«Jeep» fani šogad pulcējas jau trešo reizi (+ foto) 1

 
12.jūnijs 2008 9:05

7. jūnija rītā Rīgā, Jeep pārstāvniecībā, pulcējās 30 Jeep automašīnas, lai piedalītos šogad jau trešajā Jeep Club pasākumā.

Fotogaleriju skatieties šeit »»
Šoreiz Jeep Club vadītāji bija parūpējušies par visnotaļ garu un pārsteigumiem bagātu dienas programmu. Jau pirmajā pārbraucienā no Rīgas līdz pasākuma bāzes vietai – viesu namam Juku dzirnavas – visām ekipāžām bija jāatrod pēc iespējas vairāk orientieri pie kuriem bija jānofotografējas vai jāveic citi uzdevumi. Ierobežotais laiks un GPS ātruma kontrole padarīja orientēšanos interesantu, jo dalībniekiem bija rūpīgi jāplāno savs maršruts, lai spētu “savākt” pēc iespējas vairāk punktu.

Juku dzirnavās Jeep fanus gaidīja pirmais pārsteigums – “Goodyear aklais brauciens”, kurā pilnībā izpaudās komandas gars. Pilotam, ar aizsietām acīm, pēc iespējas ātrāk bija jāveic pļavā izveidotais maršruts, klausot vienīgi stūrmaņa komandām.

Pēc nelielas atpūtas un domu apkopošanas Jeep entuziasti devās veikt nākamo etapu – braucienu pēc leģendas, kura laikā bija jāveic vairāki īpašie uzdevumi un jāatrod norādītais kempings Usmas ezera krastā. Tur dalībniekus gaidīja nākamais uzdevums – orientēšanās ar laivu pa ezeru. Šādi etapi lieliski raksturo Jeep atbalstītāju piedzīvojumu garu.

Arī atpakaļceļš no Usmas ezera līdz pasākuma bāzes vietai iekļāva braukšanu pēc leģendas un dažādus patstāvīgos uzdevumus.

Tikai krietni pēc desmitiem vakarā un vairāk kā 500 veiktiem kilometriem Jeep Club pasākuma dalībnieki varēja atvilkt elpu. Pāris stundu laikā tika apkopoti rezultāti un nedaudz pēc pusnakts apbalvoti uzvarētāji. Goodyear speciālbalvas saņēma "aklā brauciena" virtuozi, bet ūdens orientēšanās posma uzvarētājiem balvas bija sarūpējis Expedition. Pirmo trīs vietu ieguvēji visu posmu kopvērtējumā saņēma balvas no TC Motors un Jāņa Rozes grāmatnīcas.
 
Visi komentāri
 
258234. viesis 12.jūnijs 2008 12:20
0 0 Atbildēt

;) izskatās zaybis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti