Jaunais Kangoo Express Compact – stilīgs, kompakts un ātrs 2

 
21.janvāris 2008 11:35

Renault turpina saglabāt līdera statusu Eiropas LCV segmenta automobiļu tirgū, radot jaunu komercauto – Kangoo Express Compact, kas tiek ražots Maubeuge rūpnīcā Francijā.

Šis auto radīts speciāli komercvidei, un tā galvenās priekšrocības ir tā kompaktie izmēri, dizains un manevrēšanas spējas. Tā kopējais garums ir vien 3,83 metri, bet ietilpība no 2,3 – 2,9 m3 atkarībā no versijas.



Radīts komercvidei

Jaunā Kangoo Express Compact tiešā mērķauditorija ir nelielie uzņēmumi, kuriem nepieciešams auto dažādiem pārvadājumiem pilsētās. Jaunā Kangoo Express Compact garums ir 3,83 metri, un tas ir par 38 centimetriem mazāk kā Kangoo Express versijai. Tas ļauj ar šo auto veikt U veida pagriezienu uz tikai 9,4 metrus plata ceļa, tāpēc šis auto ir perfekts braukšanai pilsētās.

Tomēr, neskatoties uz auto kompaktajiem izmēriem, tam ir gana liela ietilpība - no 2,3 – 2,9 m3 atkarībā no versijas. Ar kabīnes platumu 1,21 metri, jaunais Kangoo Express Compact veidots tā, lai tajā ērti varētu pārvadāt standarta izmēra paletes. Nolokot blakussēdētāja sēdekļa atzveltni, šajā auto iespējams ievietot pat līdz 2,12 metriem garus priekšmetus – ar paceltu atzveltni iespējams ievietot līdz 1,34 metriem garus priekšmetus. Pieejama arī versija bez blakussēdētāja sēdvietas – tajā iespējams ievietot priekšmetus, kuru garums ir līdz 2,5 metriem. Abos iepriekšminētajos minētajos variantos maksimālā ietilpība ir 2,9 m3.



Jaunajam Kangoo Express Compact ir daudz līdzību ar Kangoo Express – arī salona sīklietu nodalījumi. Auto pasažieru kabīnes garums ir 1,51 metrs, un tā veidota ļoti plaša, ņemot vērā auto kompaktos izmērus.

Ekonomiski un videi draudzīgi dzinēji

Kangoo Express Compact pieejams aprīkots gan ar benzīna, gan dīzeļdzinējiem: 1.5dCi dīzeļdzinējs ar  divām versijām – 70zs (50kW) un 85 zs(63kW), un benzīna dzinējs 1.6 90 zs (66kW). Visas Kangoo Express Compact versijas aprīkotas ar 5 ātrumu manuālo pārnesumkārbu. Abiem dīzeļdzinējiem CO2 emisija izplūdes gāzēs ir mazāka par 140 g/km, tāpēc tie ir gan ekonomiski (ar 85zs dzinēju aprīkotā auto vidējais degvielas patēriņš ir vien 5,1 litrs/100 km), gan videi draudzīgi. Abi 1.5dCi dīzeļdzinēji pilnībā atbilst Renault eco2 plānam.

Drošība pirmajā vietā

Papildu uzmanība pievērsta drošībai – Kangoo Express Compact aprīkots ar jaunākās paaudzes ABS, kā arī MSR dzinēja griezes momenta regulācijas sistēmu. Arī kabīnes salons veidots tā, lai pasažieriem nodrošinātu maksimālu drošību.

Papildu uzmanība veltīta tam, lai jaunais Kangoo Express Compact būtu ne tikai iegādājams par demokrātisku cenu, bet lai arī tā ekspluatācijas izmaksas būtu gana zemas.
 
Visi komentāri
 
250722. viesis 22.janvāris 2008 12:38
0 0 Atbildēt

Stilīgums ir aprakstīts,kompaktums arī,bet par ĀTRUMU ne vārda....

254014. viesis 9.marts 2008 19:52
0 0 Atbildēt

vai gultņi riteņiem tikpat sūdīgi?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti