Dārgo auto īpašnieki izvēlas kompleksu auto aizsardzību 3

 
4.decembris 2007 9:37

Pēdējā pus gada laikā pieaudzis auto īpašnieku īpatsvars, kuri izvēlas savam auto uzstādīt kompleksu auto aizsardzību, liecina SIA „Autonams” apkopotā statistika.

Kopš pilnā auto aizsardzības komplekta ieviešanas ievērojami pieaudzis klientu skaits, kuri izmanto šo pakalpojumu, turklāt īpaši aktīvi ir dārgo automašīnu īpašnieki. Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ klienti izvēlas pilno aizsardzības komplektu, ir iespēja saņemt 100% atlīdzību auto zādzības gadījumā.

„Autonams” speciālistu izveidotais pilnais aizsardzības komplekts sastāv no vismaz četrām komponentēm – signalizācijas, SKYBRAKE imobilaizera, auto marķēšanas un KASKO apdrošināšanas. Turklāt automašīnas zādzības gadījumā „Autonams” atlīdzinās KASKO polises pašriska summu.

Edvīns Panders, „Autonams” pārdošanas un attīstības direktors, valdes loceklis: „Ieviešot pilno auto aizsardzības komplekta pakalpojumu, bijām prognozējuši augstu auto īpašnieku interesi, jāatzīst rezultāti ir pārsnieguši mūsu prognozēto. Pēdējā pus gada laikā ir strauji pieaudzis to, klientu skaits, kuri izvēlas šo pakalpojumu. Turklāt pilno aizsardzības komplektu visvairāk novērtē un izvēlas tieši dārgo automašīnu īpašnieki. Kā vienu no būtiskākajiem iemesliem klienti nosauc tieši iespēju sevi 100% pasargāt no zaudējumiem auto zādzības gadījumā.

Ja pilnais aizsardzības komplekts, kas ietver – signalizāciju, SKYBRAKE imobilaizeri, auto marķēšanu un KASKO apdrošināšanu –, uzstādīts „Autonamā”, tad zādzības gadījumā mēs uzņemamies atbildību un atlīdzinām starpību, ko nesedz KASKO apdrošināšanas atlīdzība. ”

Lai gan joprojām auto visai nepilnīgi tiek aizsargāti pret zagļiem, tomēr auto īpašnieki kļūst apzinīgāki un arvien skaidrāk iezīmējas tendence izvēlēties kompleksu auto aizsardzību, kas nodrošina vispilnīgāko aizsardzību. Pēdējā pus gada laikā pieaudzis to „Autonams” klientu skaits, kuri izvēlas pilno aizsardzības komplektu.

„Autonams” auto aizsardzības speciālisti ir secinājuši, ka vispilnīgākā aizsardzība pret auto zagļiem ir, nevis individuālas pretaizdzīšanas ierīces, bet gan kompleksa aizsardzība. Katra no pilnā auto aizsardzības komplekta sastāvdaļām veic nozīmīgu funkciju auto aizsardzībā – signalizācija un imobilaizeris kavē auto zagli, savukārt marķēšana padara auto nepievilcīgu zaglim, jo tiek apgrūtināta detaļu realizācija, savukārt KASKO apdrošināšana nelaimes gadījumā pasargā auto īpašnieku no zaudējumiem.

„Autonams” pilnais aizsardzības komplekts ir katrai automašīnai individuāli piemeklēta auto drošības produktu pakete, kura atkarībā no auto markas un modeļa, sastāv no vismaz četrām svarīgām komponentēm: „Autonamā” uzstādītas vai ar papildus elementiem papildinātas signalizācijas, imobilaizera SKYBRAKE, „Autonama” speciālistu veiktas auto marķēšanas, kā arī KASKO polises. Turklāt, ja signalizācija, Skybrake imobilaizers, auto marķēšana un KASKO apdrošināšana tiks noformēta un uzstādīta „Autonamā”, tad transportlīdzekļa zādzības gadījumā auto īpašnieks saņems summu visas auto vērtības apmērā.

Par „Autonams”
„Autonams” ir tirgus līderis Latvijā auto aizsardzības sistēmu tirgū, kas sniedz pakalpojumus pilnīgai auto pretzagšanas nodrošināšanai (automarķēšanu, signalizācijas un imobilaizeru uzstādīšanu, un nodrošina KASKO apdrošināšanu), kā arī uzņēmumu autoparku vadības sistēmu uzstādīšanā.
„Autonams” ir izstrādājis un ražo oriģinālu imobilaizeru sistēmu SKYBRAKE auto dzinēja bloķēšanai, kas 2004.gadā pārsteidza autoindustriju pasaulē ar tās kompaktajiem izmēriem un multifunkcionalitāti.

„Autonams” speciālisti, kopš darbības uzsākšanas 1994.gadā, ar pretaizdzīšanas iekārtām ir aprīkojuši vairāk nekā 30 200 automašīnu, bet marķējuši vairāk nekā 42 000 automašīnu.
 
Visi komentāri
 
248314. viesis 4.decembris 2007 10:29
0 0 Atbildēt

Atkal Autonams kaut ko izpētījis un apkopojis!

Un tā katru mēnesi pa vienam "izcilam" pētijumam ar "revolucionāriem" secinājumiem :D

248324. viesis 4.decembris 2007 12:10
0 0 Atbildēt

Šādi PR raksti, kas nāk katru mēnesi - parasti tiek izmesti miskastē, bet šeit....

248345. viesis 4.decembris 2007 13:54
0 0 Atbildēt

A sheit, tu 248324. viesis tomeer vinus izlasi :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti