BMW Club Latvia aicina uz BMW Track Day! 9

 
25.septembris 2008 10:21

Uz BMW Track Day tiek aicināti visi BMW īpašnieki! Pasākums notiks 11. oktobrī Igaunijā - Audru Ring auto trekā. Pati ideja par BMW Track Day pasākumu rīkošanu nav jauna- tā ir aizgūta no citiem BMW klubiem Eiropā, kuri šādus pasākumus rīko jau sen.

Pasākuma ideja - tiek noīrēta slēgta autosacīkšu trase, tiek pieaicināti BMW AG sertificēti instruktori un tiek pieaicināta entuziastu grupa, kuri vēlas pavadīt dienu auto trekā kopā ar saviem BMW. Pasākuma mērķis- pilnveidot BMW fanu vadīšanas iemaņas, braucot ekstremāli, ātri un sportiski. Vārdu sakot, no sirds svilināsim mūsu BMW riepas ar katru nākamo treses apli, uzlabojot apļa laiku. Līdz šim galvenais šķērslis šāda pasākuma rīkošanai Baltijā bija tas, ka nebija drošas autosacīkšu trases. Ņemot vērā četru gadu pieredzi organizējot drošas braukšanas skolu un ekstrēmās braukšanas kursus, BMW Club Latvia Jums piedāvā pārbaudīt braukšanas prasmi sacīkšu trasē, nodrošinot Jūsu un Jūsu BMW drošību!

Un lūk, 2008. gada 11. oktobrī BMW Club Latvia piedāvā piedalīties pirmajā oficiālajā BMW Track Day pasākumā. Pasākums notiks autosacīkšu trasē Audru Ring (Pērnavā, Igaunijā). Šī trase tika izvēlēta, jo tā atbilst visām mūsdienu drošības prasībām un tajā var attīstīt lielu ātrumu, atšķirībā no „333” trases, kurā ir šauri un asi līkumi. Uz BMW Track Day ir uzaicināti divi Igaunijā (un ne tikai) pazīstami autosportisti, kuri arī ir BMW AG oficiāli sertificētās BMW Driver Training school instruktori. Instruktoru uzdevums šai dienai- iemācīt dalībniekiem BMW vadīšanas paņēmienus un braukšanas tehniku, lai tie varētu sasniegt ātrāko apļa laiku autosacīkšu trasē. Mūsu- dalībnieku uzdevums- gūt maksimālu prieku un baudu, braucot pie sava BMW stūres ekstremālos apstākļos sportiskas sacensības garā. Īsāk sakot- „отжечь на трассе, для души и от всей души”.

Pasākuma plāns. Pirmā grupa ierodas 10.00, otrā grupa ierodas 13.00.

• Dalībnieku un BMW iesildīšanās - slaloms;
• Atsevišķu trases elementu izbraukšanas apmācība BMW Driver Training School instruktoru vadībā;
• Individuāli izbraucieni trasē ar savu BMW ar/ bez instruktora uzraudzību.

Mazliet par Audru Ring trasi



Prasības dalībniekiem

Tiek aicināti visi BMW īpašnieki! Bet dalībnieku skaits ir ierobežots! Jūsu automašīnai var būt tikai vasaras sezonas riepas- BMW Track Day ir labs veids, kā tās nosvilināt vasaras sezonas beigās. Protams, ja Jūs nebrauksiet visās trases virāžās „šķērē”, tad nekas slikts ar riepām nenotiks.

Cik maksā?

BMW Track Day nav komerciāls pasākums, tāpēc samaksa tiek prasīta, lai nomātu trasi un samaksātu instruktoriem. Dalības maksa ir 120 EUR. Pieteikšanas pasākumam ir līdz 8. oktobrim, nosūtot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju uz e-pastu iks@bmwclub.lv vai telefoniski sazinoties ar organizatoriem (Igors Krasavcevs- 29258042). Dalības maksu apmaksāt 7 dienu laikā pēc reģistrācijas vai līdz 8. oktobrim.

Papildus informācija

a) Kā jau iepriekš tika stāstīts, pasākumu vadīs sertificēti BMW Driving School instruktori, kuri iepriekš sagatavos trasi;
b) Iespējams nomāt E 90 325i no Igauņu drošas braukšanas skolas. Nomas maksa- 270 EUR no cilvēka. Tas ir dārgi, bet toties nav rūpes par benzīnu, riepām un pats galvenais- par sirdsapziņas mokām, jo Jūsu BMW stāvēs trases malā;
c) BMW Track Day pasākuma laikā pirmoreiz Latvijā un Igaunijā būs iespēja iepazīties ar jauno trešās sērijas E90 pēc „face lift”. Automašīnu piedāvās oficiālais BMW dīleris WESS-Select;
d) Lai atjaunotu dalībnieku un atbalsta grupas spēkus un enerģiju pēc BMW Track Day, tiek piedāvātas 2 jau rezervētas sešvietīgas (2+2+2) atpūtas mājas ar saunu kompleksā „Villa Andropov”.

P.S.  BMW Track Day var piedalīties arī kā skatītājs un atbalsta grupas dalībnieks. Organizatori rūpēsies par labu atmosfēru, visu dalībnieku labsajūtu un iespējams sagādās kādu pārsteigumu pēc oficiālajiem treniņiem.

www.BMWlife.lv
 
Visi komentāri
 
262037. viesis 25.septembris 2008 10:27
0 0 Atbildēt

Aicis

Man jau liekas ka tajā rakstā kkas dubultojas :)

Bet nu vispār doma kā tāda nešķiet pārāk laba sabiedrības interesēs...

Varēja jau, piemēram, tie pašī WESS Select vairāk sociāli atbildīgi un nepiedalīties šādos pasākumos :)

262040. viesis 25.septembris 2008 10:50
0 0 Atbildēt

Īsti treninbikšu karaļi aizlido tālāk no lielceļa pa ceļam piestrādājot par sanitārās cirtes tehniku ceļmalu attīrīšanā...

262041. viesis 25.septembris 2008 10:50
0 0 Atbildēt

Lieliski. Ārzemēs ir novērots ka šādi organizēti pabraucieni parastiem ļaudīm ar saviem auto notiek gandrīz katru wīkendu kādā trasē vai vecā skreiceļā. Lūk tad tur var arī izlādēties un kautko iemācīties.

262043. viesis 25.septembris 2008 11:25
0 0 Atbildēt

2 KKTK

aha tie 3bembisti mācīsies pa wīkendiem trasēs un pa nedēļas vidu visu atrādīs ielās ...

262047. viesis 25.septembris 2008 12:12
0 0 Atbildēt

BMW dienās mierīgi pa ceļu braucot vairāku sasita. Tad jau sasitīs vispār daudz : )

262049. viesis 25.septembris 2008 12:25
0 0 Atbildēt

uz ielas gan nevajag trenēties, normāli ir 333 padriftot, nepadraudot apkārtējos, bet tas ne visiem pielec! BMW malači ;)

262065. viesis 25.septembris 2008 17:57
0 0 Atbildēt

Brīnums ka neviens vēl nav nolicis šo pasākumu.

Manuprāt apsveicama doma, ja vari pa apli nogāzēt pēc sirds patikas, apdraudot tikai savu veselību (pasažieris ,-i drīkst būt?).

Īres nauda e90 izkausas adekvāta, itsevišķi ja nevajadzētu dalības maksu. Dalības maksa gan tada pavilkta uz augšu, bet ja ņem vērā ka arī instruktors nāk komplektā, tad ir OK.

Lai dalībniekiem veicas!

262067. viesis 25.septembris 2008 19:09
0 0 Atbildēt

120 EUR ? žēl ka tik dārgi :(

daudziem tas ir 3 mēnešu benzīna norma :(

ka arī tas, ka eesti poliis daudzus fanus ja noķers - izdrāzīs par auto tehnsko stāvokli un neatbilstošām riepām.

262069. viesis 25.septembris 2008 20:57
0 0 Atbildēt

andropova villa ha ha ha, tāpēc vien ir vērts piedalīties! :D :D :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti