4.septembrī autofotoorientēšanās Sēlijā 6

 
2.septembris 2010 0:00

Ikviens, kuram ir automobilis un interese iepazīt mazpazīstamo Latvijas reģionu – Sēliju, tiek aicināts 4.septembrī piedalīties aizraujošās autofotoorientēšanās sacensībās „Zelta Sēlija”.

Brauciet kopā ar ģimeni, draugiem, maziem un lieliem bērniem, mīļdzīvniekiem un citiem līdzbraucējiem – kopā visiem būs jautrāk! Līdzi noteikti jāpaņem digitālais fotoaparāts, attiecīgā reģiona karte, rakstāmais un ērti apavi.!

Brauciena laikā pēc mūsu izsniegtās kartes Jums būs jāatrod interesantākās Sēlijas vietas un tajās jānofotografējas vai jāveic kāds uzdevums. Jūs redzēsiet muižas un pilskalnus, dabas takas un akmeņus, meklēsiet dažādus objektus lielākajās Sēlijas pilsētās, kā arī uzzināsiet, kur tiek ražota īsta cigoriņu kafeja „Alīda”. Būs arī lielā krustvārdu mīkla un gardumi no „Piena un Maizes nama Daugava”. Par pārējiem noslēpumainajiem uzdevumiem uzzināsiet sacensību dienā. Veiklākie meklētāji tiks arī pie balvām.

Pasteidzieties – reģistrācija jau notiek!

Sacensību oficiālajā mājas lapā www.autofotoorientesanas.lv atradīsiet arī nolikumu, pieteikuma anketu, iepriekšējo posmu dalībnieku atsauksmes, kā arī citu noderīgu informāciju! Pēdējā reģistrācijas diena – 2.septembris.

Pasākuma norise sestdien, 4.septembrī
  9:00   dalībnieku ierašanās, reģistrācija 
10:30     dalībnieku sapulce
11:00     pirmā auto starts
19:00     pirmā auto finišs

Starts – Jēkabpils novada, Dignājas pagasta „Kliņģerītēs”
Finišs – kafejnīcā “Panna” (t/c IGA) Aizkrauklē

MŪS ATBALSTA:
„Piena un Maizes nams Daugava”, kafeja „Alīda”, viesu nams „Pie Torņa”, ūdens relaksācijas centrs „Citrus SPA”, kafejnīca „Panna” Aizkrauklē, poligrāfijas uzņēmums „Digitālā Pele”, izdevniecība „Jāņa Sēta”, interneta portāli www.iauto.lv, www.reitingi.lv , www.atputasbazes.lvwww.novonews.lv , www.bavariancar.lv

 
Visi komentāri
 
278363. viesis 21.augusts 2010 6:07
0 0 Atbildēt

Pats esmu no tā gala un nesaprotu, ko tajā čuhņā kāds ir aizmirsis un kādas dabas kakas ir tā laika un degvielas vērtas, lai uz turieni spertos? Laikam cilvēkiem vienkārši nav ko darīt.

278365. viesis 21.augusts 2010 21:17
0 0 Atbildēt

izbrauc to savu čuhņu un būsi pamatīgi pārsteigts par to kas tur ir ! Garantēju!

278367. viesis 22.augusts 2010 1:24
0 0 Atbildēt

Izbrauc. Smejies? Iedo man kaut riteni, tad padomāšu par tādu variantu.

278368. viesis 22.augusts 2010 9:23
0 0 Atbildēt

tad pacel pakaļu, nopin vīzes un pamēģini kaut daļu to savu mēslu savā apkārtnē sakopt.

tad varbūt sapratīsi, ka nedzīvo nemaz tik sliktā vietā un vari atļauties ko vairāk par vīžu pāri

krix

278393. viesis 24.augusts 2010 8:22
0 0 Atbildēt

Ja nesaproti, ko nozīmē braut un baraukt orientējoties, Tad ej kakāt, ja tev kakas patīk :-D

278483. viesis 26.augusts 2010 22:44
0 0 Atbildēt

Ja būtu man tādas iespējas, brīvo laiku, iespējams, pavadītu braucot orientēties nevis tupi komentējot iauto rakstus. Vienu gan nesaprotu, pričom tur iet kakāt un kakas, jo Latvijā ir skaistāki nostūri, kur var redzēt tikpat un vēl vairāk. Un vispār, esam ES un varam braukt arī tālāk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 1

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti