«Audi» iegūst piecas «Auto Trophy» balvas 3

 
30.novembris 2007 10:21

"Auto Trophy 2007" balvu pasniegšanas ceremonijā četri Audi modeļi savās klasēs ir ieņēmuši pirmās vietas. Tas ir autosporta žurnāla "Auto Zeitung" lasītāju lēmums. Ar savu balsojumu viņi Audi A3, Audi A4, Audi A6 un Audi R8 automobiļiem piešķīra četras no savām vērtīgākajām balvām.

Vēl viena Auto Trophy balva tika piešķirta Audi A5 reklāmai nominācijā "Gada drukātā reklāma". Audi Q7, Audi TT Roadster, Audi A8 un Audi S5 modeļi savās klasēs ieguva otrās pozīcijas.
 
Kopumā šī gada balsojumā piedalījās 350 transportlīdzekļi 31 kategorijā, kā arī papildus tika izvēlētas gada labākās drukātās reklāmas. Kopumā par saviem favorītiem nobalsoja 103721 Ķelnē izdotā Auto Zeitung un www.autozeitung.de lasītāji.


 
Par favorītu kompaktklasē Audi A3 izvēlējās 23,5 procenti lasītāju. Pārējie konkurenti ieguva ievērojami zemākus rezultātus.
 
Audi A6 saņēma 29,4 procentus balsu, ceturto reizi ieņemot pirmo vietu savā klasē. Audi A6 otro vietu apsteidza par gandrīz 10 procentiem.
 
Kā sporta klases uzvarētājs Audi R8 automobilis saņēma cienījamus 30,5 procentus lasītāju balsu, iegūstot vēl vienu pārliecinošu pirmo vietu, 12 procentus priekšā savam tuvākajam konkurentam.
 
Īpaši iepriecinoša ir jaunā Audi A4 automobiļa uzvara vidējā klasē. Vēl pirms pircēji ir saņēmuši pirmos automobiļus, 35,7 procenti lasītāju nobalsoja par Ingolštatē izstrādāto limuzīnu – tas ir labākais rezultāts starp visiem uzvaras guvušajiem Audi transportlīdzekļiem un kopumā viens no labākajiem rezultātiem šī gada Auto Trophy balvā.
 
Otro gadu pēc kārtas Audi reklāma ieguva balvu par labāko drukāto reklāmu. Auto Zeitung lasītāju populārākā izvēle šai Auto Trophy balvai bija Audi A5 reklāmas kampaņas attēls.
 
Audi zīmols 20 gadus ilgajā Auto Trophy balvas vēsturē jau ir ieguvis 39 balvas.
 
Visi komentāri
 
248118. viesis 30.novembris 2007 14:56
0 0 Atbildēt

Vēl pirms pircēji ir saņēmuši pirmos automobiļus, 35,7 procenti lasītāju nobalsoja par Ingolštatē izstrādāto limuzīnu – tas ir labākais rezultāts starp visiem uzvaras guvušajiem Audi transportlīdzekļiem un kopumā viens no labākajiem rezultātiem šī gada Auto Trophy balvā.

Tāpēc jau dabūja to balvu, ka vēl ne1 ar šamajiem nav braucis :)))

248131. viesis 30.novembris 2007 16:27
0 0 Atbildēt

A ko tad, tie slikti brauc?

248178. viesis 1.decembris 2007 0:53
0 0 Atbildēt

Tas tikai nozīmē to ka tas ir nevis auto, bet reklāmu konkurss :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti