Uz tilta pār Mīlgrāvi atjaunos deformācijas šuves 4

 
6.maijs 2008 9:18

Braukšanas apstākļu uzlabošanai no otrdienas, 6. maija, uz tilta pār Mīlgrāvi sāks atjaunot deformācijas šuves. Remontdarbu laikā satiksme tiks organizēta pa divām braukšanas joslām, tāpat kā līdz šim.

Uz tilta pār Mīlgrāvi deformācijas šuves, kas savieno tilta laiduma konstrukcijas, ir nokalpojušas savu laiku. Tāpēc transportlīdzekļu vadītāju ērtībai un tilta tehniskā stāvokļa uzlabošanai deformācijas šuves tiks atjaunotas.

Remontdarbi tiks organizēti tā, lai nodrošinātu divas braukšanas joslas, viena katrā braukšanas virzienā, tāpat kā līdz šim. Arī transportlīdzekļu braukšanas ātrums pār tiltu remontdarbu laikā tiks saglabāts līdzšinējais – 50 kilometri stundā. Remontdarbu veikšanai braukšanas joslas būs sašaurinātas un remontdarbu laikā mainīsies to izvietojums. Tāpēc aicinām autovadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm.

Remontdarbi norisināsies trīs posmos. No 6. maija līdz 11. maijam satiksme tiks organizēta pa tilta kreiso pusi virzienā no pilsētas centra. No 12. līdz 16. maijam remontdarbu zona tiks pārcelta tilta vidusdaļā, izveidojot pagaidu braukšanas joslas abpus remonta zonai. No 17. maija līdz 22. maijam satiksme tiks organizēta pa tilta labo pusi virzienā no pilsētas centra.

Remontdarbu veicējs ir SIA “Rīgas tilti”. Plānots, ka 22. maijā satiksme pār tiltu tiks atjaunota iepriekšējā kārtībā.
 
Visi komentāri
 
256556. viesis 6.maijs 2008 12:49
0 0 Atbildēt

tātad, pēc darbu beigšanas būs josla reversai satiksme. URĀ! ;)

256565. viesis 6.maijs 2008 13:57
0 0 Atbildēt

un šorīt sastrēgums sākās pie pagrieziena uz Carnikavu:(

256567. viesis 6.maijs 2008 14:09
0 0 Atbildēt

Ir jau apsveicami, ka visur taisa remontus, tā lai ļaudis pamana aktivitāti, bet nākošreiz šādu PR akciju sākot, būtu labi apskatīties, vai ir cilvēki, kas tur arī strādā. Tad varbūt kāds noticēs, ka kaut kas tiek darīts arī bez aizliegumu zīmju uzlikšanas.

256580. viesis 6.maijs 2008 17:48
0 0 Atbildēt

njaa sasregums sorit bij lielaks neka parasti, varbut tadel, ka beidzas garas brivdienas, bet varbut del ta tilta...

Ap 16:30 tur bija 3 stradnieki, kuri atbalstijusies pret lapstam laiski pipeja.

Nesaprotu, kadel remonts javelk garuma? Un vai mainas izcenojums 3 dzekiem strdajato 16 dienas, vai 10 dzekiem kadas 10 dienas?

Turklat varu deret ka parak ilgi tas suves tur neturesies.

Labak uzreiz butu sakusi to tiltu paplasinat.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti