SUBARU Summer Fest 2010 programma un maršruta karte

 
19.augusts 2010 0:00

Jau sestdien, 21.augustā, notiks Vislatvijas Subaru īpašnieku salidojums „SUBARU Summer Fest 2010”, kas zem saukļa „Subaru Olimpiāde” priecēs dalībniekus arī ar dažādām atrakcijām un konkursiem.

Šobrīd līdz vērienīgajam notikumam, kas būs pirmais šāda veida pasākums Latvijā, atlikušas tikai dažas dienas. Ņemot vērā pieteikumu un apmeklētāju skaitu, droši varam apgalvot, ka tik daudz Subaru mašīnu vienuviet nebūsim sastapuši sen.

Pateicoties pasākuma atbalstītājiem un sponsoriem, ar prieku varam paziņot, ka arī pēdējā nedēļā līdz pasākuma dienai ikviens var pieteikt savu dalību par Ls 5 no katra pieaugušā. Arī atbraucot pasākuma dienā, Jūs prom neviens nedzīs.

SUBARU Summer Fest 2010 programma:

21. augusts

11:00 – Pulcēšanās „RĪGA PLAZA” autostāvvietā
12:00 – Kolonas brauciens uz norises vietu
13:00 – Ierašanās pasākuma norises vietā „Roņi”
13:30 – Pasākuma atklāšana
14:00 – Sagatavošanās spēlēm un konkursiem
15:00 – Spēļu un konkursu sākums
„STIeņa vilkšana”
„STIbols”
„Ātrumkārba”
„Bubļika ripināšana”
„Dops”
„Virzuļa mešana”
„Supersprints”
„Gumijas lidināšana”
„280zs dragreiss”
„WRX maisā”

20:00 – Apbalvošana
21:00 – Afterparty ar DJ Brox

22. augusts

Atpūta brīvā režīmā

Pasākuma Dresscode (ieteicams) – Subaru zils.

Tiem, kuri nevarēs ierasties uz kolonas brauciena starta vietu, vai pievienosies tai pa ceļam, publicējam maršrutu pa kādu notiks kustība uz pasākuma norises vietu. Ja sanāks nokavēt braucienu, nebēdā, mūs atrast būs viegli, jo ceļa malās būs norādes.

Atceries, ka šī ir atpūta visai ģimenei, tāpēc neatstāj sievu, bērnus un draugus mājās! Ja neesi paspējis pieteikties, tad dari to droši. Pieteikuma forma meklējama šajā rakstā - http://subarupower.lv/subaru-summer-fest-2010.

Atgādinām, ka pasākumu atbalsta un ar mums kopā būs: AD REM Auto, Latakko, Motul, Havoline Texaco, Subaruart.lv, drukaletak.lv, subaruworkshop.com, Latsign, Klondaika Salaspils, DELFI Auto, iAUTO.

Nenokavē un tiekamies jau drīz!
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti