Brenguļu autotrases kauss autosprintā

 
21.maijs 2010 0:00

Kā jau ierasts, arī šogad Brenguļu autotrase organizē kausa izcīņu Autosprintā. Šogad ir paredzēti pieci posmi - katru mēnesi pa vienam posmam.

Pirmais posms notiks jau 23. maijā. Dalībniekiem ierašanās no 9:30. Kā jau visi pasākumi, arī šis ir saskaņots ar LAF.

Pasākuma nolikums neatšķirsies no iepriekšējiem gadiem. Tāpat kā iepriekš, arī šogad būs tehniskie noteikumi un klases:

1)Priekšpiedziņas klase (TA un OCTA);
2)Aizmugures piedziņas klase (TA un OCTA);
3)Pilnpiedziņas klase (bez turbo) (TA un OCTA);
4)Pilnpiedziņas klase (ar turbo) (TA un OCTA);
5)Brīvā klase pilnpiedziņa;
6)Brīvā klase ar vienas ass piedziņu.

Lai visi posmi nebūtu vienādi un lai braucējiem būtu interesantāka sacīkste, katrā posmā tiks mainīts braukšanas virziens pa trasi uz pretējo pusi. Ir uzlabota arī laika kontroles ņemšana. Brenguļu autotrase ir iegādājusies datorprogrammu, kas laika skaitīšanas neprecizitātes novērsīs līdz minimumam.

Dalības maksa sezonas posmos būs nemainīga – 15Ls (dalība vienā klasē un ar vienu auto).
Īpašais piedāvājums sportistiem - tikai pirmā posma reģistrācijas laikā būs iespēja iegādāties abonentu uz visiem 5 posmiem par zemāku cenu - tikai 55Ls, tātad viena posma dalības maksa būs 11Ls.

Katrs dalībnieks ar savu dalības auto var piedalīties vairākās klasēs, protams samaksājot dalības katras klases dalīas maksu. Kā arī ar vienu auto drīkst piedalīties vairāki braucēji.

Dalību pirms katra posma varēs pieteikt arī iepriekš,kas dos Jums iespēju lētāk iegādāties viena posma dalības maksu tikai par 13 Ls.Pieteikšanās notiek nedēļu pirms pasākuma līdz piektdienai.

Pieteikšanās notiek sūtot dalībnieka pieteikumu uz e-mail btrase@gmail.com (Vārds, Uzvārds, A/m marka, A/m modelis, vēlamā klase kurā vēlaties startēt.)

Braucēju zināšanai, gala rezultātā būs arī visu 5 posmu rezultātu kopvērtējums,kur uzvarētāji saņems sponsoru balvas. Lielāka iespēja gūt uzvaru ir ņemt dalību pēc iespējas vairākos posmos, vislabāk - visos.

Brenguļu autotrase izsaka lielu paldies sadarbības partneriem - reklāmas aģentūrai "BTRASE ", " MONSTER ENERGY DRINK ", auto - moto tuninga uzlīmes WWW.UZLIMES.NET, 4RATI.LV, IAUTO.LV.

Pasākumā laikā darbosies bufete, kas Jūs gardi paēdinās, kā arī būs iespēja iegādāties Monster energy dzērienus. Protams, kā jau katru gadu, arī šogad katrā pasākumā ar mums būs kopā UZLĪMES.NET, kur varēsiet iegādāties uzlīmes Jūsu auto.

Pasākuma nolikums ir pieejams oficiālā Brenguļu autotrases mājas lapā www.btrase.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti