Sācies balsojums par populārāko autosporta 2007.gada čempionu 4

 
9.janvāris 2008 10:14

Latvijas Automobiļu federācija sadarbībā ar „Hansa Līzings” un portālu „Delfi” aicina visus autosporta līdzjutējus aktīvi iesaistīties balsošanā par 2007. gada populārāko autosporta čempionu.

Tā ir iespēja katram autosporta pazinējam un līdzjutējam palīdzēt izvirzīt savu favorītu no visiem Latvijas autosporta čempioniem -- kartinga, autokrosa, rallija, standartauto, šosejas, autotreka, rallijreida, trofireida un radio vadāmo modeļu disciplīnās.

Populārākais sportists (ekipāža) saņems naudas balvu no „Hansa Līzings” lielajā autosporta gada notikumā – „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā, kas notiks 19. janvārī Rīgas Latviešu biedrības namā.

Latvijas Automobiļu federācija (LAF) sadarbībā ar „Hansa Līzings” jau piekto gadu rīko Čempionu godināšanas pasākumu, kuru laikā apbalvojumus par izcilu sniegumu saņem visu autosporta komisiju rīkoto sacīkšu uzvarētāji. Šajos pasākumos atzinība tiek arī visiem, kuri gada laikā izpildījuši normas sporta meistara nosaukumam, kā arī cilvēkiem, kuri devuši nenovērtējamu ieguldījumu autosporta attīstībā Latvijā.

Latvijas autosportā 2007. gadā notikušas vairāk kā 80 sacensības, kurās piedalījušies vismaz 4200 sportisti. Kopumā auto sacensības klātienē 2007. noskatījušies apmēram 400 000 līdzjutēji. Var uzskatīt, ka autosports ir iecienīts sporta veids, kas prasa drosmi, zināšanas, disciplīnu, labas reakcijas spējas un aizrautību.

2007. gadā dažādos autosporta veidos čempiona titulus izcīnījuši 59 sportisti, bet vairāki sportisti ir kļuvuši par Latvijas Autosporta meistariem.

Balsošana par populārāko Latvijas autosporta čempionu turpināsies līdz piektdienas, 18. janvāra vakaram. Tiks paziņoti balsojuma pirmo trīs vietu ieguvēji. Savukārt to, kurš šajā balsojumā uzvarējis, atklās „Hansa Līzings” Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2007” pasākumā 19. janvārī!

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs
 
Visi komentāri
 
250101. viesis 9.janvāris 2008 12:33
0 0 Atbildēt

kur var nobalsot...?

250116. viesis 9.janvāris 2008 16:12
0 0 Atbildēt
250182. viesis 10.janvāris 2008 18:20
0 0 Atbildēt

"Viesturs Saukāns

LAF Preses dienesta vadītājs"

Interesanti, nepamanīju pa kuru laiku M.Dzenītis nozudis no apvāršņa...? Un galvenais KAPĒČ? ;)

250183. viesis 10.janvāris 2008 18:20
0 0 Atbildēt

Sorry, Mārtiņš laikam ka "preses sekretārs".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilnīgi jaunais C3 Aircross sola pievilcīgas cenas (+ FOTO) 2

Citroën ir atklājis pirmos pilnīgi jaunā C3 Aircross attēlus. C3 Aircross un C3 hečbeku vieno dizaina identitāte, solījums par salona telpu un komfortu, kā arī ambīcijas satricināt tirgu ar ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām. Abi modeļi ir balstīti uz Smart Car platformas, kas nodrošina daudzpusīgu dzinēju pieejamību un efektivitāti izmaksu ziņā. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme 1

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 13

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti