«Ātruma cilts» kartinga halle – apgriezieni pieauguši! 2

 
16.augusts 2010 10:09

'Ātruma cilts' ir ne tikai raidījums TV ekrānos un paprāvs pulks 'benzīngalvu', bet tagad arī kartinga halle un restorāns!

Labākais motoru sporta raidījums turpmāk visus ātros un dullos pulcinās pie pavarda blakus Biķernieku trasei.

Šeit sportisti un līdzjutēji satiksies vienuviet, dalīsies iespaidos par sacīksti, uzvarām, zaudējumiem, sānslīdēm un kūleņiem. Te sportistus beidzot varēs redzēt bez ķiveres galvā.

<250>Tāpat kā jauna kartinga motors ir „jāiebrauc”, arī mēs kādu laiciņu darbojāmies ar pus gāzīti. Bet no šīs nedēļas raujam vaļā ar pilnu jaudu! Visi, kuru asinīs benzīns riņķo, gaidīti Ātruma cilts kartinga hallē – Rīgā, Mežciemā, S.Eizenšteina ielā 2. Strādājam katru dienu no 12:00 līdz 22:00.

Kā būs turpmāk? Restorānā vienmēr varēs baudīt spēcinošus ēdienus un spirdzinošus dzērienus (zini.. ēdienu nosaukumi vien ir sarunas vērti :) ). Vienā no pavarda stūrīšiem esam sarūpējuši lērumu dažādu grāmatu un žurnālu, kurus varēsi šķirstīt, zvilnot uz mīkstajiem dīvāniem un malkojot kādu longdrinku.

Mums jau ir sakrājušies pāris novērojumi, piemēram, kungi it kā neviļus iecienījuši tieši vienu galdiņu restorānā – vai tāpēc, ka uz tā uzdrukāta motokrosista Tanela Leoka gandrīz apģērbtā draudzene? :) Jūs nekur citur neatradīsiet arī tādus bāra krēslus, kādi ir pie mums – tas vienkārši ir jāredz!

Uz vienas no restorāna sienām ļāvām iztrakoties kādam grafiti māksliniekam. Tagad ir smuki.

Gribēsies pagāzēt, kartingu trase jūsu rīcībā. Varēs skatīties labākās motoru sporta TV pārraides. Daļa jau regulāri seko līdz, kā iet Haraldam Šlēgelmilham un Matīsam Karro. Ja publika pieprasīs, rādīsim arī hokeju, basketbolu, futbolu.

Vēl veidojam muzeju, un vienu jau var apskatīt – Latvijā 2002. gadā būvēto sporta auto LOTA. Tas iemieso visu, lai cilvēkam acis mirdzētu.. Ja gribas, varat tajā arī iesēsties un brīdi pasapņot!

Tiekamies trasē vai.. jaunajā Ātruma cilts kartinga hallē!!

Ātruma cilts

 
Visi komentāri
 
278290. viesis 17.augusts 2010 23:32
0 0 Atbildēt

Restorāns?!

He, he! Parasts bistro, ne restorāns, kurā karstajās dienās nosprāgt var, nevis ieēst.

FUFELIS!

278294. viesis 18.augusts 2010 7:49
0 0 Atbildēt

Vai Labāko Top 20 jau ir sācis darboties?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti