Autofotoorientēšanās 2011.gada sezona noslēdzas Salaspilī

 
13.decembris 2011 12:48

Sestdien, 10.decembrī autofotoorientēšanās sacensību piekritēji pulcējās Salaspilī, lai piedalītos 2011.gada sezonas noslēguma posmā "Pierīgas lielais loks".

Uz starta pie restorāna "Hesburger" stājās 57 ekipāžas. Neskatoties uz dažām tehniskām ķibelēm, visas ekipāžas veiksmīgi sasniedza finišu.

Šoreiz kontrolpunkti, kuros bija jānofotografējas vai jāveic uzdevums, bija izkaisīti apkārt visai Rīgai - no Jūrmalas līdz Saulkrastiem. Bez kontrolpunktiem nepalika arī Ķekavas, Ropažu un Salaspils apkārtne. Kā jau tas ierasts, sacensību organizatori bija parūpējušies arī par "profesionāļu" kontrolpunktiem, kuru atrašanā bija jāizmanto pieredze, loģika un skolā iegūtās zināšanas.

Pateicoties sacensību atbalstītājiem, vairākos kontrolpunktos dalībniekiem bija jāveic interesanti uzdevumi - mezglu siešana, rēbusa minēšana, anekdošu stāstīšana, orientēšanās veikalā, kā arī šaušana mērķī. Dalībnieku uzņemtās fotogrāfijas zirgu stallī "Adventureride" piedalījās arī fotokonkursā par tēmu "Es mīlu zirgus!".

Lai autofotoorientēšanās sacensības sagādātu vēl lielāku gandarījumu gan brauciena dalībniekiem, gan citiem, kopš 2011.gada 2.posma sacensībās ir ieviests "Labo darbu kontrolpunkts", kurā dalībnieki veic kādu sabiedriski-lietderīgu darbu.

"Pierīgas lielajā lokā" autofotoorientēšanās dalībnieki viesojās Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē un ziedoja tās iemītniekiem nepieciešamās lietas.

Pirmajā vietā "Pierīgas lielā loka" posmā ierindojās gandrīz neuzvaramā, pieredzes bagātā komanda "Trusis" (J.Keterliņš/P.Ločmelis/M.Pūpola/I.Austruma/M.Peilāne), kopā savācot 11700 punktus.

Otrajā vietā ierindojās autofotoorientēšanās sacensību veterāni - viena no Saab kluba komandām (A.Pinka/G.Krūmiņš/A.Pinka/G.Pinka) ar 11150 punktiem.

Trešā vieta - komandai EBT (A.Gedvillo/A.Lapiņš/N.Smirnova/M.Vidiņa), ar 10700 punktiem.

Apsveicam uzvarētājus un uz tikšanos nākamajā sezonā!

Paldies par atbalstu:

"Adventureride", maiznīcai "Bemberi", Saulkrastu TIC, t/c "Komforts", Latvijas Etnogrāfiskajam Brīvdabas Muzejam, Ķekavas novada Kultūras aģentūrai, skvoša dārzam "Zanzibāra", 3.laivu bāzei, Jūrmalas TIC, VIVA IT, Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmei, atpūtas parkam "Rāmkalni", karšu izdevniecībai "JāņaSēta"

Informatīvais atbalsts:
www.travelnews.lv, www.vietas.lv, www.reitingi.lv, www.iauto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti