Rallija zvaigznes un līdzjutēji tiksies kartinga sacīkstē 3

 
2.septembris 2008 11:28

Piektdien 5. septembrī pl. 14:00 „LMT” Latvijas rallija čempionāta spožākās zvaigznes cīnīsies sporta kompleksā „333”, aizvadot Vasaras kausa izcīņu kartingā.

Uz starta stāsies labāko „LMT” Latvijas rallija čempionāta komandu pārstāvji – „Bensons Honda Racing”, „Skandi Auto Rallija komanda”, „LMT Rallija komanda”, „SEB Līzings rallija komanda” un „Parex Līzings” komandas sportisti. Turklāt pret meistariem cīņā dosies žurnālistu un „LMT” Latvijas rallija čempionāta komandas.

Startam gatavojas Latvijas rallija zvaigznes Andis Neikšāns, Jānis Vorobjovs, Mārtiņš Būčiņš un citi. Šī būs reize, kad jaudīgā rallija tehnika paliks garāžās un „LMT” Latvijas rallija čempionāta dalībnieki stāsies uz starta demokrātiskākajā autosporta veidā – īres kartingā. Sacīkstes ilgums būs 51 aplis vai stunda un 15 minūtes. Noteikumi paredz, ka rallija sportistu komandu sastāvā jābūt vismaz vienam pilotam vai stūrmanim, kurš 2008. gadā startējis „LMT” Latvijas rallija čempionātā. Komandā kopumā jābūt ne mazāk kā četriem braucējiem, bet sacīkstes laikā jāveic vismaz trīs pilotu maiņas.

Savu meistarību „LMT” Latvijas rallija čempionāta Vasaras kausā būs jādemonstrē ne tikai sportistiem, žurnālistiem un „LMT” Rallija čempionāta rīkotājiem. Nopietns uzdevums arī startējošo komandu atbalstītājiem! Gluži kā rallija trasēs arī piektdien s/k „333” līdzjutējiem jābūt gataviem savā labākajā ekipējumā un ar pilnu atribūtiku atbalstīt savus iecienītākos rallija braucējus vai komandas. Attiecīgās komandas atraktīvākie līdzjutēji tiks pie pārsteiguma balvām. Protams, drošības prasību ievērošana tikpat svarīga kā rallija trasēs!

„LMT” Latvijas rallija čempionāta Vasaras kausa izcīņas kartingā starts 5. septembrī pl. 14:00. Sacīkstes ilgums – līdz 15:15. Apbalvošana – 15:30.

Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs
 
Visi komentāri
 
261259. viesis 3.septembris 2008 3:04
0 0 Atbildēt

Liepaajas menti nepiedaliisies?

261281. viesis 3.septembris 2008 19:48
0 0 Atbildēt

Paga, paga, tas vienam stundu+15 min jābrauc vai komandai?

Man reizi gadā pazvizinoties, pēc 20 min. rociņas kā lupatas :D

261282. viesis 3.septembris 2008 19:49
0 0 Atbildēt

>Bils

Tāpēc arī Tu nebrauksi :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti