SIA VEHO 10 mēnešos palielina apgrozījumu par 44% 2

 
27.novembris 2007 10:46

SIA VEHO apgrozījums šī gada pirmajos 10 mēnešos pieaudzis par 44% salīdzinājumā ar 2006.gada attiecīgo laika periodu un ir sasniedzis 18.5 miljonus EUR.

SIA VEHO, CITROËN importētājs un dīleris Latvijā, š.g. pirmajos 10 mēnešos pārdevis 1057 vieglās pasažieru automašīnas, kas ir par 53% vairāk salīdzinājumā ar 2006.gada attiecīgo laika periodu. Tas ļāvis CITROËN automašīnām ieņemt 9.vietu vieglo auto segmentā.

Sasniedzot 100% pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējā gada pirmajiem 10 mēnešiem, CITROËN ieņem otro vietu komerctransporta segmentā ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām, tādējādi līdz šā gada oktobrim CITROËN sasniedzis 324 pārdoto komerctransporta vienību skaitu un 11.8% tirgus daļu.

„Plānojam šo gadu noslēgt ar 1640 pārdotām auto vienībām un 23 milj. EUR lielu apgrozījumu”, komentē Raimonds Dūda, SIA VEHO valdes priekšsēdētājs.

Populārākie modeļi joprojām ir CITROËN C4 (26% no kopējā pārdoto CITROËN skaita), kā arī CITROËN Berlingo pasažieru (32%) un kravas (16%) versijas. Turklāt, abas Berlingo versijas ieņem līderpozīcijas katra savā klasē. Berlingo pasažieru versija ir pirktākā vieglo auto segmenta LCV klasē, savukārt Berlingo FG – pārliecinoši pieprasītākais modelis starp atbilstošās kravnesības transportlīdzekļiem komerctransporta segmentā. 

Raimonds Dūda: „Tā kā ievērojamas izmaiņas skārušas līzinga nosacījumus un noformēšanu saistībā ar valdības pretinflācijas plānu, zināms iespaids atspoguļojas arī kopējos pārdošanas rādītājos. Izmaiņas vistiešāk jūtamas mazās un kompaktklases automašīnu pārdošanas rezultātos, kur izaugsme nenorit tik dinamiski, kā plānots. Tas skaidrojams ar pircēju nogaidošo attieksmi. Lai gan sākotnēji tika prognozēts, ka pretinflācijas plāns ierobežos luksus segmenta automašīnu pārdošanu, tas skāris arī ekonomisko auto pieprasījumu.”

Jau nākamā gada aprīlī Eiropas un Latvijas tirgū tirdzniecībā būs pieejams jaunais CITROËN vidējās klases auto - C5. Plašākai auditorijai tas pirmo reizi tiks prezentēts auto izstādē Ženēvā 2008.gada martā. Jaunais C5 stiprinās CITROËN pozīcijas automobiļu vidējās klases segmentā, kur īpaši nozīmīgs ir auto dizains, veiktspēja un kvalitāte. Respektējot minētā segmenta prasības, CITROËN nākamgad piedāvās divus C5 modeļus – sedanu un universālu. Martā CITROËN prezentēs arī jauno komercauto CITROËN Nemo, bet 2008. gada beigās laidīs klajā jauno CITROËN Berlingo, kura iepriekšējās paaudzes modelis sasniedzis favorīta cienīgus pārdošanas rezultātus.

Jaunais VEHO Krasta autosalons Grēdu ielā 4 aizņem 1000m2 lielu platību, ietverot jaunu un mazlietotu auto izstāžu zāli un automašīnu piegādes zonu. Šajā salonā klientiem tiek piedāvātas pilnībā aprīkotas automašīnas, kas nozīmē, ka ar nopirkto auto tūlīt pat pēc līzinga noformēšanas un automašīnas reģistrācijas var doties mājup.

Domājot par klientu ērtībām, tiks veikti ēkas rekonstrukcijas darbi CITROËN pilna servisa centrā K. Ulmaņa gatvē, kur iecerēts paplašināt ne tikai autoservisa platību, bet izveidot arī jauno auto piegādes zāli un veikt virkni citus būtiskus uzlabojumus – vēl modernākas pircēju atpūtas zonas un papildu autostāvvietu izveidi.
 
Visi komentāri
 
247965. viesis 28.novembris 2007 21:02
0 0 Atbildēt

Kas tad nu, neviena komentāra? :D Laikam Veho servisa līmenis cēlies, nav ko nod***!

247974. viesis 29.novembris 2007 9:10
0 0 Atbildēt

Viesi 247965

Nopērc sev citroniņu,tad sapratīsi par ko te tauta cepās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti