14.septembrī - Mercedes-Benz kupeju salidojums 3

 
25.augusts 2008 11:39

Biedrība MB Club.lv turpina skaisto tradīciju katru rudeni pulcēt Mercedes-Benz kupeju automašīnas un to īpašniekus uz salidojumu “Luxury of MB Coupes”.

Šī gada 14.septembrī, jau trešo gadu pēc kārtas, aicinām visus doties uz salidojumu kādā no Latvijas pilīm un muižām. Salidojumā aicināti piedalīties dažāda vecuma un modeļu Mercedes-Benz kupeju īpašnieki, cienītāji un visi pārējie, kas vēlas jauki pavadīt svētdienu, apskatot ne tikai skaistās Mercedes Benz kupejas, bet arī iepazīstot Latvijas pilis.


Foto - Dace Daukste

Šogad par „Luxury of MB Coupes 2008” norises vietu mēs izvēlējāmies Kurzemi un pasākuma centrālie notikumi norisināsies Jaunpilī, kur dalībnieki tiek aicināti piedalīties dažādās ar Mercedes-Benz saistītām aktivitātēm, doties ekskursijā uz Jaunpils pili, kā arī pusdienot pils krogā.

Šogad pirmo reizi norisināsies Mercedes-Benz kupeju konkurss “Grace Race 2008”, kas tiešā tulkojumā no angļu valodas nozīmē “grācijas sacīkstes”. Konkursa ietvaros tiks izvēlēta skaistākā Mercedes-Benz kupeja divās nominācijās – žūrijas vērtējums un skatītāju simpātija.

Kā vērtēšanas kritēriji nebūs tikai automašīnas tehniskās un vizuālās īpašības, bet arī tās braucēju apģērba, automašīnā skanošās mūzikas, spējas piesaistīt vērtētāju uzmanību savam auto, kā arī citu saistīto elementu saskaņotība ar automašīnas tēlu. Par “Grace Race 2008” dalībnieku var kļūt ikviens Mercedes-Benz kupejas braucējs un viņa automašīna. Dalību šajā konkursā varēs pieteikt reģistrējoties dalībai „Luxury of MB Coupes 2008” pasākumam.

Pasākuma programma:
9:00 –     tikšanās TC “Spice” stāvvietā (Sporta un atpūtas centra Bowlero aizmugurē), dalībnieku reģistrācija;
10:00 –     izbraukšana uz Šlokenbekas muižu Tukuma rajona Milzkalnē;
11:00 –     Latvijas Ceļu muzeja apmeklējums Šlokenbekas muižā, rīta kafija un brokastu rauši no “Raušu meistara”;
12:30 –     izbraukšana uz Jaunpili;
13:00 –    ierašanās Jaunpilī, automašīnu izkārtošana stāvvietā;
13:30 –     “Grace Race 2008”, zināšanu konkursi;
14:30 –     ekskursija gida pavadībā Jaunpils pilī – ceļojums, kura laikā viesiem būs iespēja iepazīties ar Jaunpils baronu ellišķajiem darbiem un nedarbiem, piedalīties mini konkursos par Jaunpils teiku un leģendu tēmām, izdzīt grēkus Vīna pagrabā ar mūku pašaustīšanas pātadziņām un apgūt iemaņas staigāšanā ar koka kājām.
Papildus dalībniekiem būs iespēja aplūkot Jaunpils baznīcu, izmēģināt viduslaiku izklaides Zviedru mūrī, kā arī doties uz netālu esošajām ūdensdzirnavām, kas trīs stāvos saglabājušas gandrīz visas malšanas iekārtas;
15:30 –     pusdienas Jaunpils pils krogā, kur ne tikai baudīsim maltīti viduslaiku atmosfērā, bet arī apbalvosim labākos un atraktīvākos Luxury of MB Coupes dalībniekus un skaistākās Mercedes-Benz kupejas.
18:00 –     izbraukšana uz Rīgu.

Pasākuma kopējais maršruts Rīga – Šlokenbeka – Jaunpils – Rīga sastāda ap 150 km.

Pasākumā aicinām piedalīties ne tikai Mercedes-Benz braucējus no Rīgas, bet arī no citiem Latvijas reģioniem, kuri varēs pievienoties „Luxury of MB Coupes 2008” gan Šlokenbekā, gan Jaunpilī.

Dalības maksa (dalības maksā iekļauti muzeju apmeklējumi, brokastis, siltas pusdienas, balvas) piesakoties līdz pasākuma norisei un veicot pārskaitījumu uz sekojošiem rekvizītiem:

Nosaukums: MB Club.lv
Reģistrācijas numurs: 40008090036
Jurid. adrese; Rīga, Blaumaņa iela 5, LV-1011
AS “Hansabanka”, konta Nr. LV08HABA0551010894234
Ar norādi: „Kupeju sal. 2008, vārds, uzvārds, segvārds vietnes www.mbclub.lv forumā, personu skaits”.

-    Biedrības MB Club.lv biedriem (ja nokārtotas saistības pret biedrību) un viņu ģimenes locekļiem LVL 6,00/pers.;
-    Pārējiem LVL 10,00/pers.;
-    Bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas;
-    Bērniem līdz 14 gadu vecumam – puscena (attiecīgi Ls 3,00 vai Ls 5,00).

-    Pasākuma norises dienā maksājot skaidrā naudā pie dalībnieku reģistrācijas, dalības maksa LVL 13,00/pers, bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas.

Lai palīdzētu mums labāk saplānot dalībnieku skaitu un salidojuma norisi, lūdzam iepriekš pieteikties kluba mājas lapā www.mbclub.lv pasākuma diskusijā vai zvanot uz tālr. 22006767.

Uz tikšanos 2008.gada 14.septembrī Luxury of MB Coupes 2008 pasākumā!
 
Visi komentāri
 
261014. viesis 26.augusts 2008 12:28
0 0 Atbildēt

Jauks nosaukums pasācienam - lukšerī of embē koupes :)

261020. viesis 26.augusts 2008 14:20
0 0 Atbildēt

būšu uz pāris stundām. kaut vai lai apskatītos to 560 SEC cabrio monstru, kas esot nenormāli rets.

261193. viesis 1.septembris 2008 12:57
0 0 Atbildēt

shitais te?

foto.inbox.lv/guntisbrg/12-07-2006/LOTEC.jpg

nu jau ir veel trakaak. shodien ieveerteets,bet nu redzeesiet pashi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti