Līdz 11. jūlijam «Volkswagen Touran» par īpašu cenu

 
4.jūnijs 2008 8:29

Sākot no 2. jūnija, visos Volkswagen Centros Latvijā notiek akcija „Praktisks... ne vienmēr nozīmē garlaicīgs!”. Akcijas laikā ar vismaz 1270 latu lielu ietaupījumu var rēķināties jebkurš pircējs, kurš iegādāsies noliktavā esošu Volkswagen Touran automašīnu.



Akcijas laikā ar atlaidēm pieejami teju 100 Volkswagen Touran automašīnas ar visu veidu komplektācijām – Conceptline, Trendline, Highline un Cross. Kopā ar „Hansa Līzings” automašīnām ir arī īpaši iegādes noteikumi – 0% pirmā iemaksa un paaugstināta atpirkuma vērtība operatīvajā līzingā, kā arī pievilcīga līzinga procentu likme – 1,7 % + 3 mēnešu Euribor. Papildus ieguvums klientam ir pazeminātā līzinga noformēšanas komisija – tā tagad ir par vienu procentu mazāka.

Akcijas laikā automašīnām tiek piedāvāta arī ievērojama cenas atlaide (aptuveni 8-10 % katram automobilim), bet gumijas paklājiņi, signalizācija un reģistrācija jau ir iekļauti automašīnas cenā.

Akcijas „Praktisks... ne vienmēr nozīmē garlaicīgs!” mērķis ir nodemonstrēt Volkswagen Touran minivena labākās īpašības un funkcionalitāti, uzsverot, ka Touran nav tikai automašīna ģimenēm, bet arī auto, kurš iederas ikviena aktīva cilvēka dzīvesstilā. It īpaši tas jāsaka par modifikāciju „Cross”, kura jau standartaprīkojumā saņem īpaša dizaina 17 collu lietos diskus, atraktīvu salona apdari, stūres un ātrumpārslēga ādas apdari, sudrabotus jumta reliņus, miglas lukturus un īpašus „Cross” modeļiem paredzētus krāsu toņus.

Volkswagen Touran par akcijas noteikumiem pieejami pie visiem Volkswagen partneriem Latvijā – Krasta ielā 54 un Dārzciema ielā 60a Rīgā, Mālpils ielā 1 Siguldā, Zvaigžņu ielā 11 Ventspilī, 18. novembra ielā 68 Daugavpilī, Zemnieku ielā 68 Liepājā, A.Pormaļa ielā 40 Jēkabpilī un Zemītes ielā 6 Tukumā. Akcija risināsies līdz 11. jūlijam vai kamēr akcijas automašīnas ir noliktavā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 7

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti