Jauns CITROЁN Berlingo profesionāļiem 5

 
21.februāris 2008 10:02

Jau šī gada vasarā Latvijā būs pieejams New CITROЁN Berlingo profesionāļiem – komercauto, kas ideāli atbildīs profesionāļu svarīgākajām prasībām pēc ietilpīga kravas nodalījuma, daudzpusīguma un plašuma.



New Berlingo oriģināli un efektīvi nodrošina šīs pamatvajadzības. Runājot par New Berlingo, atslēgas vārdi ir funkcionalitāte un veiktspēja, kā arī stils, komforts un zemas ekspluatācijas izmaksas. 



Līdz ar New Berlingo ierašanos, CITROЁN vieglā komerctransporta modeļu piedāvājums kļūst plašāks un pilnīgāks nekā jebkad agrāk. New Berlingo iet jaunā Jumper, jaunā Jumpy un CITROЁN jaunākā kompaktā furgona Nemo pēdās. New Berlingo ir moderns darba instruments, kas, ņemot vērā novatorisko tēlu, rada patiesi prestižu iespaidu. Universāla augstas veiktspējas automašīna – jaudīga, ekonomiska un droša.



1996. gadā, laižot klajā modeli Berlingo, CITROЁN nostiprināja līderpozīciju kompakto furgonu tirgū. 2007.gada novembrī CITROЁN tirgus daļa vieglā komerctransporta segmentā Eiropas 27 valstīs bija 17%, līdzīgi arī Latvijā CITROЁN modeļi ieņem vairāk kā 13% vieglā komerctransporta tirgus. CITROЁN Berlingo Eiropā veido 48% no CITROЁN vieglā komerctransporta pārdošanas apjoma (līdz 2007.gada novembrim ieskaitot) — viena no katrām piecām Eiropā pārdotām CITROЁN automašīnām ir vieglā komerctransporta modelis. Latvijā Berlingo kravas versijas auto skaits sasniedz 68% no CITROЁN vieglā komerctransporta pārdošanas apjomiem. Kopš laišanas tirgū visā pasaulē pārdots vairāk nekā 800 000 Berlingo.



Jaunā Berlingo tirdzniecība Eiropā tiks uzsākta 2008. gada jūnijā. To pārdos līdztekus pašreizējam Berlingo modelim, kas atsevišķās valstīs vēl līdz 2008.gada beigām būs pieejams kā bāzes modelis ar nosaukumu Berlingo First, kas tiks piedāvāts tirgū ar 75 ZS HDi un 1.4 litru benzīna dzinējiem. Ar Nemo, Berlingo First un jauno Berlingo CITROЁN kompakto furgonu piedāvājums būs aptverošs un spēs apmierināt visdažādākās vajadzības. Latvijā CITROЁN New Berlingo gaidāms šī gada vasaras mēnešos.



Jaunajam modelim ienākot tirgū, būs pieejami trīs efektīvi dzinēji, kas ir saudzējoši videi, proti, viens benzīna un divi dīzeļa dzinēji. Visi trīs dzinēji būs savienoti ar piecpakāpju pārnesumkārbu. Ikvienam profesionālim būs iespēja izvēlēties savām vajadzībām vispiemērotāko dzinēju, turklāt CITROЁN jau daudzus gadus ražo un pārdod videi draudzīgu tehnoloģiju automašīnas.



Lielais kravas nodalījums un klasē labākie plašuma rādītāji nav vienīgās jaunā Berlingo kvalitātes; šis modelis ierindojas starp labākajiem savā kategorijā arī aerodinamikas ziņā, kas ir nepastarpināti saistīta ar degvielas ekonomiju, tādējādi New Berlingo kļūs par uzticamu sabiedroto profesionālu mērķu sasniegšanā.
 
SIA VEHO ir „VEHO Group Oy” meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar vairāk kā 70 gadu darbības pieredzi. SIA VEHO kā CITROËN oficiālais importētājs un dīleris Latvijā darbojas kopš 2004.gada februāra. Jaunas CITROËN automašīnas Latvijā var iegādāties Rīgā, Cēsīs, Daugavpilī, Kuldīgā un Ventspilī.
 
Visi komentāri
 
252252. viesis 21.februāris 2008 11:45
0 0 Atbildēt

Kā redzams bildē,nu gan kravu nevarēs vadāt-pirmajā līkumā puķupods un ratiņi sāpīgi uzgāzīsies virsū šoferītim:D

252263. viesis 21.februāris 2008 13:20
0 0 Atbildēt

+1 :D

Spriežot pēc bildes, tādai pašai fīčai jābūt arī vadītāja ķeblim - ja jau nav domāts pārvadāt, bet prosta nolikt visādus krāmus :) - to fīču nodemonstrēt noteikti traucē tas franču švarcenegers :D

252286. viesis 21.februāris 2008 15:59
0 0 Atbildēt

Citroen jau vispār izvēlas tikai profesionāļi. Tie nu nav automobiļi normāliem cilvēkiem...

252352. viesis 22.februāris 2008 18:39
0 0 Atbildēt

Izskatās gana praktisks..., bet paliksu pārbaudītām vērtībām MB.

P.S. Testdrive nav veikts, vispār jau nevar spriest, moš šoferiem patiks?

252906. viesis 24.februāris 2008 23:00
0 0 Atbildēt

"Visi trīs dzinēji būs savienoti ar piecpakāpju pārnesumkārbu." Ar shito Berlingu neatteiktos kaadu liikumu izgaazt;-]

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti