«Dzelzs vīrs» paļaujas uz «Audi R8» 4

 
10.janvāris 2008 10:51

Roberts Daunijs juniors spēlē Toniju Stārku – galveno lomu Paramount Pictures un Marvel Studios filmas "Dzelzs vīrs" versijā. Viņa izcilo spēju pamatā ir daudzpusīgas un neiznīcināmas augsto tehnoloģiju bruņas, kuras viņš ir radījis.

Kad bruņas netiek izmantotas, miljardieris paļaujas uz Audi R8. "Audi R8 ir izcili piemērots automobilis Tonijam Stārkam," saka filmas "Dzelzs vīrs" režisors Džons Favro. "Tas ir tehnoloģiju šedevrs - ātrs, drošs un harizmātisks auto." Galvenās sieviešu lomas tēlotāja, Oskara balvas ieguvēja Gvineta Paltrova (Virdžīnija "Pepera" Potsa), šajā filmā brauc ar Audi A5.

Tonijs Stārks ir gudrs, veiksmīgs un nepieļauj kompromisus. Viņam ir daudz ideju – tāpat arī drosme un prasmes tās īstenot. Savas spējas viņš velta, lai strādātu cilvēces labā – Dzelzs vīra veidolā, kas ir viņa supervaroņa alter ego. Nevienā citā komiksu grāmatā nav tik plašu tehnoloģisku zināšanu un iespēju, ko nodrošina inovācijas un progresīvas idejas. Kinoteātros visā pasaulē filma nonāks 2008. gada maija sākumā.

Vadošas lomas filmā spēlē arī Oskara balvas pretendenti Terenss Hovards un Džefs Bridžess. Filmas "Dzelzs vīrs" režisors ir Džons Favro, kas filmai par pamatu izmantoja Marka Fergusa, Hauksa Ostbija, Arta Markuma un Meta Holoveja radīto kinoscenāriju. Filmu producēja Avi Arads un Kevins Feidžs. Izpildproducenti ir Luijs D'Espozito, Pīters Bilingslejs, Džons Favro, Stens Lī un Deivids Meisels.

Vairāk par filmu variet uzzināt šeit »»

Vairāk par Audi: www.audi.lv
 
Visi komentāri
 
250165. viesis 10.janvāris 2008 14:20
0 0 Atbildēt

Hmmm...izlasot virsrakstu varētu domāt ka runa ir par mūsu pašu dzelzs vīru - Kārli Skrastiņu, bet atverot rakstu - še Tev - runa ir par kaut kādu neesošu filmu briesmoni!!!

250166. viesis 10.janvāris 2008 14:27
0 0 Atbildēt

kaa tad!!! Dzelzs viirs Skrastinjsh. :D

250170. viesis 10.janvāris 2008 15:11
0 0 Atbildēt

es arī uzreiz par Skrastiņu padomāju :D

250239. viesis 12.janvāris 2008 23:11
0 0 Atbildēt

:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti