Rīgas autošovā būs apskatāmi unikāli «Peugeot» automobiļi

 
24.aprīlis 2012 12:11

Šonedēļ Rīgā notiekošajā autošovā “Riga International Motorshow 2012“ Peugeot prezentēs pasaulē pirmo dīzeļa hibrīda pilnpiedziņas auto 3008 Hybrid4, kā arī pilnpiedziņas pilsētas krosoveru 4008.

Jaunais Peugeot 3008 ir videi visdraudzīgākais pilnpiedziņas modelis, kas uz priekšu dodas pateicoties hibrīda dzinējam, kas darbojas ar dīzeļa un elektrības spēku. Nosaukums HYbrid4 apzīmē hibrīda 2 l un 163 zirgspēku dīzeļa dzinēju, kas ir apvienots ar 37 zirgspēku elektrodzinēju. Tā kā dīzeļa dzinējs parasti patērē mazāk degvielas kā benzīna dzinējs, tā ir vislabākā dzinēja izvēle hibrīda automobilim. Atkarībā no elektrības vai dīzeļa dzinēja izmantošanas 3008 Hybrid4 CO2 izmeši ir 0 līdz 99 gramiem uz kilometru, bet dīzelis vidēji tiek patērēts tikai 3,8 l uz 100 kilometriem. HYbrid4 tādējādi piedāvā jaunu augstāko tehnoloģiju pieeju dzinējam, apvienojot uzlabotas braukšanas īpašības un zemu CO2 līmeni. Peugeot izvēle apvienot hibrīda automobili ar dīzeļa dzinēju pierāda, ka ir iespējams savienot bezkompromisa vides prasības ar lielisku braukšanas pieredzi. 

Rīgas autošovā arī pirmo reizi Baltijā būs iespējams redzēt Peugeot 4008, kurš pārdošanā nonāks rudenī, sacīja Peugeot importētāja KW Bruun Baltic mārketinga vadītāja Kerli Maro. Spēcīgā rakstura 4008 ir piemērots gan tiem, kam nepieciešams apvidus automobilis, gan tiem, kas meklē alternatīvu sedana un furgona tipa automobiļiem. 4008 ir ar kompaktiem izmēriem (garums 4,34 m, platums 1,80 m un augstums 1,63 m), kas nodrošina labu manevrētspēju gan pilsētā, gan ārpus tās. Krosovera īpašības un papildus aprīkojums- t.sk., sistēma Open & Go, LED dienas gaismas, 18 collu vieglmetāla diski un skārienjutīga navigācijas sistēma – tās visas ir Peugeot jauneklīgā noskaņojuma un krosoveru tirgus vīziju sastāvdaļas. 

Peugeot 208, kas oficiāli nonāca pārdošanā tikai pirms nedēļas, būs redzams pat divās- 3 un 5 durvju - versijās. 

Rīgas autošovā papildus iepriekš minētajiem Peugeot modeļiem būs izstādīts arī pilnībā elektriskais iOn, cilvēku iecienītais 508, kā arī 107 jaunā modernā izskatā un sportiskais RCZ. 

Savukārt, no komercautomobiļiem prezentēsim uzlabotā izskata Partner un Expert, kā arī Bipper un Boxer.

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo transportlīdzekļus no velosipēdiem līdz komercautomobiļiem. Uzņēmums ar 10 000 pārstāvniecībām 160 valstīs ir viens no vadošajiem automobiļu ražotājiem pasaulē. KW Bruun ar 50 gadu pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Islandē, gadā pārdodot gandrīz 40 000 Peugeot automobiļu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti