Autonams paplašina darbību - tagad arī risku apdrošināšana

 
10.jūnijs 2008 11:05

SIA „Autonams” paplašina darbību un nodibinājis jaunu uzņēmumu - apdrošināšanas brokeru sabiedrību „Autonams Brokeri”, kas sniegs pakalpojumus nedzīvības apdrošināšanas jomā.

Sākotnēji plānots piedāvāt apdrošināšanas pakalpojumus „Autonams” klientiem kā papildu pievienoto vērtību uzņēmuma pamatdarbībai – automašīnu nodrošināšanai ar profesionāliem pretzagšanas risinājumiem.

Apdrošināšana kā pievienotās vērtības pakalpojums

„Autonams” jau līdz šim piedāvājis pakalpojumus apdrošināšanas jomā, piedāvājot saviem klientiem ar to starpniecību iegādāties KASKO un OCTA polises.

Iveta Sarkane, „Autonams Brokeri” valdes priekšsēdētāja: „Pieaugot pieprasījumam pēc šī pakalpojuma no mūsu klientu puses, nolēmām nodalīt apdrošināšanas pakalpojumus no mūsu pamatdarbības un izveidot jaunu uzņēmumu „Autonams Brokeri”. Turklāt plānojam paplašināt līdz šim piedāvātos apdrošināšanas produktus, iekļaujot arī citus nedzīvības apdrošināšanas veidus, kā, piemēram, īpašuma, veselības, civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu.”

„Autonams Brokeri” dibināšana ir nozīmīgs pavērsiens „Autonams” attīstības vēsturē. Jaunais uzņēmums sākotnēji orientēsies uz jau esošo „Autonams” klientu loku, piedāvājot apdrošināšanu kā papildus pievienoto vērtību jau esošajiem produktiem. Plānots, ka nākotnē uzņēmums varētu ieņemt pietiekami stabilu šī segmenta tirgus nišu, jo apdrošināšana ir viena no nozarēm, kurai Latvijā, pateicoties vēl vāji attīstītajiem produktiem salīdzinot ar ārvalstīm, prognozē tuvākajos gados strauji izaugsmi. Jaunajā kompānijā šobrīd darbosies seši cilvēki.

I. Sarkane: „„Autonams Brokeri” apvieno spēcīgu komandu, kas specializējusies risku izvērtēšanā un apdrošināšanas nozarē. Jaunais uzņēmums pārņems „Autonams” vērtības, inovatīvu pieeju un augstos klientu apkalpošanas standartus, līdz ar to esmu pārliecināta, ka tas attīstīsies tik pat strauji un veiksmīgi kā citi „Autonams” produkti un darbības virzieni.”

„Autonams” izaugsmes pamatā jaunu darbības jomu attīstīšana

„Autonams” darbību uzsāka 1994.gadā piedāvājot Latvijā tolaik jaunu pakalpojumu – automašīnu marķēšanu, paralēli uzstādot ārvalstīs ražotas automašīnu aizsardzības iekārtas. „Autonams” turpināja strādāt auto aizsardzības nozarē un, uzkrājot pieredzi, analizējot situāciju, ar laiku radās ideja radīt un uzstādīt pašu ražotus produktus, jo esošais piedāvājums nespēja apmierināt tirgus prasības. „Autonams” izstrādāja oriģinālu imobilaizeru sistēmu SKYBRAKE auto dzinēja bloķēšanai, kas 2004.gadā pārsteidza autoindustriju pasaulē ar tās kompaktajiem izmēriem un multifunkcionalitāti.

„Autonams” attīstības vēsturē jau ir notikusi stratēģiska atsevišķas nozares attīstīšana  un nodalīšana no uzņēmuma – autoparka vadības sistēmas un auto tirdzniecība un nomas pakalpojumu sniegšanai savulaik tika izveidots uzņēmums „Transporent”, kas šobrīd darbojas Baltijas mērogā, apkalpojot un konsultējot lielāko uzņēmumu autoparkus.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti