Autofotoorientēšanās ceturtā sezona ir atklāta 2

 
9.februāris 2012 14:07

Sestdien, 4.februārī Smeceres krogā, spītējot -37 grādu salam, 47 komandas pulcējās uz šī gada pirmo autofotoorientēšanās posmu "Madona-Jēkabpils".

Pēc dalībnieku sapulces un nedaudz mainītas starta kārtības ar "laimīga ceļa" vēlējumiem dalībnieki devās savā 7 stundu garā autofotoorientēšanās piedzīvojumā. Kontrolpunktu atrašana nesagādāja dalībniekiem īpašas grūtības, jo ziemas apstākļu dēļ vairums no tiem atradās ceļmalās.

Grūtāk gāja ar kontrolpunktiem Madonas un Jēkabpils pilsētās, jo to atrašanās vietas kartē nebija atzīmētas. Šeit palīdzēja dalībnieku modrās acis un varbūt arī veiksme.

Par kontrolpunktiem ar uzdevumiem šoreiz bija parūpējušies viesu namu "Kučuru dzirnavas", "Gaiziņstars" viesmīlīgie saimnieki, viesnīca "Daugavkrasti", Kāla ezera padome un Varakļānu pils. Neizpalika arī gardās "Jaunkalēju" maizes degustācija Madonā.

Arī 2012.gadā turpinās pagājušajā gadā iesāktā "Labo darbu" tradīcija, kad dalībnieki sniedz palīdzīgu roku tiem, kam tas ir nepieciešams. Posmā "Madona-Jēkabpils" dalībnieku palīdzība bija nepieciešama Ļaudonas vidusskolas skolēniem, kuri pēc mācību stundu beigām pavada laiku skolā, gaidot autobusu. Viņiem tika dāvinātas dažādas galda spēles, krustvārdu mīklas, žurnāli u.c.noderīgas lietas brīvā laika lietderīgai pavadīšanai.

7 stundu kontrollaikā pilnīgi visus kontrolpunktus nesavāca neviena no komandām. Godalgotās vietas 2012.gada pirmajā posmā savā starpā sadalīja jau pieredzējušie autofotoorientēšanās sacensību dalībnieki.

Pirmo vietu ieguva autofotoorientēšanās veterāni, vairākkārtējie sacensību uzvarētāji, kas šoreiz startēja nedaudz mainītā sastāvā - komanda "Vilks" (E.Vēveris, P.Ločmelis, M.Pūpola, I.Znotiņa) ar a/m Toyota RAV4. Kopā - 10900 punkti.


Komanda "Vilks"

Otrajā vietā ierindojās arī šo sacensību veterāni un 2011.gada sezonas II vietas ieguvēji - komanda "Lidojošā Varde" (N.Petrovs, A.Veržbickis, U.Putnieks, D.Veržbickis) ar a/m Audi A6 Avant. Kopā - 10500 punkti.

Trešajā vietā - pieredzes bagātā komanda "EBT" (A.Gedvillo, A.Lapiņš, N.Smirnova, M.Vidiņa) ar a/m Mitsubishi Lancer. Kopā - 10100 punkti.

Visu komandu rezultāti, dalībnieku atsauksmes, fotogalerija – sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv

Nākamais autofoorientēšanās posms "Lemesele 2012" (Limbaži/Igaunija) norisināsies 14.aprīlī! Reģistrācija jau sākusies. Līdz 29.februārim (ieskaitot) dalības maksa - 35Ls no ekipāžas, neatkarīgi no cilvēku skaita automobilī.

Uz tikšanos!

MŪS ATBALSTĪJA:

Smeceres krogs, viesu nami "Kučuru dzirnavas" un "Gaiziņstars", Varakļānu pils, viesnīca "Daugavkrasti", maizes ceptuve "Jaunkalēji", Kāla ezera padome, Krustpils pils, Ķirsona muiža. Interneta portāli www.vietas.lv, www.travelnews.lv, www.iauto.lv, www.reitingi.lv

 

 
Visi komentāri
 
285261. viesis 9.februāris 2012 19:17
0 0 Atbildēt

Bijām, Tiešām autofotoorientēšanās izraisa atkarību...

285291. viesis 13.februāris 2012 10:51
0 0 Atbildēt

Pats biju un citiem iesaku!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti