Iekšlietu ministrs aicina svinēt svētkus droši 7

 
28.decembris 2007 14:17

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš aicina Latvijas iedzīvotājus svētku brīvdienu un Jaunā gada svinību laikā būt piesardzīgiem, rīkojoties ar pirotehniku, ievērot ugunsdrošību un nesēsties pie stūres reibumā.

Ministrs norādīja, ka visbiežāk nelaimes gadījumi, ugunsgrēki un autoavārijas notiek neuzmanīgas un bezatbildīgas rīcības vai alkohola reibuma dēļ, tāpēc viņš aicina svētku laikā nepiemirst par savu un citu drošību, lai svinības nepārvērstos traģēdijā. Viņš uzsvēra, ka ārkārtas dienesti svētku dienās strādās pastiprinātā režīmā un būs gatavi sniegt palīdzību, tomēr pirmkārt par savu drošību jārūpējas katram pašam.

„Pirms izšaut svētku salūtu, iepazīstieties ar lietošanas pamācību, parūpējieties, lai svecītes nepārvērš svētku egli uguns liesmās, nesēdieties paši un neļaujiet draugiem braukt reibumā, neatstājiet bērnus bez uzraudzības – tad svētki būs patiesi skaisti un Jaunais gads atnesīs laimi,” novēl M.Segliņš.
 
Visi komentāri
 
249758. viesis 28.decembris 2007 14:41
0 0 Atbildēt

droši ka svinēsim!

249765. viesis 28.decembris 2007 16:47
0 0 Atbildēt

esi droš! svinēsim

249792. viesis 29.decembris 2007 17:19
0 0 Atbildēt

Agrāk šādu aicinājumu izteica veselības ministrs un nodokļu inspektori, laikam jau tik tālu esam aizgājuši, ka nav kas strādā un maksā nodokļus!!!

249797. viesis 29.decembris 2007 21:15
0 0 Atbildēt

Jā,lietošanas instrukcija ir svarīga-jāzin cik lādiņu magazīnā,un kā pareizi pieskrūvēt klusinātāju.

249815. viesis 30.decembris 2007 18:26
0 0 Atbildēt

apollo.lv/portal/news/a...79?comm_page=5

Visvairāk šnabi dzer bērēs, kāzās, kristībās, draugu pulkā, izbraukuma sēdēs, makšķerējot, pirms un pēc medībām, kā arī bērēs pēc medībām. Izdzertā šņabja daudzuma ziņā latvieši var droši nostāties līdzās krieviem, baltkrieviem un ukraiņiem. Šņabja marku ziņā latvieši tomēr paliek saviem lielajiem kaimiņiem iepakaļ, jo mēs vienkārši esam maza tauta un kopumā tik daudz šņabja saražot un izdzert nevaram.

Ja šnabi latvietis pie viena galda izdzer kopā ar krievu, ukraini, ebreju, igauni vai nēģeri latvietis kļūst internacionālists un antirasists, dzied krievu dziesmas, runā par Baltijas vienotību, cīnas pret antisemītismu, labprāt uzkož speķi. Ja latvietis šnabi dzer kopā ar latvieti, viņš kļūst nacionālists un par visiem iepriekšpiesauktajiem stāsta vairāk vai mazāk rupjas anekdotes.

249836. viesis 1.janvāris 2008 15:59
0 0 Atbildēt

to 249815. viesis

Tas gan bija labs :D

249839. viesis 1.janvāris 2008 22:36
0 0 Atbildēt

Nu, nekas traks nebija, shodien no Kaunatas braucot kadi 10km (kur izbrauc no mezha uz Kaunatas pusi) viens buss guleja uz jumta... Un nakamais bija kaut kads mazs vaagiitis pirms Rigas Hesa guleja graavii.. :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti