Tukums gatavojas rallijsprintam 1

 
5.maijs 2008 10:22

31. maijā, Tukumā tiks dots starts kārtējam šīs sezonas rallijsprinta čempionāta posmam. Latvijas Atklātā Čempionāta Rallijsprintā 4. posms "Tukums 2008” GE Money Bank kausa izcīņa norisināsies divas dienas.

Pirmās dienas vakarā sportisti tiks pārbaudīti ar diviem grants ātrumposmiem. Tie noritēs turpat, netālu no pilsētas un tajos uzstādītie rezultāti ietekmēs nākamās dienas starta secību.

„Rally Kalve Team”, kā Latvijas Čempionāta posma organizatori, debitēja pagājušajā sezonā ar „Jaunpils ralliju 2007”. Gan sportisti, gan Latvijas Automobiļu Federācijas novērotāji šīs sacensības atzīmēja kā ļoti veiksmīgas. Tomēr strauji augošā rallijsprinta popularitāte Latvijā organizatoram liek par savu „mājvietu” izvēlēties vietu ar attīstītāku infrastruktūru, tāpēc rallijsprinta norise Tukuma rajonā no Jaunpils pagasta tiek pārcelta uz Tukuma pilsētu, kur arī plāno pārtapt par tradīciju – ikgadēju pilsētas notikumu.

„Rally Kalve Team” vienmēr ir domājuši ne tikai par sportiskas trases izveidi, bet arī par izklaides iespējām rallija dienās. „Tukums 2008” nebūs izņēmums, un šķiet, ka tik grandiozu atpūtas programmu rallijsprints vēl nebūs piedzīvojis. 31. maija vakarā pēc aizvadītajiem ātrumposmiem sportisti, rallijsprinta līdzjutēji, kā arī visi tukumnieki tiks gaidīti Tukuma Ledus Hallē uz „Tukums 2008 Rally Party”, kur visas nakts garumā varēs izklaidēties kopā ar DJ CRASH un DJ SAA-T.

Kopā abās dienās gandrīz 200 kilometru garā rallijsprintā par godalgām un GE Money Bank kausu cīnīsies vairāk kā 100 Latvijas un ārvalstu ekipāžas.

Kā uzsver rallijsprinta organizatori, gan trase, gan izklaides programma ir veidota, ņemot par piemēru citu ralliju pozitīvo pieredzi, un tajā ieguldītais nesavtīgais darbs atspoguļosies 31. maijā un 1. jūnijā, kad Tukuma apkārtni piedārdinās motoru rūkoņa.

„Rally kalve Team” galvenā prioritāte ir interesantas sacīkstes kā sportistiem, tā arī skatītājiem, un ir pamats ticēt, ka ieguldītais darbs atnesīs gaidīto rezultātu – pozitīvas emocijas par kopā pavadīto laiku.

Rallijsprints „TUKUMS 2008 GE Money Bank kausa izcīņa” tapis pateicoties RALLY KALVE TEAM partnerim GE Money Bank, BTA apdrošināšanai, CSDD Tukuma nodaļai, Tukuma pilsētas domei, Rally.LV un Kurzemes Radio.

Aktuālo informāciju rallijsprinta norises laikā varēs dzirdēt vairākās tiešraidēs Kurzemes Radio 92,4 MHz. Informācija skatītājiem būs pieejama no 20.maija www.tukums2008.lv
 
Visi komentāri
 
256525. viesis 6.maijs 2008 8:41
0 0 Atbildēt

tikai nav veel skaidrs pa kuriem celjiem iisti buus braukshana!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti