Jauno «Renault Megane Grandtour» laimē rēzeknietis 2

 
1.marts 2010 13:29

26.februārī, svinīga pasākuma laikā jaunās Renault Megane Grandtour atslēgas tika pasniegtas Latvijas Pasta organizētās izlozes uzvarētājam rēzeknietim Jāzepam Ciprusam.

Loterijas uzvarētājs Jāzeps Cipruss: „Kad man pirmoreiz piezvanīja Latvijas Pasts pārstāvji un paziņoja, ka esmu laimējis automašīnu, es tam pat neticēju – biju pārliecināts, ka ar mani kāds pajokojis. Un tikai pēc tam, kad man atkārtoti piezvanīja un atgādināja, ka jādodas uz Rīgu saņemt laimestu, es atcerējos, ka tik tiešām esmu piedalījies Latvijas Pasta loterijā, par kuru jau sen biju aizmirsis. Šis auto būs lielisks aizstājējs mūsu 18 gadus vecajam automobilim, kā arī tā ir fantastiska dāvana manā dzimšanas dienā.”

Renault oficiālā dīlera SIA „Euro Auto” vadītājs Renats Djominovs: „Šis ir trešais gads, kad notiek līdzīgas loterijas. Tomēr šoreiz Latvijas iedzīvotāju interese bija patiešām liela – loterijā piedalījās vairāk kā 43 tūkstoši aizpildītu anketu. Es uzskatu, ka tik liels dalībnieku skaits izskaidrojams ne tikai ar Latvijas Pasts pakalpojumu popularitāti, bet arī ar to, ka loterijas galvenā balva bija viens no Eiropā populārākajiem jaunajiem modeļiem – Renault Megane Grandtour.”

Latvijas Pasta organizētajā izlozē, kas norisinājās 17.februārī Renault oficiālo dīleru Euro Auto salonā, piedalījās vairāk kā 38 tūkstoši dalībnieku iesūtīto anketu. Jānorāda, ka izlozē piedalījās visi, kuri līdz šā gada 25.janvārim (pasta zīmogs) bija iesūtījuši Latvijas Pastam aizpildītu izlozes anketu. Izlozes anketas bija pieejamas Preses abonēšanas katalogā 2010, Latvijas Pasta mājas lapā, kā arī Renault salonā.

 
Visi komentāri
 
275242. viesis 2.marts 2010 15:25
0 0 Atbildēt

es reiz redzēju kā Sviestcs gandrīz laimēja huidaju i30 :D:D:D

kopš tā laika es zinu, ka ta ir loterija ;)

vari vinnēt un vari arī nevinnēt :D:D:D

127 10.augusts 2023 16:44
0 0 Atbildēt

Sergejs Šavlovs- 740 000 eiro SIA EURO-AUTO 90% un Nazils Djominovs - 800 000 eiro SIA EURO AUTO 80%

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 17

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti