Svētdien - dragreiss, drifts, auto izstāde un auto skaņas konkurss

 
31.jūlijs 2008 12:21

Interneta lapā www.forsaza.eu notiek aktīva pieteikšanās dragreisa sacensībām „Battery Race”, trasē drifta sportisti jau trenējas „HGK Drift Party” sacensībām, 15 auto klubi pucē un gatavo savas mašīnas „Auto klubu skaistāko automašīnu izstādei”, bet lapā www.automobile.lv notiek reģistrēšanās auto skaņas konkursam.

Tas viss – jau pēc dažām dienām – 3. augustā Rīgas rajona sporta kompleksā „333”.



Pasākuma diena solās būt īpaši interesanta, jo pirmo reizi vienlaicīgi varēsim skatīt četrus lielus pasākumus. „Battery Race” kvalifikācijas braucieni sāksies jau plkst. 10.00, bet finālsacensības – 12.00. Dalībnieku on-line pieteikšanās sacensībām ir līdz 1. augustam, bet reģistrācija – 2. augustā no plkst. 15.00 līdz 18.00 trases teritorijā. Dragreisa taisnē sacensību laikā notiks arī šosejas motociklu mini-dragreiss, kurā dalībnieku uzdevums būs visu taisni, 201 metru, nobraukt „ratā”. Paralēli dragreisam notiks Autoklubu izstāde, kurā par skaistāko automašīnu varēs nobalsot visi, kas uz pasākumu ieradīsies līdz plkst. 16.00.



Desmit balsotāji izlozes kārtībā saņems žurnāla „Forsāža” nākamā gada abonementus, bet trīs skaistāko automašīnu īpašnieki – īpašus kausus un gardas picas no Lulu Pica. Savukārt skatītāju zonā sadarbībā ar „Emma Latvija” visas dienas garumā notiks auto skaņas sacensības. Ja Tev patīk, kā skan tavs auto, tad nāc, salīdzini un dalies pieredzē! Plašāka informācija par skaņas sacensībām – www.mobileaudio.lv.

Ap plkst. 16.00 sāksies drifta sacensības „HGK Drift party”, kuru starplaikos „Stuntfighters Team Latvia” braucējs Jānis Rozītis sadarbībā ar „HGK Motorsports” pilotu Gvido Elksni mēģinās sniegt skatītājiem nebijušas emocijas, veicot  auto-moto-stunt-drift šovu.

„Battery Race” ir dragreisa kausa „Battery Cup” noslēdzošais posms, kā arī Latvijas Dragreisa kausa 3. posms, bet „HGK Drift Party” ir „Latvijas Drifta sērijas” 5. posms. „Battery Race” trases shēma: http://www.forsaza.eu/image/18441, bet „HGK Drift Party” trases shēma: http://www.latviandrift.lv/_rict_text/docs/trase.JPG. Visus braucējus gaida vērtīgas balvas no enerģijas dzēriena Battery, Ķeizarmeža, Lulu Pica, Tempur, Skybrake un Motul, kā arī speciāli veidoti  kausi no Apbalvojumu darbnīcas un šampanietis.

Skatītāju ērtībām visu dienu trases teritorijā strādās vairākas kafejnīcas, kā arī, lai nebūtu jāstāv rindās pasākuma laikā, biļetes iespējams iegādāties „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, „Statoil” visā Latvijā, kā arī on-line www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena visai dienai ir viena – Ls 7,00, bet bērni līdz 8 gadu vecumam pasākumu varēs apmeklēt bez maksas. Lai skatītāji ērtāk izvietotu savas automašīnas, tās par vienu latu būs iespēja novietot trases teritorijā. Skatītāji aicināti ierasties no plkst. 12.00.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti