Treniņdiena pirms Eiropas autokrosa čempionāta – ceturtdien 1

 
14.maijs 2008 9:35

Jau šonedēļ, 15. maijā, „Mūsas” sporta kompleksā rūks motori. Uz treniņiem pirms 24. un 25. maijā paredzētā Eiropas autokrosa čempionāta posma pulcēsies Latvijas labākie autokrosa meistari.

Darbībā varēs vērot vairākus vadošos Latvijas autokrosa meistarus – dalību apstiprinājuši „Divīzija 1” favorīti Jānis Bogdanovičs un Aldis Zēbergs, viens no Eiropas ātrākajiem „Divīzija 3A” braucējiem Jānis Boks un nenogurstošais „Divīzija 3” veterāns Aleksejs Jalūņins. Tāpat treniņos piedalīsies vēl pāris vadošie sportisti no Latvijas.

Treniņu sākums paredzēts ap pl. 12:00. No sākuma preses konferencē sportisti dalīsies emocijās par gaidāmo posmu ar preses pārstāvjiem, bet pēc tam dosies trasē, lai testētu savas automašīnas un labāk sagatavotos Eiropas čempionāta posmam „Bauskā”.

Ceturtdien, 15. maijā, aplūkot treniņu dienu tiek aicināts ikviens interesents, turklāt ieeja „Mūsas” sporta kompleksā būs bez maksas. Līdzjutējiem būs arī unikāla iespēja klātienē aprunāties ar Latvijas ātrākajiem autokrosa braucējiem.

Eiropas čempionāta posma Bauskā ģenerālsponsori ir Latvijas Mobilais Telefons, Parex Līzings un Stokker, sponsori – Neste Oil, Aldaris, Mazda, Veiters, Biolar, Peri, informatīvie atbalstītāji: Draugiem.lv, Auto Bild Latvija, TV5, SWH, Latvijas avīze, DELFI Autosports, iAuto un Telegraf. Nacionālajā klasē sportisti cīnīsies par „Rīgas Brīvostas kausu”.

Eiropas autokrosa čempionāta posma Bauskā preses sekretārs
Mārtiņš Dzenītis
 
Visi komentāri
 
256993. viesis 14.maijs 2008 11:02
0 0 Atbildēt

smuki.

bet ... shogad laikam uz bausku nebrauksim. pirmo gadu pa ilgiem laikiem. diviem pieaugushajiem un siikajam, biljetes uz vietas (15+15+5) ls + 2 ls staavvieta + degviela celjam = par daargu tomeer ... iepriekshpaardoshanaa sanaak leetak, bet vienalganav leeti. :)

protams autosports jaatbalsta, bet laikam neesam tik baagaati lai to vareetu atljauties.

patiesaa cienjaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti