Apdrošināšanas horoskops: Dvīņi apdrošinās pret visu, Skorpioni un Strēlnieki netic (ne)gadījumiem

 

Foto: Ekrānšāviņš

Balta | 1.maijs 2016 10:51

Apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa), analizējot datus par saviem klientiem, secinājusi – pavasarī dzimušie ir aktīvākie apdrošināšanas pakalpojumu lietotāji.

Vienlaikus BALTA norāda, ka šis materiāls tapis tikai un vienīgi, balstoties uz apdrošinātāja rīcībā esošo informāciju, tāpēc tā izmantošana atļauta tikai pozitīvisma vairošanai.

AUNS
Auni visdrošāk jutīsies, zinot, ka ir pasargāti no potenciālajiem apkārtējās pasaules radītajiem draudiem, tāpēc ļoti labprāt izvēlēsies iegādāties KASKO polisi savam auto, apdrošināt sev piederošo īpašumu un pat mājdzīvniekus. Absolūti atbildīgi pret sevi un apkārtējiem, tāpēc neatteiksies no civiltiesiskās apdrošināšanas. Ja dosies ceļojumā, tad apdrošināšanas polise būs nepieciešamo lietu saraksta augšgalā.

VĒRSIS
Vēršiem “drošības spilvena” sajūta ir viens no galvenajiem priekšnoteikumiem lieliskai pašsajūtai – labprāt apdrošinās sevi, savu auto, īpašumu, mantu un arī savus mājas mīluļus.

DVĪŅI
Dvīņi sevi ļoti mīl, tāpēc noteikti neatteiksies no nelaimes gadījumu apdrošināšanas. Bet ne mazāk viņi mīl savu īpašumu, mantu un automašīnu – arī šos apdrošināšanas pakalpojumus iegādāsies labprāt. Tiesa, KASKO polises prēmija šīs zīmes pārstāvjiem ir vislielākā…

VĒZIS
Vēži zina, ka rūpīga personīgo risku vadība ir viens no priekšnosacījumiem, lai dzīve būtu izdevusies. Atvērti teju visiem apdrošināšanas pakalpojumiem, bet, ja dosies ceļojumā, tad ar vērienu – zīme ar vislielāko vidējo apdrošināšanas prēmiju.

LAUVA
Kā jau īsteniem zvēru karaļiem Lauvām patīk riskēt, tāpēc apdrošināšanas pakalpojumus izvēlas ar pietāti, priekšroku dodot KASKO polises iegādei un savas personīgās mantas apdrošināšanai. Lai gan Lauva pats ir kaķis, mājdzīvnieku apdrošināšana šīs zīmes pārstāvjus neuzrunās.

JAUNAVA
Jaunavas apdrošināšanas pakalpojumus izvēlēsies apdomīgi un mērķtiecīgi, ja vien runa nav par mājdzīvniekiem – šo pakalpojumu Jaunavas izvēlas daudz biežāk nekā citu zīmju pārstāvji.

SVARI
Lai gan Svarus raksturo spēja rast līdzsvaru starp savu iekšējo pasauli un apkārtējo vidi, apdrošināšanas pakalpojumu izvēlē šīs zīmes pārstāvji ir vieni no pasīvākajiem, priekšroku dodot nelaimes gadījumu, īpašuma un mantas apdrošināšanai. Lai gan mīl savus mājdzīvniekus, pret to apdrošināšanu izturēsies ar nelielu skepsi – Svari šo apdrošināšanas pakalpojumu izvēlas visretāk.

SKORPIONS
Skorpioni netic nejaušībām un (ne)gadījumiem, tāpēc ir pasīvākie nelaimes gadījumu apdrošinātāji no visām horoskopa zīmēm. Šīs zīmes pārstāvji ir arī pārliecināti par savu un apkārtējo izcilajām auto vadīšanas prasmēm un KASKO polisei “jā” saka gana kūtri…

STRĒLNIEKS
Strēlnieki ir temperamentīgi un alkst piedzīvojumus – iespējams, tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc apdrošināšanas pakalpojumus šīs zīmes pārstāvji izvēlas pasīvāk par citiem. Netic nelaimes gadījumu pēkšņai iespējamībai, nesteidzas iegādāties KASKO polisi un apdrošināt mantu.

MEŽĀZIS
Ak, šie praktiskie un atbildīgie Mežāži, kuri ir pārliecināti, ka paši lieliski tiks ar visu galā. Ja nu vienīgi nelaimes gadījumu apdrošināšana neparedzētajiem (ne)gadījumiem.

ŪDENSVĪRS
Lai gan ūdensvīri neatzīst kompromisu mākslu, izvēloties visu vai neko, runājot par apdrošināšanu, situācija ir pretēja. Labprāt apdrošinās pret visiem nozīmīgākajiem riskiem, priekšroku dodot nelaimes gadījumu apdrošināšanai un KASKO polises iegādei savam auto.

ZIVIS
Zivis parūpēsies gan par sevi, gan apkārtējiem, un apdrošināšana ir viens no ērtākajiem veidiem, kā to paveikt. Labprāt izvēlēsies nelaimes gadījumu apdrošināšanu un civiltiesisko apdrošināšanu, bet neaizmirsīs arī par sev piederošo vērtību aizsardzību, apdrošinot mantu. Ak, jā, un mājas mīluļiem arī nežēlos.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti