Sieviete dzērumā noslīcina automobili 9

 
9.maijs 2008 11:17

Ceturtdien, 8.maijā pirms pusdienlaika ugunsdzēsēji saņēma palīgā saucienu, ka Grobiņas – Priekules autoceļa malā dīķī noslīkusi automašīna. Tika pieļauts, ka spēkratā varētu būt arī bojā gājis cilvēks, vēsta liepajniekiem.lv.



Transportlīdzeklis noslīcis dīķītī jeb, pareizāk sakot, varžu bedrē pie pagrieziena uz Paplaku. Par laimi, informācija par bojāgājušajiem neapstiprinājās – automašīna "Ford", no kuras virs ūdens līmeņa bijis redzams tikai jumts, bija tukša.

Taču atklājās daudz citu interesantu lietu. Negadījums noticis jau trešdienas vakarā, pastāstīja avarējušās mašīnas pasažieris Ilgvars. Vīrietis esot gājis pa šosejas malu no veikala uz mājām, kad viņu uzņēmusi pazīstama automašīnas vadītāja. Tas, ka sieviete pie "Ford" stūres bijusi skurbulī, Ilgvaru neesot atturējis no iekāpšanas mašīnā. Viņš neslēpa, ka arī pats bijis dzēris.



Pabraukuši gabaliņu, kad spēkrats uz ceļa sācis mētāties, vadītāja zaudējusi pār mašīnu kontroli un nobraukusi no ceļa. Vispirms auto ietriecies ceļmalā esošajā autobusu pieturā, to daļēji sagraujot, tad ieskrējis grāvī un tur esošajā ūdens bedrē. Ilgvars uzskata, ka viņu un "Ford" vadītāju no nāves izglābis apstāklis, ka bedre ar ūdeni nav bijusi dziļa – kad auto nogrimis, ūdens smēlies braucējiem līdz zodam. Abi paši saviem spēkiem esot izkļuvuši no mašīnas un devušies mājās.

Pēc transportlīdzekļa izcelšanas no varžu bedres un aiztransportēšanas uz stāvlaukumu mašīnas vadītāju policisti nogādāja pārvaldē, lai paņemtu no sievietes paskaidrojumu par notikušo. Savukārt Ilgvars, gaismā apskatījis negadījuma vietu, devās savās gaitās. Viņš solījās, ka vainīgie autobusu pieturu atjaunošot paši saviem spēkiem un par saviem līdzekļiem: "Tāpat kā Marhilēvičs to savulaik izdarīja Šukterkalnā."

Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldē uzzinājām, ka likumsargiem par notikušo ceturtdien no rīta paziņojis kāds vietējais iedzīvotājs. Likumsargi noskaidrojuši, ka automašīnu stūrējusi 1959.gadā dzimusi vadītāja. Viņa tiks saukta pie atbildības par neziņošanu, ka noticis negadījums. Patlaban tiek arī skaidrots, vai alkohols lietots pēc avārijas, vai arī braucēja jau pie stūres bijusi reibumā.

Noslīcinātās automašīnas pasažieris Ilgvars, kurš trešdienu var uzskatīt par savu otro dzimšanas dienu, solījās, ka vainīgie autobusu pieturu atjaunošot paši saviem spēkiem un par saviem līdzekļiem.

www.liepajniekiem.lv
 
Visi komentāri
 
256784. viesis 9.maijs 2008 11:40
0 0 Atbildēt

Baigi neticaas, ka shie to atjaunos saviem speekiem :)

256787. viesis 9.maijs 2008 12:08
0 0 Atbildēt

nu kā, pa abiem paķers betona plāksnes un uzstutēs vietā! :D

256798. viesis 9.maijs 2008 16:12
0 0 Atbildēt

dzērāju murgi! :)

256800. viesis 9.maijs 2008 16:42
0 0 Atbildēt

Tā tak Dorisa ,kopā ar Centi rīko orģijas un tusē pa rajonu :D :D :D

256812. viesis 10.maijs 2008 3:45
0 0 Atbildēt

Liepāja rullē''e!!!!!Tā turēt!!!!!!!!!!! Jums laikam tiešām noteikumi uz ceļa........nu ko es te muldu....Jūs tiešām esat stulbi! Pats dzīvoju Kurzemē,bet jūs vajadzētu no Kurzemes.......da kaut kur tālāk. Man ir kauns par jums!!!

256814. viesis 10.maijs 2008 8:44
0 0 Atbildēt

es negribētu stāvēt zem tās pieturas jumta, pēc tās atjaunošanas ar šo dzērāju palīdzību :D

256822. viesis 10.maijs 2008 20:42
0 0 Atbildēt

2 fokss -

nestreso, tie tak tikai tādi joki, nekas vairāk; būtu tā noticis, sacīsim, Vidzemē, tad gan iznākums varētu būt letāls :)

Kurzemnieki jokot māk, atceries vien tos Jūrmalciema puikas, kas pirms pāris gadiem auto lejā uz jūru aiznesa un nolika.

Virga negrib atpalikt.

:D :D :D

256866. viesis 12.maijs 2008 16:17
0 0 Atbildēt

Aizskatījās dāma uz tādu smuku kavalieri :D

256877. viesis 12.maijs 2008 19:37
0 0 Atbildēt

Bet tas sievišķis noteikti gultā ir īsts orkāns! :D ja jau šitā māk braukt... cepuri nost!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti