Stuntfighters – arī sieviešu nodaļa (+ video) 5

 
27.augusts 2010 10:39

Esam redzējuši sievišķus, kas brauc trofi-reidā, pa kādai motošosejā, viena driftā, atceramies arī padomju sievietes traktoristes un tās, kuras pašas skrūvē savu opeli. Bet skuķi uz stunt baika neviens nav redzējis!

Viens tāds drosmīgs ir – Monta Šubina. Uz viena moča ar stuntfighter Jāni Rozīti pirmo reizi Latvijas moto, freestyle un vēl kādā vēsturē izpildīja trikus uz motocikla! Pirmizrāde bez respekta pret fizikas likumiem tika piedzīvota Ātruma cilts kartinga halles atklāšanā 19. augustā.

Līdz šim brīnumus ar teju 200 kg smagiem močiem rādīja divi zināmākie Latvijas stunter – Jānis Rozītis un Gatis Riņķis, bet tagad benzīngalvu saime turēs rūpi par vēl vienu dullu meitēnu – Montu Šubinu.

Pirmizrādei, kas raisīja pozitīvu šoku, bija tikai trīs treniņi. Brašā 20-gadīgā meitene vien attrauc: „Manī laikam tas īstais gēns. Kad adrenalīna līmenis par mazu, jāpalielina!”

Nav brīnums – visa Montas ģimene draudzējas ar ātrumu. Mamma Kristīne Ērmane jaunībā piedalījusies motošosejas sacensībās un uzrādījusi labus rezultātus, bijusi Latvijas izlasē, startējusi Baltijas čempionātos. Monta teic - pilna māja medaļu. Pati mamma smej: „Kad bērnībā citas ar lellēm spēlējās, es un tētis pa pļavu ar mopēdu braucām”. Meitenes vectēvs Edgars Ērmanis ar paša būvētu motociklu EKE-1 ar trešo - atbalsta riteni 1954. gadā Melitopolē uzstādījis pasaules ātruma rekordu – 207,732 km/h). Rekords izpildīts 500 cm3 motociklu klasē 5 km distancē ar startu gaitā. Pašlaik šis spēkrats aplūkojams Rīgas Motormuzejā. Montas brālis Raivis Ērmanis ar’ nav malā stāvētājs – trenējas kopā ar stuntfighter Jāni Rozīti.

Mulsinošs šis stāsts šķiet, kad uzzinām - Monta studēs starptautiskās attiecības Skotijā un nākotnē domā par darbu diplomātiskajā dienestā. Moto triki ir viņas vaļasprieks.

Hei, varbūt starp jums vēl ir kāds traks benzīngalva, kam ir ko teikt trasē un kuru dīda vēlme piekāst fiziku? Kāds Jānis, Pēteris vai Valentīna? Tikai netaisiet jokus mājās un bez ķiveres galvā. Esam brīdinājuši.

Savējie pulcējas! Ātruma cilts kartinga halle atvērta katru dienu no 12iem līdz 22iem. Tiekamies S.Eizenšteina ielā 2, Rīgā (blakus Biķernieku trasei).

Video skatieties šeit »»
 

 
Visi komentāri
 
278492. viesis 27.augusts 2010 11:02
0 0 Atbildēt

Esmu redzējis vienu stuntdriveri sievieti Latvijā. Kautkādā pasākumā namatēvs-krutaks vieglā reibumā nolēma iemācīt sievai braukt ar baiku. Rezultātā baiks uz pakaļējā rata izlidoja uz ielas, bet sieva palika sēžot uz zemes.

278493. viesis 27.augusts 2010 11:30
0 0 Atbildēt

Nuuuu ... ja no Eermanju dzimtas, tad jautaajumu nav :-) Tas geens

nezuud praktiski nekad :-) Lai veicas, ja pasaulslavenas "stunt woman"

var buut Amerikaa, tad kaapeec nevareetu buut pie mums :-)

gara aciim izteelojos ainu ... meitene lietishkjaa diplomaates teerpaa

gaazh pa diplo*******rtaalu staavot uz rokaam uz stuures ... un

mocis ar diplomaatiskajiem numuriem :-)))))))

278494. viesis 27.augusts 2010 11:34
0 0 Atbildēt

diplo*******rtaalu

------------------------

:-))))) Hmm, bija domaats " diplo.m.a.a.t.u k.v.a.rtaalu" :-)

Nu labi, lai buutu "uz aarlietu ministriju" :-)

278568. viesis 2.septembris 2010 8:20
0 0 Atbildēt

Visu cieņu :-)

Es tak teicu, ka meitene, sieviete u.t.t = Tas nenozīmē, ka pie stūres taisa sūd..s...

Ir, Ir , Tādas braucējas... :-)

Lai veicas :-)

278569. viesis 2.septembris 2010 8:34
0 0 Atbildēt

Kas ir ''sievišķis'' ??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti