«Adam Auto» rīko tradicionālo 24 stundu auto tirdzniecību

 
3.jūnijs 2008 11:24

6.-7.jūnijā SIA Adam Auto salonos notiks 24 stundu auto tirdzniecība, kuras laikā interesentiem tiks piedāvāta iespēja iegādāties jaunas Opel, Chevrolet vai SsangYong automašīnas par pašizmaksu, bet G2 zīmola automašīnas ar ievērojamām atlaidēm.

Turpinot veiksmīgi uzsākto tradīciju, jau trešo reizi SIA Adam Auto salonos – Rīgā, Liepājā un Ventspilī notiks 24 stundu auto tirdzniecības akcija, kas ir vienreizēja iespēja iegādāties jebkuru jaunu Opel, Chevrolet vai SsangYong automašīnu par pašizmaksu, bet mazlietotas sertificētas automašīnas ar atlaidi līdz 2500 EUR.

Ikviens, kas akcijas „24 stundas” ietvaros iegādāsies automašīnu, saņems Adam Auto dāvanu – pastāvīgu 10% atlaidi servisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu iegādei, bet īpaši izdevīgus līzinga un apdrošināšanas nosacījumus akcijas laikā nodrošinās Adam Auto apdrošināšanas un līzinga speciālisti. Bez tam, akcijas laikā Adam Auto salonā Rīgā, Krasta ielā 66, ikviens autobraucējs varēs iegādāties OCTA vai KASKO uz īpaši izdevīgiem nosacījumiem, kas tapuši sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām un iegādāties vasaras sezonai aktuālos auto aksesuārus par pievilcīgām cenām.

6.jūnijā visos Adam Auto salonos darba laiks tiks pagarināts pat līdz pusnaktij, lai jaunu automašīnu sev izvēlēties paspētu arī ļoti aizņemti cilvēki. Turklāt, akcijas laikā uz Adam Auto saloniem aicināti ne tikai automašīnu pircēji, bet arī viņu ģimenes locekļi un draugi, jo šajās dienās Adam Auto salonos būs iespējams arī labi izklaidēties. Par neaizmirstamu piedzīvojumu, automašīnas iegādes procesu padarīs salona saimnieks – Ādams, kas gaidīs ikvienu interesentu Adam Auto salonā Rīgā, Krasta ielā 66, bet svētku gaisotni un īpašu iepirkšanās prieku radīs DJ Lācis.

Adam Auto sola pārsteigumus ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Laikā, kad vecāki būs aizņemti auto tehnoloģiju testos un izvēlē, mazie varēs izmēģināt roku radošajā darbnīcā, piedalīties spēlēs un konkursos, kā arī saņemt balvas un reklāmas suvenīrus.

SIA Adam Auto tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa komentē, ka interesentiem piedāvātais automašīnu klāsts būs patiešām plašs – 118 Opel markas automašīnas, 54 Chevrolet un 24 SsangYong apvidus automašīnas un vairāk kā 20 mazlietotas sertificētas automašīnas. Sīkāka informācija pieejama www.adamauto.lv

6. jūnijā Adam Auto salonu durvis interesentiem atvērtas no plkst. 9.00 – 24.00, bet 7. jūnijā viesi tiek gaidīti no plkst. 9.00 – 18.00.

Adam Auto salonu adreses:
Rīgā, Krasta 66
Liepājā, Brīvības 146 b
Ventspilī, Zvaigžņu 15
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti