, netālu no Terehovas robežkontroles punkta. Tā laikā plānota simboliska pirmā atskaites punkta par padarīto atklāšana.

Piedalīsies Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers, VAS „Latvijas Valsts ceļi” valdes priekšsēdētājs Tālis Straume, ministra padomnieks Georgs Lansmanis, kā arī pārstāvji no Krievijas Federācijas vēstniecības, Valsts robežsardzes, Ludzas pašvaldības un citi.

Satiksmes ministrija aicina uz pasākumu doties ar ministrijas organizētu autobusu – izbraukšana 22. novembrī no Gogoļa ielas 3 plkst. 8.00. Lūdzam pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruņiem 67028261, 67028274 vai 67028390.
 
Visi komentāri
 
247538. viesis 21.novembris 2007 14:00
0 0 Atbildēt

Jā:)

milst un milst

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti