2.jūlijā - starptautiskā satiksmes drošības akcija Rēzeknē

 
30.jūnijs 2010 11:01

2.jūlijā Rēzeknē risināsies Starptautiskā satiksmes drošības akcija. Tās ietvaros notiks dažādas aktivitātes.

Notiks velosacensības, veiklības skrējiens skrituļslidās, braukšana zirgu pajūgos, orientēšanās pilsētā, dāmu skrējiens augstpapēžu kurpēs, kā arī pilsētas mēru sacensības.

<250>Akcija notiek Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas (LATLIT TRAFFIC) un Eiroreģiona „Ezeru zeme” projekta „Harmoniska pārrobežu sadarbība satiksmes drošības uzlabošanai Latvijas un Lietuvas pierobežas teritorijās” ietvaros, sacensībās galvenokārt piedalīsies 16 projektā iesaistīto pašvaldību pārstāvji. Kopumā Rēzeknē gaida ierodamies ap 300 projekta dalībnieku no Latvijas un Lietuvas.

Starptautisko satiksmes drošības akciju atklās plkst. 10.30 Rēzeknes pilsētas kultūras un atpūtas parkā, bet sacensības sāksies plkst. 11.00. Sporta pārvaldes stadionā būs veiklības stafete (t.sk. dāmu skrējiens augstpapēžu kurpēs, braukšana zirgu pajūgā) un velosipēdistu sacensības. Savukārt kultūras un atpūtas parkā būs starts atraktīvām orientēšanās sacensībām pa pilsētu. Projektā iesaistīto pašvaldību vadītāji (no Rēzeknes, Ludzas, Līvāniem, Daugavpils novada u.c.) sacentīsies veiklībā, braucot labi zināmās „figūras” laukumā Atbrīvošanas alejā 138 (Atbrīvošanas alejas un K. Valdemāra ielu krustojumā).

Ikvienam pilsētniekam un Rēzeknes viesim laikā no plkst. 12.00 līdz 14.00 būs iespēja arī vērot sportošanu skeitparkā, vizināties ar poniju, kā arī vērot motociklistu paraugdemonstrējumus.

Sacensību uzvarētāju apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst. 15.00 pilsētas Kultūras un atpūtas parkā. Pēc tās plkst. 15.45 žurnālisti aicināti uz preses konferenci pilsētas kultūras un atpūtas parkā.

Projektu „Harmoniska pārrobežu sadarbība satiksmes drošības uzlabošanai Latvijas un Lietuvas pierobežas teritorijās” vada Eiroreģions „Ezeru zeme”, tajā iesaistījušās 16 Latvijas un Lietuvas pašvaldības. Projekta ietvaros Rēzeknē notikušas jau vairākas satiksmes drošības akcijas, kā arī uzstādītas pilsētas robežzīmes ar Rēzeknes logo un norādes pilsētas ielās.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti