Uz Vidzemes šosejas avārija ar bojā gājušo un 7 cietušajiem 5

 
18.aprīlis 2008 10:23

Šorīt uz Vidzemes šosejas sadūrās kravas automašīna un pasažieru mikroautobuss. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā viens cilvēks, vēl septiņi cilvēki cieta.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš informēja, ka ceļu satiksmes negadījums noticis pēc plkst.8 pie Lorupes. Negadījumā iesaistīts mikroautobuss un smagā automašīna, kas izmantota betona pārvadāšanai.

Pašlaik notikuma vietā strādā Ceļu policijas darbinieki, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Avārijas vietā ir daļēji ierobežota satiksme.
 
Visi komentāri
 
255611. viesis 18.aprīlis 2008 12:43
0 0 Atbildēt

nav vēl nedēļa kā darbi uzsākti un jau pirmie ziediņi. noteikti ka kāds "veiklais" pasažieru vedējs nevēlējās kā visi rindā uz reverso signālu pagaidīt.

255616. viesis 18.aprīlis 2008 13:21
0 0 Atbildēt

Avārija notikusi virzienā no Siguldas aptuveni 200 metrus pirms Lorupes tilta.

Smagās automašīnas vadītājs pastāstīja, ka mikroautobusa Toyta vadītājs nezināmu iemeslu dēļ sācis braukt pretējā joslā virsū smagajai automašīnai. Autovadītājs mēģinājis izvairīties no avārijas un griezies malā, tomēr mikroautobuss ietriecies kravas automašīnai sānos.

Ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā 25 gadus vecs mikroautobusa pasažieris.

Pašlaik notikuma vietā strādā Ceļu policijas darbinieki, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Avārijas vietā ir ierobežota satiksme virzienā no Siguldas uz Rīgu. TVNET novēroja, ka policija autobraucējus novirza pa veco Siguldas šoseju uz kuras veidojas sastrēgums.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava, pēc sākotnējās informācijas, ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā un cieta Krievijas Federācijas, Novgorodas pilsoņi.

255632. viesis 18.aprīlis 2008 14:52
0 0 Atbildēt

A tur no Rīgas puses tuvojoties, kur 4 joslu kustība beidzas, nevar saprast, kurā brīdī no viena virziena 2 joslām viena paliek par pretējo. Pirmo reizi kad braucu, pats nobrīnījos, ko man pretī autiņi brauc. Pa manējo joslu it kā.

255637. viesis 18.aprīlis 2008 15:06
0 0 Atbildēt

to ak !!!

ja skatās zīmes, tad var gan saprast!!

255701. viesis 19.aprīlis 2008 21:51
0 0 Atbildēt

Juus, seski, pirms izteikt savus kategoriskos spriedumus apskatiet situaaciju. Avaarijai nav nekaada sakara ar cela remontu, taa notika ap kilometru pirms luksafora, braucot no Siguldas Tas nebija "veiklais" pasazieru vedeejs, tas bija Krievijas mikrinjsh, kas brauca uz Riigu. Un iespiests apmalee tas bija driizaak betonvedeeja manevru rezultaataa, nekaa savas "veikliibas" deelj.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti