Noskaidroti autofotoorientēšanās sacensību «Zelta Sēlija» uzvarētāji

 
10.septembris 2010 9:04

Sestdien, 4.septembrī, vienā no Latvijas skaistākajiem novadiem – Sēlijā, norisinājās autofotoorientēšanās sacensību 5.posms „Zelta Sēlija”.

Zem Dignājas pagasta „Kliņģerīšu” mājas ābelēm pulcējās 62 auto ekipāžas no visas Latvijas, lai pēc sātīgām brokastīm un rūpīgas maršruta un stratēģijas plānošanas dotos cīņā pēc uzvaras.

Šoreiz dažiem dalībniekiem radās mānīga sajūta, ka būs iespējams atrast visus kontrolpunktus. Tomēr viņu pievīla stratēģija un ceļa remonti. Taču neskatoties uz to, sacensību gars, adrenalīns un labie laikapstākļi ļāva 61 ekipāžai veiksmīgi sasniegt finišu. Piedaloties šajā braucienā, dalībnieki uzzināja, kur ražo neparasto cigoriņu kafeju „Alīda” un gardo „Daugavas Piena un Maizes nama” produkciju, kā garšo bebru dziedzeru uzlējums un kur mīt Bebrenes spoks, kā arī kas atrodas viesu nama „Pie Torņa” tornī.

Slēptie punkti, autobusu pieturu krustvārdu mīkla un azimuti, noslēpumainās pilsētas Viesīte un Nereta – tie ir tikai daži no papilduzdevumiem, kurus dalībniekiem bija jāveic sacensību gaitā. Taču vislielāko jautrību gan dalībnieku, gan Sēlijas kartupeļu talcinieku vidū radīja sacensību īpašais uzdevums – nofotografēties kopā ar talciniekiem un atvest finišā vienu kartupeli.

Šoreiz otrās vietas ieguvējus – komandu „Trusis”, no pirmās vietas šķīra vien 18 kilometri, jo pirmās un otrās vietas ieguvēju savākto punktu skaits bija vienāds, tādēļ uzvarētājs tika noteikts pēc odometra rādījumiem.

1.vietā Andrejs Dmitrijevs, Ivo Saksis, Reinholds Dmitrijevs, Līga Subere-Sakse, ar a/m VW Passat, kopā iegūstot 14400 punktus un nobraucot 511km.
2. vietā – komanda „Trusis” – Jānis Keterliņš, Pēteris Ločmelis, Maija Pūpola, Inese Austruma, ar a/m Audi A4, kopā iegūstot 14400 punktus un nobraucot 529km.
3.vietā – Saab kluba komanda –Arnis Pinka un Gatis Krūmiņš, ar a/m Saab 9-3, kopā iegūstot 14250 punktus un nobraucot 504km.

Šī posma rezultātus, dalībnieku atsauksmes, fotogalerija, kā arī informāciju par autofotoorientēšanos meklējiet oficiālajā sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv 

2010.gada 6.novembrī Zemgalē norisināsies šī gada pēdējais autofotoorientēšanās sacensību posms „Nezināmā Zemgale”. Starts – Iecavas novadā.

Reģistrācija jau sākusies. Līdz 2010.gada 1.oktobrim dalības maksa – 35Ls no ekipāžas, neatkarīgi no pasažieru skaita.

MŪS ATBALSTĪJA:
 „Piena un Maizes nams Daugava”, kafeja „Alīda”, viesu nams „Pie Torņa”, ūdens relaksācijas centrs „Citrus SPA”, Ilūkstes TIC, kafejnīca „Panna” Aizkrauklē, poligrāfijas uzņēmums „Digitālā Pele”, izdevniecība „Jāņa Sēta”, interneta portāli www.iauto.lv, www.reitingi.lv , www.atputasbazes.lv,  www.novonews.lv ,  www.travelnews.lv ,  www.bavariancar.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti