Latvijā pārdošanā ir jaunais «Citroen C5» 3

 
19.maijs 2008 8:30

No 2008.gada 19.maija Citroen importētājs un dīleris Latvijā SIA VEHO uzsāks jaunā vidējās, augstākās klases modeļa pārdošanu Latvijā. Citroen C5 modelis būs pieejams pie visiem Citroen pārstāvjiem Latvijā gan sedana, gan Tourer (universāla) virsbūves versijās.

Tikko kā notikušajās EuroNCAP drošības pārbaudēs jaunais modelis ir uzrādījis izcilu sniegumu, iegūstot maksimālo iespējamo rezultātu - 5 zvaigznes no piecām. Citroen C5 cena ir sākot no LVL 13 845, ieskaitot visus nodokļus un nodevas.



Citroen C5 ir automašīna tiem cilvēkiem, kuri ir vienlīdz prasīgi gan pret izsmalcinātu stilu, augstām tehnoloģijām un savu drošību. Citroen C5 pārliecinoši demonstrē un pamatoti attaisno ambīcijas, kuras Citroen ir ielicis šī modeļa dizainā, tehnoloģiskajos risinājumos un drošības sistēmās. Rezultāts ir jauns izaicinājums vidējās un augstākās klases spēkratu segmentā un vienlaikus patīkams pārsteigums klientiem, kuriem ir augstas prasības pēc veiktspējas, dinamikas, braukšanas komforta un drošības.

Citroen C5 ir pieejams ar trim dažādiem benzīna dzinējiem, kuru jauda ir no 125 Zs līdz 215 Zs, un četriem jaunākās paaudzes dīzeļdzinējiem ar jaudu no 110 Zs līdz 208 Zs. Tāpat jaunais modelis pieejams gan ar manuālo, gan automātiskajām pārnesumu kārbām. Vairāki no dzinējiem saņēmuši Airdream eco zīmi, kuru piešķir automobiļiem par savā tirgus segmentā labākajiem rādītājiem vides aizsardzībā.

Citroen C5 tehniskā platforma dod iespēju izvēlēties un izmantot gan vēsturiski pārbaudīto un izslavēto hidropneimatisko balstiekārtu tās jaunākajā versijā - Hydractive III +, gan parasto, konvencionālo balstiekārtu. Šāda izvēles iespēja ir nebijis notikums gan Citroen modeļu politikā, gan šajā automašīnu klasē vispār.

Citroen C5 aprīkojumā iekļauti jaunākie pasaules autoindustrijā pieejamie risinājumi, piemēram, brīdinājuma sistēma par izbraukšanu no joslas, automātiskā elektriskā stāvbremze, riepu spiediena monitorēšanas sistēma u.c. Citroen C5 izcilību EuroNCAP drošības izmēģinājumos pierāda 9 pieejamie gaisa drošības spilveni.

Šogad februārī jaunais Citroën C5 EuroNCAP drošības pārbaudēs uzrādīja izcilus rezultātus, iegūstot visaugstāko novērtējumu - 5 zvaigznes no 5 iespējamajām par izcilu pieaugušo pasažieru aizsardzību.

Lai iepazītos ar jauno Citroen C5, ejiet un apmeklējiet 7 Citroen dīlerus Latvijā, sākot no šī gada 19.maija:
•    VEHO, K.Ulmaņa gatvē 90, Rīga;
•    VEHO KRASTA, Grēdu iela 4a, Rīga;
•    AUTO HALLE, Krasta iela 105, korp.2, Rīga;
•    DOMENIKSS VENTSPILS, Kaiju iela 2, Ventspils;
•    REZERVE, Ēdoles iela 54, Kuldīga;
•    AUTOGARS, Saulrītu iela 9, Cēsis;
•    CN MOTOR, Krāslavas iela 5, Naujienas pag., Daugavpils;
 
Visi komentāri
 
257252. viesis 19.maijs 2008 10:35
0 0 Atbildēt

Ir apskatiits. Ieveeriibas veerts. Super interjera un eksterjera dizains :)

257253. viesis 19.maijs 2008 10:43
0 0 Atbildēt

Jā, dizains tiešām šamējiem beidzot padevis gana labs.

257302. viesis 19.maijs 2008 22:01
0 0 Atbildēt

Sāk beidzot pēc mašīnas izskatīties.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti