Rokas nost no lauceniekiem un viņu tjuninga! 320

 
24.novembris 2003 0:00

Svētdienas pievakarē iAuto pastkastītē iekrita kārtējā lasītāja vēstule. Šoreiz par aktuālu tēmu - lauku tūnings. Lasītājs ir sašutumā par iAuto un BMWPower portālu apmeklētāju nicīgo attieksmi pret neRīgas tūningotājiem.

Atvainojamies latviešu valodas faniem, bet šajā vēstulē nav izmainīts neviens vārds - tā vieglāk uztvert īsto domu...

Lasiet paši:

Ir nepatīkami lasīt komentētāju izteikumus par lauku tjuningotājiem! Viņi visi laikam dzīvo Rīgā un tāpēc iedomājas ka uzreiz ir baigi krutie. Es tad laikam neesmu krutais, jo Rīgā nedzīvoju, bet gan Balvu rajonā. Mums te nav nekādu tjuningošanas veikalu vai kantoru kas tjuningotu mashinas. Daram kā mākam!

Man pašam ir tjuningota Ford Sierra kupeja (2durvniece, ir arī lūka) ar 2.0 motoru. ZInu ka tulīt te bembisti sāks blatot ka viņiem tur 325 pat ir sīkums, jo visi krutaki Rīgā brauc ar 535, 750 u.t.t. Bet pat šitajos DTM sačos (pa Eirosport kanālu redzēju) kur brauc BMW, Alfa romeo uc. viņiem ir 2.0 motori tā kā mana Sierra ir pietiekami sportiska.

Par cik sportiska braukšana un liels motors protams ēd daudz bendžu, domāsiet ka tas prasa daudz naudas. Ja esi Rīdzenieks tad jā! :) Pie mums var dabūt ievesto bendžu no Krievijas, tāpēc var ietaupīt naudu tjuningam. Man nav auto vadītāja tiesības, jo vēl nav 18 :) bet poliči ir savējie čomi tāpēc vis ir štokos. A mašīnu nopirku pa naudu ko nopelnīju biznesā, jo vienam čomam palīdzu notirgot no Krievijas ievesto bendžu.

Ja ir daudz nauda un līkas rokas tjuningu var taisīt specijālā kantorī kā to dara Rīdzenieki :) Ja arī laukos būtu tāda nauda tas tik un tā neko nedotu, jo mums nav tādu kantoru. Bet ir labi meistari kas visskauko māk darīt saviem čomiem.

Ar tjuningošanu aizrāvos kad vienā ārzemju žurnālā ieraudzīju forshi tjuningotas mašīnas. Gribēju kauko pamēģināt no tā uz savas SIerras. Vienam čomam mums tur ir tjuningots Opel Kadet (tas jaunais modelis nevis vecais) viņš man deva dazūs noderīgus padomus, jo tajā žurnālā nebija tjuningotas Sierras no kā smelties idejas. Taču viens cic čoms kam ir kompjūteris un iezvanīšanās internets (no kura tagad arī rakstu) parādīja man Ford Sierra Crossword kupejas bildi no ralija. Tā mašīna ir vienkārši superīga, jo tai arī ir laikam 2.0 motors kā man (jo visām WRC mašīnām ir 2.0 motors cik ziny) un tā tur kapājās pa pirmajām vietām tolaik!

No tā ralija Sierra Crossword man iepatikās tie plasmasas dubļu aizsargi kādus uztaisīju arī sev (zaļus) kas efektīvi kontrastrē ar sudraba metālikas virzbūves krāsu. Jau pa gabalu var redzēt, kad auto ir tjuningots. Vēl tam sporta Sierra Crossword bija melnas svītras pār kapotu, jumtu un bagāžnieku. Krāsošana ir dārga un taisnas svītras uzvilkt ir grūti, bet tas čoms ar Kadet man ieteica nopirkt melno leikoplastu saimniecības preču veikalā ko arī izdarīju. Tam čomam ar Kadet arī ir tādas strīpas (tikai baltas) izskatās vienkārši super un turās arī ilgi. mainīt vajag tikai pavasarī pēc ziemas. Es uzlīmēju to melno lenti arī pār priekšējo un aizmugurējo stiklu, jo tā iskatās agresīvāk! Tā ralija tjuninga pakete lieliski noder videi kurā dzīvoju, jo grantene te ir vairāk kā asvalts. No tā čoma ar Kadet aizņēmos vēl melnās krāsas baloniņu un notjuningoju aizmugurējās fāras. Pa gabalu gan grūti redzēt tās gaismas, bet vismaz pašas fāras kruti iskatās - kā tajos ārzemju tjuninga žurnālos.

Šeit to visi laikam sauc par lauku tjūningu, bet pie mums jau nav kur nopirkt tās krutās detaļas tjuningam! Vienreiz ar čomu aizbraucām uz rīgu (viņam ir tjuningots BMW 316 un internets) uz to Exotika istādi. Tur bija stends kur varēja diezgan lēti nopirkt tjuninga detaļas. Savai Sierrai nopirku neona antēnu uz jumta (labi ka manam auto ir lūka pa kuru to vadu ievilkt) visādas uzlīmes un vēl visādus sīkumus tjuningam. Čoms arī savam bembim visādus loriņus sapirka, piemēram tās lampiņas logu špricējamās spraugās kā tas ir Rīgas tjuningotajiem. Tagad mana Sierra iskatās vienkārši super. Arī naktī var redzēt ka mana Sierra ir tjuningota, jo tā neona antēna tumsā forši spīd!

Rīdzenieki pārmet ka mēs tikai visādus tur sūdus karinam, bet neko nedaram jaudas palielināšanai. Tā nau! Protams tos krutos koniskos sporta filtrus u.t.t. atļauties nevaram, bet šo to tomēr varam paveikt. Man vienam čomam ir metināmais aparāts un viņš māk metināt. Viņš man kapotā izgrieza divas lūkas kā tas ir daudzām sporta mašīnām. Tikai iepriekš nebiju izplānojis, ka tās dzirksteles nedaudz sabojās haubes krāsu :( Tajās lūkās ar superlīmi ielīmēju plastmasas sietu (arī zaļu - sapas kopā ar tiem dubļu aisargiem) ko arī nopirku saimniecības preču veikalā. Tiem īstajiem sporta auto tas siets ir no metāla, bet tik sīku te dabūt nevar. Tagad uzreiz labāk jūt, ka iet labāk!

Arī dragreisus taisam kā tajā Fast&Furius filmā. Protams mašīnas nau tik daudz un tik krutas, bet vismas savā starpā sacensties varam. Nu ko teiksiet bembisti? Es izjāju savu čomu kam ir tas tjuningotais BMW 316! Arī čoms ar tjuningoto Kadet ostīja manus mellos dūmus! Vienīgi viens cits čoms (labi nepazīstu, jo nau no mūsu kluba) ar tjuningotu Mazda 323F (sporta versija) mani pieveica :(

Protams ir arī mums te tie lauku tjuningotāji, kurus jūs apsaukājat. Tie tjuningo visādus opapa žiguļus un moskvičus :) Arī mums tie nepatīk. Bet mēs savus importa auto tjuningojam pec iespējas kā ārzemēs. Lūk mana Sierra ir gandrīz kā tā ralija. To nevar nosaukt par lauku tjuningu, jo tad jūs apsaukātu arī to večus kas radīja to ralija Sierra Crossword! Tad tā arī sakat, ka jums nepatīk paši laucenieki nevis viņu tjūnings. Arī daudzi Rīdzenieki paši nākuši no laukiem un tas izpaužas kā sava veida kompleks - noliegt visādos veidos savas agrākās saistības ar laukiem.

Šī nav vienīgā lapa kur apsaukā lauku tjuningotājus! Manu čomu (kam ir tjuningots BMW 316 un internets) apsmēja BMWpower lapā pēc tam kad viņš čatā pastāstīja kāds viņam ir tjūningots bembis. Tajā lapā visi esot baigi krutie.

Arī es kad būšu pieaudzis varbūt došos uz Rīgu mācīties un strādāt. Tad nopirkšu riktīgu Sierra XR4 (kvatro piedziņa) ar 2.8 motoru! Vot tad jūs redzēsiet! Varbūt pa Eiropas naudu ko tagad var dabut atveršu tjuninga kantori laukos! :)

Ps. Bildes nosūtīt nevarēju, jo mēs taču esam lauķi un kam mums kūtī digitālais fotoaparāts vajadzīgs???

Tjuningotājs no Balvu rajona

P.S. Šī vēstule varētu kandidēt uz "Gada vēstule 2003" nomināciju, vai ne?

 
Visi komentāri
 
105526. viesis 23.novembris 2003 16:32
0 0 Atbildēt

ziniet es arī nedzīvoju rīgā, bet shitas gan ir laukis! plurkst nezinot pilnīgi neko!

105527. viesis 23.novembris 2003 16:37
0 0 Atbildēt

Nu nedaudz sviesta, bet vispaar labi uzrakstits. Es nekad neesmu dalijis Rigas vai lauku tjuningotaajs.

Pasham man ir tjuneets 90.g Audi coupe, 2,6E, tjunings ir tiri pieklajiigs, bet vienlaikus arii neuzkriitosh, jo man nepatiik izleekt.

105530. viesis 23.novembris 2003 17:53
0 0 Atbildēt

Autors ir pilniigs eezelis un slikts rakstnieks, pietruukst tam rakstam iisteniibas smarza...

105535. viesis 23.novembris 2003 18:46
0 0 Atbildēt

Nu ja. Neko sliktu teikt negribu iekams neesu redzejis, bet man jau liekas ka nekas labs tur nav. Nevaru iedomaties ka izskatas mashina, kurai par priekshejo un pakaljejo stiklu ir pari melns leikoplasts:-) Laikam jau drausmigi. Un tie caurumi kapota. Bet raksts diezgan recigs. Kruti gan ka benzja pa leto. Negribu autoram neko sliktu teikt, bet man liekas ka vinja forc ir reali smiekligs. Tev gan laikam smiekli nenak! Tas ir tikai mans personigais viedoklis, taka nenjem ljauna lauku tjuningotaj :-) :-) :-)

105538. viesis 23.novembris 2003 20:02
0 0 Atbildēt

man gan liekas ka taa ir Tapira cieniiga parodija :))

105539. viesis 23.novembris 2003 20:14
0 0 Atbildēt

Blja chalis ir reaali pajokojis,.. :D

105542. viesis 23.novembris 2003 21:04
0 0 Atbildēt

FAKE vestule.

105543. viesis 23.novembris 2003 21:20
0 0 Atbildēt

Kuram "krutajam" rīdziniekam nebija ko darīt?

105544. viesis 23.novembris 2003 21:41
0 0 Atbildēt

jaapiekriit vien ir .. FAKE, bet saakuma noticeeju! neviens sevi cienoshs tuningotaajs narakstiis ka melli duumi veljas aaraa :D

105545. viesis 23.novembris 2003 21:57
0 0 Atbildēt

Izlasot otrreiz tomer sanaca riktiga njirga. Tads stulbums vel nav redzets (dzirdets). Kur var but kretiniskaks tjunings. Es pat to nesauktu par tjuningu - tas nav ta varda cienigs - bet par izsmieklu. Vot tak vot. Ari autors ir pedejais losis. Vot ta. TADS TJUNINGS REALI SUKA DIRSU!!!!!

105546. viesis 23.novembris 2003 22:49
0 0 Atbildēt

Blja sev Dirsu ar skochu var aizlimet, lai suds agresivak araa naak. Ha haa. Daunis nelaimigais. Vel panjem ar gridas krasu logu aizmale, lai butu ka ralija, ar dubljiem tipo.

105547. viesis 23.novembris 2003 23:30
0 0 Atbildēt

Neviens jau uzreiz nesaukā par lauķi, bet shitas toč ir lauķis! Nezina pat ko runā! Un tāda Crossword nemaz nepastāv...

105548. viesis 23.novembris 2003 23:59
0 0 Atbildēt

Kaads laukjis ..mulkjiibas .. kaads normaals humorists.. bet norm. raksts tikai bishki paarspiileets...

105549. viesis 24.novembris 2003 0:15
0 0 Atbildēt

pārāk smieklīgi, lai būtu patiesība :)))))

105551. viesis 24.novembris 2003 0:42
0 0 Atbildēt

vo ko dara cilvēki kad lielas pohas bet tik un tā gribas smieties :D

105552. viesis 24.novembris 2003 0:45
0 0 Atbildēt

Humoreskas autors varetu kadu pusgadu padzivot Balvu rajona (bez tiesibam izbraukt), lai labak iejustos tela...:-)

105554. viesis 24.novembris 2003 0:53
0 0 Atbildēt

nesaprotu kas jums nepatiik! normals auto tuuningotaajs! man jau ar tie ridzinieki nepatiik.

105555. viesis 24.novembris 2003 0:53
0 0 Atbildēt

ko nu mēs runājam par lauķiem. ja cesvainieši brauc ar A8, unviņiem tos pat sper.... KO NU MĒS - pilsētnieki ??? Domāju, ne visi lauķi brauc ar sieriem - atrodas arī kāds bembists,mersists vai audists + vēl ar auto, kurš aprīkots ar spoileriem un superīgāko muzonu. Cik esmu ievērojis,lauķi ir aktīvi Rumbulas apmeklētāji, un itin uzmanīgi seko līdzi pilsētās notiekošajam. Man zināma Ērgļu ambulances dakteriene nebraukā vis ar mosi, bet jaunu 307 peugeotu.... To var attiecināt uz arī ne vienu vien kombainieri vai traktoristu, kurš no žiguļa šajā tūkstošgadē ir pārkāpis uz 94. gadas audi S6 ar visiem pričentāļiem....

/ ikdienas viesis brīvdienā/

105556. viesis 24.novembris 2003 1:09
0 0 Atbildēt

Nu biki peec parodijas izklausaas. Nezinu vai kaac to no sirc rakstiijis :) Bet krosswords paarspeej visu :D :D :D

105561. viesis 24.novembris 2003 1:43
0 0 Atbildēt

Specigs tjunings. Jus tikai neko nesaprotat. Pie mums ,,ridziniekiem,, tas bus mode tikai pec paris gadiem. As leikoplastu aizlimeti logi. Tas tachu ir tik agresivi. Beidzat tachu njirgt :-) :-) :-)

105562. viesis 24.novembris 2003 2:39
0 0 Atbildēt

105563. viesis 24.novembris 2003 3:15
0 0 Atbildēt

sen nebiju ta recis! tas ir labais! crossword- krustvardu mikla :D

105565. viesis 24.novembris 2003 3:34
0 0 Atbildēt

to kaads speciaali sarakstiijis, lai buutu funs :) bet nu reeciigs gabals iznaacis :)))

105566. viesis 24.novembris 2003 3:35
0 0 Atbildēt

:D nenemos spriest-patiesiba vai joks,bet priece tas,ka dazi "ista tuninga" fani reali aizsvilas.

105567. viesis 24.novembris 2003 7:48
0 0 Atbildēt

Haaaaa,labais tekstinjš. Vins ir nevis no laukiem, bet no dziļiem laukiem......un autors ar diezko liels neizklausījas..... nekas dienas bus riktīgs tjuninga vecis :D :D :D :D

105568. viesis 24.novembris 2003 7:50
0 0 Atbildēt

Tjuninga instrumenti ...... Zubila un āmurs :D ...defektu noveršanai tiek lietots cirvis :D :D

105569. viesis 24.novembris 2003 7:50
0 0 Atbildēt

dažam labam te ir laba humora izjūta :)))))

105573. viesis 24.novembris 2003 8:22
0 0 Atbildēt

Blefs! Safufeljots raxtinsh! Esmu pilniigi paarliecinaats ka dabaa taadu LOHU NAV!!!

Iereekt gan vareeja labi :)

Mustafa

105574. viesis 24.novembris 2003 8:40
0 0 Atbildēt

Pilnīgs fufelis...

105578. viesis 24.novembris 2003 8:57
0 0 Atbildēt

Nekadi nevaru saprast, tas ir kads Joks, vai ari kadam pamatskolniekam ir aizveries sirmis. TADU sviestu sadzit daudzi nevaretu! :) Miilais cilvek, par lauku tuningu sauc nevis pec geografiskas atrasanas, bet gan pec stila izjutas un tehniska/makslinieciska izpildijuma! Izolenes pari stiklam, caurumi kapotaa un vislabakais jau ZALS plastmasas siets tajos. :) :) :) Man trukst vardu. Ta vieta, lai srotam piekabinatu visadus sudus un iedomatos, ka ir baigais rallijs labak butu to miskasti savedis tada teh kartiba, lai var TA iziet, aizkrasojis rusas plekus un nomazgajies masinu! Skats butu 100 x labaks!!!!! KUR TADI LOHI RODAS????? No respect!!!!

105579. viesis 24.novembris 2003 9:00
0 0 Atbildēt

Vienreiz ar čomu aizbraucām uz rīgu (viņam ir tjuningots BMW 316 un internets)

Man vienam čomam ir metināmais aparāts un viņš māk metināt.

Arī dragreisus taisam kā tajā Fast&Furius filmā

Krāsošana ir dārga un taisnas svītras uzvilkt ir grūti, bet tas čoms ar Kadet man ieteica nopirkt melno leikoplastu saimniecības preču veikalā ko arī izdarīju.

Pērles, ne izteikumi:)

Vēstule tiešām var kandidēt uz gada vēstules titulu:)

105580. viesis 24.novembris 2003 9:00
0 0 Atbildēt

man liekas, ka shii ir parodija nevis nopietna veestule.

105581. viesis 24.novembris 2003 9:05
0 0 Atbildēt

PILNĪGS IDIOTS.LAI NO SĀKUMA IEGŪST AUTOVADĪTĀJA APLIECĪBU.DĒĻ TĀDIEM KRETĪNIEM UZ CEĻIEM CIEŠ CILVĒKI.

105582. viesis 24.novembris 2003 9:05
0 0 Atbildēt

Vainu parodijas veeestule vainu derevnja

:-)

105583. viesis 24.novembris 2003 9:07
0 0 Atbildēt

TJUNINGOTĀJS HRENOVA LOHS.

105584. viesis 24.novembris 2003 9:07
0 0 Atbildēt

MAD _DOG :

Derevnja esi tu, un visa tava dzimta arii. Aaksts gatavais.IPortāla klauns un galma aaksts.

105585. viesis 24.novembris 2003 9:11
0 0 Atbildēt

sierra rulee;-)

PS neesmu maniijis sieru ar 2 durviim;-)

ir tikai 3/4/5;-)

105587. viesis 24.novembris 2003 9:15
0 0 Atbildēt

:D :D ja tas choms kuram metinaamais aperaats maajaas ir paliidz tad paraadaas arii sieras ar 2 durviim :D:D:D

105588. viesis 24.novembris 2003 9:15
0 0 Atbildēt

Ar 2 durvīm ir 3durvniece, kurai kaut ko nevar attaisīt... :-)

Man vislabāk iepatikās doma par caurumiem kapotā, no kā uzreiz vāģis labāk iet...

Tam, kas to uzrakstīja, humora izjūtas netrūkst. Visu cieņu.

105589. viesis 24.novembris 2003 9:16
0 0 Atbildēt

Nu ziniet man vispar tas tunings liekas jocigs,jo Latvija tiesam labi tuningotas masinas gruti atrast,jo par tuningu gruti nosaukt svitras visai masinai pari vai golfam iemetinatas audi "ruckas" . Ziniet man pasam ir A6 2,5 TDI, bet galva nenak limet kaut ko virsu vai piemeram uzkabinat zemos bamperus, kas tiek norauti pie pirmas apmales (un maksa pietiekosi). Es saprotu ja mes redzam uz ielas masinai originalu Zender tuningu tas reizem izskatas forsi,tacu neba musu pirktspeja un varesana ir tik liela.Ta ka vismaz manas acis puisis no Balviem ne ar ko neatskiras no "tuningota BMW" fana (parasti masinai nav normalu riepu, tehniskas apskates, stikls lidz pusei aizlimets, nedeg gaismas bet ieliktas kaut kadas zilas diodes) Sadu vienu eksemplaru regulari var redzet pie Terbatas ielas 47. nama. Lielaka dala ta saukto tuningotaju ir aizmirsusi to, ka tunings nozime ne tikai uzlimes un kankarus pie auto.Reti var redzet pastiprinatu piekari ar sporta amortizatoriem (man ir un citiem iesaku maksa padaudz,bet ir OK loti labi prieks musu celiem), uzlabotam iespricem utt.

105590. viesis 24.novembris 2003 9:16
0 0 Atbildēt

Labs! Sen nebiju tā smējies!

105592. viesis 24.novembris 2003 9:24
0 0 Atbildēt

Tatad visi krutie bembisti sapratat. Lai labak ietu nevaig nekadus super filtrus vai izputejus. Ta ir lieka naudas tereshana. Vajag tikai chomu kuram ir metinamais un kursh mak ari metinat. Kapota 2 caurumi, plastmasas siets(velams zaljsh) un superlime. UN VISS :-) :-) :-)

105593. viesis 24.novembris 2003 9:24
0 0 Atbildēt

Heh :)))))

Rakstnieks gan biškuci reālāk varēja uzrakstīt, tagad "mācīts onkulis, kam īsti nav bijis ko darīt" pa gabalu spīd cauri - tb nepietiekami labi mācīts.

Diemžēl pati problēma ir diezgan reāla, taču ne jau tikai laukos. Arī Rīgā katru dienu nākas novērot aprakstītajiem auto līdzīgus šedevrus.

105594. viesis 24.novembris 2003 9:28
0 0 Atbildēt

Austrumlatvijas tuunings par DOSJAS cenu :D :D :D

Esmu redzeejis daudz taadus tuuningus. Viens taads Sierutjuuningotaajs neesaajas pa Riigu uz lukturiem uzliimeeta zilgana skoch lenta uz seedekljiem uzvilkti sarkani apakskrekli panelis nopuusts ar sarkanu nitrokraasu nu vispaar skats baiss.

Sailem

105595. viesis 24.novembris 2003 9:30
0 0 Atbildēt

Es buut domaat, ka shii zina guus vismaz 100 komentaarus.

105596. viesis 24.novembris 2003 9:31
0 0 Atbildēt

nee nu shitais raxts ir labs jox typ nebuutu taas beigas taadas tad jau vareetu meegjinaat ticeet jo visaadi briinumi taksh ir redzeeti :) pietam cik sapratu vinjiem taksh pashiem ir savs klubs un internets :) to sieru toch gribeetos redzeet :)

105597. viesis 24.novembris 2003 9:33
0 0 Atbildēt

Ko, SuperEdmis atkal pacenties? Paraadiet man vienu idinju, kas shitam noticees!!!! Var jau, var jau *******, bet nu meeru ar vaig zinaat....

105598. viesis 24.novembris 2003 9:33
0 0 Atbildēt

Raksta autoram: pameegjini nonjemt kapotu nost pavisam un taa vietaa uzliec draashu zjoga sietu (bet ne zalju, zils palielina motora jaudu) +15 Zs garanteeti.

Sailem

105599. viesis 24.novembris 2003 9:35
0 0 Atbildēt

muagha ha ha ha :) vai tik shito spamu nav iesuutiijis Super Edmis ? :)

105600. viesis 24.novembris 2003 9:37
0 0 Atbildēt

Super vēstulīte. :)

105601. viesis 24.novembris 2003 9:38
0 0 Atbildēt

Uhh... pirmdienas rīts ir sācies labi, sen jau nebija tā sasmējies... :)

izskau paldies visiem tiem, kas pielikuši roku pie ši šedevra tapšanas...

105602. viesis 24.novembris 2003 9:39
0 0 Atbildēt

Jaa... Nenjemos spriest, cik shii veestule ir patiesa, bet bija jautri... Izgriezham kapotaa 2 caurumus un labaak iet. :) Vai arii uzliekam neona antenu un pat naktii var pateikt, ka auto ir notjuuneets. Sviesc...

105604. viesis 24.novembris 2003 9:40
0 0 Atbildēt
105605. viesis 24.novembris 2003 9:42
0 0 Atbildēt

Žēl, ka nav šī automobiļa bildes. :(

Un atliek vien piekrist tam, kas teica, ka lauku tjūningu nevērtē pēc ģeogrāfiskās atrašanās vietas, bet pēc tā, ko autiņam sakabina virsū. Piemēram, aizlīmē lukturus, kurus tumsā neredz, lai auto izskatās labāk. Vispār šīs vēstules autoram (ja tāds lunis tiešām eksistē) gribas ļoti izraisīt kādu avāriju.

105606. viesis 24.novembris 2003 9:43
0 0 Atbildēt

muaahhh :D man domaat, ka sho te meilu kaads vakaraa pa shmigai ir sacereejis, lai vareetu pareekt par tiek keksiem kas tuunee lauku tuuningaa savus auto :D

105607. viesis 24.novembris 2003 9:43
0 0 Atbildēt

Ziniet, arii dabaa taadi lohi ir. Un ne jau laukos, bet tepat Riigaa. Paskataties, kas notiek mikrorajonu pagalmos (Purvciems, Pljavnieki), tur tak taadi idinji pa pilnam. Viens taads dziivo Purvciem, nu visu laiku peerk, kaut kaadus suuds. Vienreiz bija piekto zhiguliiti nopircis paeleeku, un lai buut jautrtaak ar kraasu uzziimeeja liinijas, kaa policijas autinjiem, bet policijas vietaa uzrakstiija, MENTI. Nu tas gan bija reeciigi...

105608. viesis 24.novembris 2003 9:44
0 0 Atbildēt

Vie nkaarsi pisdec...lauki rulz! :D

105609. viesis 24.novembris 2003 9:44
0 0 Atbildēt

:))))))))) nu pilniigs sviests! atgaadina variantu no beerniibas ka pie speellu mashiiniiteem ar plastiliiniem liimeeja klaat visaadus suudus!

105610. viesis 24.novembris 2003 9:47
0 0 Atbildēt

Eu! Bat vai tiešām šitai "lauku tjūningotājs" pa īstam pats ir rakstījis šito vēstuli, jeb kārtējā "padjobka"? Kaut kā negribas ticēt, ka tiešām reāli uz pasaules dzīvo šitādi dīvaini ļautiņi?

105611. viesis 24.novembris 2003 9:49
0 0 Atbildēt

Nu, blje kaa shitaa var :D :D :D

......Manu čomu (kam ir tjuningots BMW 316 un internets)..... shitais ir pats labaakais :D :D :D

105612. viesis 24.novembris 2003 9:50
0 0 Atbildēt

pats svariigaakais shajaa "rakstaa" ir tas, ka ir preciizi aprakstiits tieshi "pilseetnieku-riidzenieku" megatjuunings :)

105613. viesis 24.novembris 2003 9:50
0 0 Atbildēt

Ja tā vēstule ir īsta, tad reds ir bišku paņirgājies par puišeli.

105614. viesis 24.novembris 2003 9:55
0 0 Atbildēt

Shita noteikti bus gada vestule. A kapec raxts nav tjuninga zona? Vai ta nav cienigs tur atrasties?

105615. viesis 24.novembris 2003 9:56
0 0 Atbildēt

Riktiigs sviests, vai tieshaam tas bija nepiecieshams - ielikt shito veestuli pie rakstiem, kaads vienkaarshi pareecis par iAuto un taa lasiitaajiem. Skumji :(

105616. viesis 24.novembris 2003 9:58
0 0 Atbildēt

Cerams ka biezādainajiem "tjūningotājiem" pielēks kas ir šī raksta mērķauditorija :)

105617. viesis 24.novembris 2003 9:59
0 0 Atbildēt

Latvaans:

Tu esi stulbs laukjis,tev ir jaadziivo laukos, javalkaa gumijnieki un jaaraksta tik pat stulbas veestules kaa shii.Nu toch tu ir riktiigs jefinsh, riktiigs PIDRILLA tu esi.

105619. viesis 24.novembris 2003 10:00
0 0 Atbildēt

baaaa, sitaada hohma , reeaali :haha:

105620. viesis 24.novembris 2003 10:02
0 0 Atbildēt

Nezinu vai parodija vai īstenība bet pasmējos no sirc :)))

105621. viesis 24.novembris 2003 10:09
0 0 Atbildēt

Ellnino -Tu esi Buratino

105623. viesis 24.novembris 2003 10:11
0 0 Atbildēt

Liidz galam izlasiit bija slinkums, kautkaads murgs.

105624. viesis 24.novembris 2003 10:13
0 0 Atbildēt

www.geocities.com/julianvz/ Sierra/sierra_main.html

105625. viesis 24.novembris 2003 10:15
0 0 Atbildēt

Labais!

Es ar platu un ilgstošu smaidu sejā izlasīju šo vēstījumu! Man patika!

Naivs, bet labs un godīgs teksts!

It sevišķi man patika tās 2 vietas: ...arī daudzi Rīdzenieki paši nākuši no laukiem un tas izpaužas kā sava veida kompleks - noliegt visādos veidos savas agrākās saistības ar laukiem.

Un otra - ...jo mēs taču esam lauķi un kam mums kūtī digitālais fotoaparāts vajadzīgs???

Cienījamais Red, šī vēstule tiešām kandidē uz "Gada vēstuli 2003"!

105626. viesis 24.novembris 2003 10:16
0 0 Atbildēt

Es sanjeemos un izlasiiju visu :)

Nu saakumaa taakaa zheel dzjekus, bet lasot taalaak nespeeju valdiit smieklus. :D

Nu ko teiksiet krutie Riigas dzjeki? :)

Garsis iereec pa iistam :D

105629. viesis 24.novembris 2003 10:26
0 0 Atbildēt

bet no otras puses- labaak, lai zeeni skruuvee shrotu (uz celja gan liist nevajadzeetu) nevis laukos alu ar shnabi drillee iekshaa, Riigaa iemeegjina heroiinu un tad par muusu nodokliishu naudinju seezh aiz resteem.

105631. viesis 24.novembris 2003 10:27
0 0 Atbildēt

fufelis pizdjosh parasha viss raksts safabriceets .....neticu.... reds suukaa :P

105634. viesis 24.novembris 2003 10:30
0 0 Atbildēt

Beidziet puku apcelt, viņam tak visi policisti ir ČOMAKI, varbūt viņš ar ČOMIEM policistiem noskaidros jūsu IP adreses un tad atnesīsies no Balviem ar Bobiku, tjūningotiem kadetiem, 318 bemjiem, sieriniekiem nežēlojot bendžu un sasitīs visus, labi vēl ja piekaus pašus, bet ja nu aiz skaudības un niknuma nodauzīs, nospārdīs un apčurās mūsu dzelzs zirgus.

Ar tādiem tipiņiem tikai pa labam.

105635. viesis 24.novembris 2003 10:38
0 0 Atbildēt

iauto gara ražojums

105637. viesis 24.novembris 2003 10:39
0 0 Atbildēt

Es domaaju ka autoors ir visreaalaakais dzeks!!! Kursh baigi reaali apkaash lauku tuuningu!!!

105639. viesis 24.novembris 2003 10:41
0 0 Atbildēt

Dzeks sapipejies ;D

105640. viesis 24.novembris 2003 10:44
0 0 Atbildēt

Puika ir ciet!!! Bet paldies par jautro rakstu - izgārdzos tiešām no sirds! Tieši tāds jau arī ir tas "lauku" tūnis - pārliecība par to, ka ir smuki tā kā ir. Bet, ja to pieķibina "importa" (rēcu) autiņam ir pavisam O.K. Ā un par to crossword (alias "krustvārdu mīkla" no rus.) izgārdzos da zemei. Kas attiecas uz aprakstīto SIerru - metas nelabi to iedomājoties. Ja jau puikam tā iet BIZNESS (rēcu), tad tak var atlēkt uz Rīgu un iepirkt visu pēc sirds patikas.

Bet, ja nopietni, tad rakstiņš vairāk izklausās pēc komēdijas, jo ir pārāk "debīli", lai būtu patiesība...:) (joprojām rēcu)

105641. viesis 24.novembris 2003 10:44
0 0 Atbildēt

:D

:D

:D

aataaaa...

105642. viesis 24.novembris 2003 10:44
0 0 Atbildēt

jiiibaaaal, zetons autoram, iereekt vareeja. Bet bisku paarspiilejis un paarcenties. Nav vairs ticami.

105643. viesis 24.novembris 2003 10:47
0 0 Atbildēt

Shitais raxc ir jaamet ASSā...:)

105645. viesis 24.novembris 2003 10:51
0 0 Atbildēt

Muuu aaa haaa haaa! Reaals humors! Shitaa iznjirgt laukus!

105646. viesis 24.novembris 2003 10:51
0 0 Atbildēt

Tads azis iedomajies ka haube izgriz lukas uzreiz labak iet. Un ja jau var izdrazt 1,6 bembi tad noteikti tas siers iet. Losi suka.........

105647. viesis 24.novembris 2003 10:51
0 0 Atbildēt

Paarningties tak var :D :D

105648. viesis 24.novembris 2003 10:52
0 0 Atbildēt

Vai tik tas dzeks ar bembi nebija Edzulis... ;-)

105651. viesis 24.novembris 2003 10:58
0 0 Atbildēt

Gh..gh,gh...riktīgi norēcos!

Vienkārši ideāls raksts.Ja antena un uzlīme ir tjunings,tad visu cieņu,netraucēsim viņiem dzīvot viņu mazajā lauku pasaulītē:D

P.S. Es laikam šodien tjuningošu savu auto,tikai nevaru izdomāt,kādu novelceni pirkt!

105656. viesis 24.novembris 2003 10:59
0 0 Atbildēt

Oi...mans ierēc :D

Džeks toč būs sapīpējies kad sāka rakstīt šito sviestu :)

Oi...:"Viņš man kapotā izgrieza divas lūkas kā tas ir daudzām sporta mašīnām. Tagad uzreiz labāk jūt, ka iet labāk!" :)))))))))))))))))))))))))) ...Hello From Mars!!! :D

105662. viesis 24.novembris 2003 11:02
0 0 Atbildēt

Ar to bembi bija SuperEdmis kas veidoja leģendu pa latvijas laukiem :) ar beisboleni pakaļā :)

105666. viesis 24.novembris 2003 11:05
0 0 Atbildēt

Šis raksts ir lielisks lasītāju humora līmeņā mērītājs, varētu to nosaukt pat par humorrādi vai kaut kā tamlīdzīgi.

Ja pareizi atceros, var saukt arī par feļetonu.

105669. viesis 24.novembris 2003 11:14
0 0 Atbildēt

Reāli labs!

105677. viesis 24.novembris 2003 11:20
0 0 Atbildēt

Sviets. Ppat netgribas ticeet ka taa var izkemot mashinu un veel par to lielities. Bet doma par tiem caurumiem kapota vienkarshi ideaaala (vieglaks tachu paliek) :)))))))))

105678. viesis 24.novembris 2003 11:20
0 0 Atbildēt

Pēc šī raksta izlasīšanas man gan smiekli nenāca......Vienkārši žēl palika tos cilvēkus, kas dzīvo tālu no galvaspilsētas, un kuri tiešām interesējās par autiņiem un to uzlabošanu, bet nav iespeju to realizēt......

P.S. Vienīgais par ko man nāca smiekli, bija tie snobiskie komentāri no rīdzinieku puses.....

105679. viesis 24.novembris 2003 11:21
0 0 Atbildēt

BATCH: Kas tas par superedmi? Par ko tu tur murgo ? Sapīpējies, jeb pats esi kaut ko pakaļā sev iebāzis. Man liekas ka tādus pasaules jefiņus kā tevi vajag banot ārā. Man liekas ka tu šodien no rīta dibena vietā sev muti noslauīji, bet par savu DIBENU aizmirsi...

DRAGO

105683. viesis 24.novembris 2003 11:34
0 0 Atbildēt

izskatas ka tas vestules rakstitajs vienkashi ir akstijies aiz neko darit:)

105685. viesis 24.novembris 2003 11:36
0 0 Atbildēt

viesi 24. 11. 2003. 09:59 Superedmi, tev bail ielogoties? Vai tas, ka esmu jefinjsh, kaadam ir jaunums? A tas, ka man patiik dziivot laukos, arii nav nekaads nosleepums, jo tur ir miers no taadiem besmadzenju mutantiem, kaa tu... Tava maate gan beernus paarlieku miileeja, ja jau taads kaa tu pa pasauli dauzaas......

105689. viesis 24.novembris 2003 11:39
0 0 Atbildēt

Vissmiegliigaakais sheit ir to daunju komentaari, kuri to komentee un veel ir noticeejushi raxtam !

izklausaas peec TEIJA TUNANGA BIEDRA BIEDRU KANDIDAATIEM ........

riktiigi aaksti un aprobezhoti tizlenji :)

105694. viesis 24.novembris 2003 11:42
0 0 Atbildēt

Latvaans:

he un tu arii te pa to superedi runaa? Vai tad tu pidrilla arii esi ar pirkstu taisiits ka viens otr cits kursh no laukiem ira?Jeb tu Latvaan esi no suudiem ceelies. Driizaak otrs variants: tu esi ceelies no suudiem.

105699. viesis 24.novembris 2003 11:47
0 0 Atbildēt

piedoshanu, aciimredzot kljuudiijos attieciibaa uz superedmi.. Tas mans koments 11:36 bija veltiits tev. Mani tikai interesee, kopsh kura laika trakonama pacientiem i dota pieeja internetam. Bet nu varbuut kaadu tas izaarstees. Bet neceri niekus, tevi nekas nespees glaabt... Ir celji, no kuriem neatgriezhas... un tu esi tuvu taa celja galam.... gh gh gh ... prozit!

105701. viesis 24.novembris 2003 11:51
0 0 Atbildēt

ble tas ir prikols vai kaa ? reaalais reecamais gabals ... dzheks, kuram noteikti ir 14 gadi safanojies par WRC un jebkuru citu sportu :)

105703. viesis 24.novembris 2003 11:55
0 0 Atbildēt

redz ko internets dara ar cilvekiem laukos, butu labak govi slaucis, jamplis nedodjelannijs

105704. viesis 24.novembris 2003 11:57
0 0 Atbildēt

Latvaans:

Prieks iepaziities , mani sauc DRAGO.Tiksimies pie trakajiem tarakaans tu mans.

105705. viesis 24.novembris 2003 11:57
0 0 Atbildēt

Lasot šī zēna vēstulīti, es atcerējos ALDARA reklāmu, kur Antons krāsoja savu Jawu. Labais.

105706. viesis 24.novembris 2003 12:01
0 0 Atbildēt

Pat ja šoreiz šī vēstule ir prikols ....... bet reāli eksistē taču tādi, kuri gribētu tūnēt sabus autiņus, bet finanses un ģeogrāfiskā atrašanās vieta to neļauj ..... Ir taču tādi - pat ļoti daudz!!!

105708. viesis 24.novembris 2003 12:07
0 0 Atbildēt

2 Drago:

Labi, raritaate, prieks bija iepaziities.....

105710. viesis 24.novembris 2003 12:11
0 0 Atbildēt

Izksatās, ka toč kāds pajokojis riktīgi :))) Ej nost. Man čomi, ja kas no Balviem, bet nu neko tādu nebiju dzirdējis, lai arī, ja ka'ds tur aizbrauc ar normālu bembi, visiem žoklis atkarās. Patiesībā tā arī tajos laukos ir...

Edzulis

105711. viesis 24.novembris 2003 12:11
0 0 Atbildēt

Kas tas par Sierra Crossword? Laikam kāda jauna krustvārdu mīkla.

105712. viesis 24.novembris 2003 12:11
0 0 Atbildēt

totaals paalis textu rakstiijis!redz izdraazis tjuningotu 316,kuram laikam ir pielikts izpuuteeja uzgalis:D,un opeli 1.6s kuram uzlikts gsi kapots:).labaak buutu kluseejis ar savu stulbumu:D

105716. viesis 24.novembris 2003 12:16
0 0 Atbildēt

real inormals bet biku parspilets BMWPower reklamas raksts :))) lauku tjunings smird :))))

105720. viesis 24.novembris 2003 12:20
0 0 Atbildēt

Latvaans:

ej tu dirs...suudkocinj.

105727. viesis 24.novembris 2003 12:27
0 0 Atbildēt

Latvaans:

Tas biju es DRAGO.Tu kropplene taada.Latvaans atradies.*******

DRAGO

105729. viesis 24.novembris 2003 12:30
0 0 Atbildēt

Cik ir braukts pa laukiem, arii Balvu pusee taadi tuuningi nav redzami biezaak kaa Riigaa. Raxtam ticamiibas momentu atnem biezie drauga interneta piemineejumi un atseviski paarlieku uzkriitosi ne-pusaudzja izteikumi.

Bet visumaa noteelot "siiko lauku paaki"nemaz tik slikti nav sanaacis.

Tikai kaut kaa raxta autoram nav ienaacis praataa, ka tie, kas iet uz kuuti, ar autotuuningosanu nenodarbojas.

Taa ka reaali saadu Sierru neceru ieraudziit. Ja nu vieniigi kaads reklaamas iespaidaa to uzveidos.

reaals beemveetuning auditorijas cieniigs raxts.

105730. viesis 24.novembris 2003 12:31
0 0 Atbildēt

es ir paareecies, taadi tuner, ibio rio !

doubled

105733. viesis 24.novembris 2003 12:46
0 0 Atbildēt

Protams ka pareeca par iAUTO. Pilniigais stulbenju tusinjsh. Vel viena ahuenna lieta ir iAUTO FORD KLUBS!

105734. viesis 24.novembris 2003 12:46
0 0 Atbildēt

2 Drago:

Uuuu, deelinj, inteligjences zinjaa gan nekaads spiideklis neesi.. Taa teikt - smuks tu neesi, bet stulbs gan. Noveelu tev nosisties ar savu kantaino, ar cirvi tjuuneeto Kadetu, lai tu te nesmirdeetu vairs. Skaties, ka tik onkulis tevi neizdzen no interneta kafejniicas par reekjinu neapmaksu... Viss, tas bija mans peedeejais koments attieciibaa uz tevi. Meegjinaashu ieveerot tautas gudriibu: Juu muozook syudu aiztiik, juo mozook jis smyrd...

105738. viesis 24.novembris 2003 12:54
0 0 Atbildēt

Sviests

105745. viesis 24.novembris 2003 13:06
0 0 Atbildēt

es gandriiz apchuraajos no smiekliem lasot rakstu!

105748. viesis 24.novembris 2003 13:15
0 0 Atbildēt

paga, pag ... sanaak, ka drago ir raksta iistais autors ? nu un ja arii nav, tad jefinjsh vinjs ir reaals !

105750. viesis 24.novembris 2003 13:20
0 0 Atbildēt

Riktiigi reeciigs aparaac! :) Incanti vai Reds shitaa izklaideejas, vai arii kaadam citam uznaakushi radoshie pluudi???! Bet nu kroswords ir topaa :D

Jaa, un veel - vai Jums neshkjiet, ka arii taads lietotaajs kaa SuperEdmis ir tikpat FAKE kaa shii veestule? Kaapeec es taa domaaju? Nu taapeec, ka vinjsh uzrodas tieshi un tikai tad, kad ne zinjaas, ne diskusijaas nav nekaa, par ko fleimu uzdziit! Tad SE izveido kaadu diskusiju un iauto tauta atkal sarosaas! Un dziive turpinaas - iauto apmekleejums aug, reklaamas cena celjaas, nauda, nauda, nauda...

105753. viesis 24.novembris 2003 13:30
0 0 Atbildēt

Es tagad respect siesmashinas.

105754. viesis 24.novembris 2003 13:31
0 0 Atbildēt

Drukas kjuda.Es tagad respect siermashinas.

105755. viesis 24.novembris 2003 13:32
0 0 Atbildēt

Es izjāju savu čomu kam ir tas tjuningotais BMW 316! - shitas ir pats labaakais!!!:))))))))))))))))))

Sen nebiju shitaa reecis.........

105760. viesis 24.novembris 2003 13:43
0 0 Atbildēt

:)))))))) ir tāds teiciens - v Rige živjot Rižaņe, v Balvi Balvaņi. Taqs joks protams. Drīzāk šitā vēstule pēc vienkāršas hohmas izskatās ...

105765. viesis 24.novembris 2003 14:02
0 0 Atbildēt

Piiiiiiiiiiiiiiiiizddddddeeeeeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domaaju ka tas i kaada aptaureeta idinna raxsts! Lai gan mums laukos ar bij viens ciris kas izpuuteejaa iemetinaaja turbiinu tipa ventilaatorinnu, gaisa filtraa iemonteeja motoreli no feenas un zilas kraasas sieeru notuneeja ar ZALLIEM kalpakiem. Tas tocc bij!!!!!!!!!!!

Lauki ruleeeeeeeee! :)

105770. viesis 24.novembris 2003 14:12
0 0 Atbildēt

kāda nu kuram tā izpratne par tjūningu-te satiekas viedokļi no dažādiem plauktiem-kas vieniem tjūnings,tas citiem auto izķēmošana

105771. viesis 24.novembris 2003 14:15
0 0 Atbildēt

JOOOU!!! Super raksts!!! Ritiigi izreecos, paldies iauto par so iespeeju!!!!

105774. viesis 24.novembris 2003 14:18
0 0 Atbildēt

veestule ietureeta baudaamaa latgalju repa stilaa :)

ar sakneem no latgales,

butters

105775. viesis 24.novembris 2003 14:19
0 0 Atbildēt

Man liekas ka tas dzekins ir netikai vedot no Krievijas parostijies bendzinu bet ari parpipejies zali,ja var kaut ko tadu izdarit.Vai atkal ta ir karteja podjobka.

105776. viesis 24.novembris 2003 14:20
0 0 Atbildēt

Man liekas ka tas dzekins ir netikai vedot no Krievijas parostijies bendzinu bet ari parpipejies zali,ja var kaut ko tadu izdarit.Vai atkal ta ir karteja podjobka.

105777. viesis 24.novembris 2003 14:27
0 0 Atbildēt

Visu cienju Balviem:))) Ar taadu tjuuningu pirmaas vietas WRC garanteetas, makineni, makreji da igaunji var iet ieskrieties... Tarakaan, man maajaas ir vesela kaudze ar Riigas Miesnieka novelceneem, varu iedot.:)

P.S. Ieteikums autoram: jaudu var palielinaat arii negriezjot caurumus haubee - haubi vispaar nevajag likt... Un izpuuteeju arii griez nost.;)

105779. viesis 24.novembris 2003 14:37
0 0 Atbildēt

www.iauto.lv/iautogallery....dir=9&cur=19#x

Labs piemeers lauku sieras tuuneeshanai. Vareetu kautko noshpikot kameer nav nopatenteets.

Sailem

105783. viesis 24.novembris 2003 14:42
0 0 Atbildēt

Ja tas nav joks, tad tas autors ir vairak ka jocigs. Kaut nu tadu uz celja nesatiktu... Vakar jau viens tads lidzigs nejega gandriz ieplesa stavoshaa autinjaa...

105788. viesis 24.novembris 2003 14:47
0 0 Atbildēt

reaals prikols, stabili ka FAKE veestule, bet pieduuriens reaals :)))

Ja shito lasa kaads no REAL lauku kjuuningotaajiem - tad kaa reizi visas sghiis aprakstiitaas fiichas saakot ar dbiilajiem neoniem logu tiiriitaajos, ko arii Riigaa liek tikai kretiinu un koka spoileri un kaareizi plastmasas redeles - tas luuk arii ir lauku kjuunings, un tas, ka kaads Jenots chiikst, ka vinjiem nav veikalu - nav nekaa elementaaraaka kaa iekaapt savaa kjuuuuningotajaa dampii un aizbraukt uz riigu - vai izmantot PASTU un pasuutiit !!!

RooT Blaze

105789. viesis 24.novembris 2003 14:54
0 0 Atbildēt

Nu ja tā ir īsta vēstule, tad tā točna varētu pretendēt uz gada labākās vēstules titulu, jo sāpe te ir izsāpēta ne pa jokam.

105790. viesis 24.novembris 2003 14:55
0 0 Atbildēt

Megafilmas Atrs un bez zjelastibas 3 dalju noteikti filmes ,,Balvanu,, rajona. Mes ieiesim kino vesture! Un tikai pateicoties lauku tjuningam!

105793. viesis 24.novembris 2003 15:12
0 0 Atbildēt

Vah, es vienkārši sēžu. Autoram - bravo! Redaktor, vai ir iespējams dabūt tā džeka mailu?

Ja nopietni, es neticu, ka viņš to ir nopietni rakstījis, jo tādu cilvēku pasaulē, IMHO, nav, bet, jebkurā gadījumā, labs.

P.S. Autors, ja vēlas ar mani papļāpāt, drīkst iemest savu meilu man privātajā.

105804. viesis 24.novembris 2003 15:41
0 0 Atbildēt

WUAHAHAA HAAA. nu man nav ko teikt... shitaa iereecis nebiju jau sen. tas tik ir kautkas! HAAHAAa. riktiigi labais.!

105805. viesis 24.novembris 2003 15:42
0 0 Atbildēt

Nezinu,tieshaam dziivee ar taadiem cilveekiem nava naacies satikties...visaadi ir bijushi....bet nu shis........

- Izgriezu kapotaa caurumus,iemetinaaju sietus......un tagad juutams jaudas palielinaajums......baac,mosh izgriezt tos caurumus.... ???????

105810. viesis 24.novembris 2003 16:02
0 0 Atbildēt

:D :D :D

105812. viesis 24.novembris 2003 16:13
0 0 Atbildēt

Piparuchio veel lielaaku jaudas paaugstinaajumu var dabuut ja brauc ar atveertu motora vaaku un nonjemtu prieksheejo rezgji

105819. viesis 24.novembris 2003 16:33
0 0 Atbildēt

ej nost !!kruta !! vot tie ir frozeni !!! lai dzīvo , kūts !!! :)

105820. viesis 24.novembris 2003 16:42
0 0 Atbildēt

tas raxsts ir vienkaarshi pizgjecs. es nomiru gandriiz no smiekliem.

105821. viesis 24.novembris 2003 16:42
0 0 Atbildēt

Mikkumee!A man i zaalj koshljene.A manam draugam,kam i internets i hubba buba!Bet draugam,kam i metinaashanas aparaats i chupa chups ar koshljeni viduu!

105822. viesis 24.novembris 2003 16:42
0 0 Atbildēt

Mikkumee!A man i zaalj koshljene.A manam draugam,kam i internets i hubba buba!Bet draugam,kam i metinaashanas aparaats i chupa chups ar koshljeni viduu!

105823. viesis 24.novembris 2003 16:52
0 0 Atbildēt

Sviests! :))))

105825. viesis 24.novembris 2003 17:11
0 0 Atbildēt

Cartman 626:

Tu seedi uz poda. Tu pat taa seezhot gribi te nokoljiit dzeku>?ej uz XXL pedin...

DRAGO

105828. viesis 24.novembris 2003 17:23
0 0 Atbildēt

Reaali rullee!!! Raxta autors panjeema visus :) Nedaudz jau par traku taakaa izchakareeja tos paakjus, tachu dazjaadi jau ir redzeeti.

Sestdien biju aizbraucies pie draudzenes veciem uz laukiem atpuusties. Bija tur viens masu pasaakums uz kuru intereses peec aizbraucaam. Nezinu kas tieshi uz tiem ljautinjiem tik postoshi iedarbojas, vai taa ir suudu smaka, vai soljarkas smaards traktora kabiinee, tachu tie ljautinji dziivo citaa pasaulee. Un vinjiem "kruts" skaitaas "apidas" trenninjteerps, "pideraska" (ir taada jostas sominja), braukt ar I vai II golfu, kas pirkts paardodot mezju un katru 5-dienu un 6-dienu piemaukties kaa lopiem. Ir jau dzjekinjiem tas aakjis uz to tjuuningoshanu. Pat traktorus "tjuuningo", galvenais sakarinaat visaadus vimpeljus un saliimeet nopleesenes kautvai no banaaniem, bet vinjiem tas ir kruti.

Zjeel man tie cilveeki, diemzjeel dzimstiiba tur arii ir ljoti augsta. Taa nu vinji vairojaas.

105829. viesis 24.novembris 2003 17:32
0 0 Atbildēt

Perfekti! Paldies, redaktor! Darba dienas beigaas dabuju kaartiigi izreekties... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

105830. viesis 24.novembris 2003 17:32
0 0 Atbildēt

ou-yeee, izlasīju un PAARKJEERCOS! Shita vestule noteikti pretendee uz Gada, tikai bez balvas a to viņš par vinnēto izdarīs vēl kādu briesmeklibu savam lūznim!

Ko vien ir vērta atziņa par sportisko 2L motoru ha-ha-ha ))))))))) kam nāk melli dūmi. Zini čomiņ, ja tu šito lasi, tad man ir tāds pats motors 85gada, tikai Skorpī, eļļu nedzen un neēd, dūmi arī nenāk pat aukstam un tas viss bez jebkāda tuninga, vienkar$i savu auto cienu un rupejos par tadu, kads ir. Skorpim smuka krasa, gaumigi ljitaki, vidēji melna jeņķu plēve logos. Tavā izpratnē braucu ar klasisku ielas auto, tomēr zini, ka tādus lohus kā tu uz šosejas ēdīšu tik ilgi, kamēr izēdīšu.

Ko vien vērts ir KROSVORDS! hahahaha )))) Un, lai ievilktu anteni, vajadzīga lūka.

Starp citu, es arī dzīvoju lauku pilsētā, tomēr Balvi ir baisa vieta! Ķūnings nerullē, puis.

Kā var uzrakstit tik niekkalbisku rakstu? Vai tik tas nav kāds prikols, tipa, kjeriens uz muļķi??

105831. viesis 24.novembris 2003 17:34
0 0 Atbildēt

Jaa, izdomas un humora te nav truucis.

Un piekriitu subaruwrx.

105833. viesis 24.novembris 2003 18:01
0 0 Atbildēt

Mazda rulez! \m/ :)

105836. viesis 24.novembris 2003 18:13
0 0 Atbildēt

!!!!!!!!!!!!!!!!!!F A K E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105838. viesis 24.novembris 2003 18:14
0 0 Atbildēt

Jaateic ka labi uzraxtiits, bet stils tomeer nodod un liidz ar to ticamiibas moments zuud ar katru rindu. Enivei, incanta lasaamviela.

105839. viesis 24.novembris 2003 18:16
0 0 Atbildēt

Tagad man patiesi grūti izšķirties, kura lapa ir labāka - spainis.lv vai iauto. Domāju, ka to 'Neatkarīgs auto portāls' vajadzētu nomainīt ar 'No lasītājiem atkarīgs ziņojumu dēlis', kas pārtiek tikai no lasītāju rakstiem un BNS ziņām...

Kāpēc tā saku? Šo rakstu sacerēju un nosūtīju es! Proti, pirms kāda laika Redaktors teica, ka lasītāju rakstos tiek publicēts 'dajebkas' (burtiski citējot), par ko vēlējos pārliecināties pats, vai pat TĀDS marazms tiks publicēts :) Savās domās par iauto nekļūdījos :) Nopublicēja.

Uzskatu, ka šajā situācijā gan vilks paēdis, gan kaza dzīva - es sen nebiju tā rēcis par komentāriem, kā arī iauto kvantitātes ziņā no tā ir tikai ieguvējs - linki sabāzti visās malās, BMWPowerā pat speciāls topiks. :)

Visgrūtākais man bija to tekstu noformēt maksimāli nepareizi valodas ziņā (gramatika un stils). Gribēju pārliecināties, vai iauto redakcija maz arī kaut ko labo tajos iesūtītajos rakstos. Kā jau iepriekš biju domājis - neko nelabo.

Pierādījumi Redaktoram, ka raksts ir mans: iesūtīts no Apollo iezvanpieejas, norādītā sadaļa rakstam bija 'Tūninga zona' un iesūtīts tika svētdien ap plkst. 16:30.

Atvainojos, ja sagādāju kādam neērtības, bet patiesi nebiju domājis, ka tik daudzi atkodīs, ka tas raksts ir prikols. Un vēl - 'portāls' tomēr uzliek savus pienākumus, atšķirībā no 'ziņojumu dēļa'. Nu nevar publicēt visu pēc kārtas; kas zi', moš vēl kādreiz man uzradīsies iedvesma... :)

105840. viesis 24.novembris 2003 18:24
0 0 Atbildēt

Bimmer rokas nost no raxta... Šitais ir nezināma autora šedevrs :) :) :)

105841. viesis 24.novembris 2003 18:25
0 0 Atbildēt

2 Bimmer ...

1kaart ... nu tik stulba tauta nav, lai neatkostu, ka tas ir prikols

2kaart ... Reds jau uzrakstiija, ka shaadu veestuli sanjeemaam - un spriediet pashi ...

3kaart ... raksts jau ar ir ar dzeltenu fonu, kas nozīmē "Vakara ziņas" ... un ja negribi, tad nelasi :)

105842. viesis 24.novembris 2003 18:27
0 0 Atbildēt

Esmu ari no laukiem,paldies dievam no rietumu krasta un shito Makgaiveru satikt uz celja man nedraud ! Bet runaajot par shi staasta ticamiibu taa ir kaa ir kautgan shitaada kaluma ljautinjus ir naacies sastapt un ticiet man-uz kautko taadu vinji ir speejiigi ! Balvjanji rullee!!

105843. viesis 24.novembris 2003 18:28
0 0 Atbildēt

Subaru, par tieši to arī runāju! Kas tad te vēl ir bez tā dzeltenā fona??? BNS ziņas! A kāds tad šai lapai sakars ar auto? (Par klasificēšanu kā 'portāls' vispār nerunājot!)

105844. viesis 24.novembris 2003 18:29
0 0 Atbildēt

viesis 24.11.2003 18:28 by Bimmer

105846. viesis 24.novembris 2003 18:36
0 0 Atbildēt

Bimmer vissu cienju un paldies par shovu,vai negribi uzstaaties pie Freda "Zvaigzne Nr.1"?

105847. viesis 24.novembris 2003 18:40
0 0 Atbildēt

Bimmer vissu cienju un paldies par shovu,vai negribi uzstaaties pie Freda "Zvaigzne Nr.1"?

105848. viesis 24.novembris 2003 18:45
0 0 Atbildēt

Ljoti gribeetos redzeet gan Ford Sieraa Crossword , gan tjuuneeto BMW un jauno Opel Kaddetu.Varbuut var luugt Lauku tjuuneri tomeer iesuutiit arii bildes.

105849. viesis 24.novembris 2003 18:53
0 0 Atbildēt

2 bimmer ... nu daljeeja taisniiba tev ir ... bet anyway - es jau tiem rakstiem iipashi lielu uzmaniibu nepieveershu ... ja ko vajag, tad shad tad diskusijaas var ko jeedzzigu atrast (nu tajaas diskusijaas, kas nav pied.irstas ar SPAMu)

Bet piemeeram bmwpowerā es domaaju, ka man nav ko dariit, jo kaut kaadu helpu par savu VW es neatradiishu ...

105850. viesis 24.novembris 2003 18:56
0 0 Atbildēt

nju 11 no 10 balleem. Lia iet kaa Gada veestule

105851. viesis 24.novembris 2003 18:57
0 0 Atbildēt

>>>bmwpowerā es domaaju, ka man nav ko dariit, jo kaut kaadu helpu par savu VW es neatradiishu...

Jā, jo tas ir BMWPower.lv, kas specializējies tieši BMW markas automobiļos, piepulcinot vēl Porsche, Mercedes u.c. premium zīmolus. Mēs jau nepretendējam uz auto portāla (vortāla - tā būtu precīzāk) statusu. Ņemot vērā šauro specifikāciju, mūsu apmeklējums (salīdzinājumā ar iauto, kas raksta 'tipa' par visiem auto) ir vairāk kā O.K. Kā arī diskusijas ir konstruktīvākas. :) Tas tā - biku reklāmas. :)

/Bimmer/

105852. viesis 24.novembris 2003 19:12
0 0 Atbildēt

Man vislabāk iepatikās doma par caurumiem kapotā, no kā *uzreiz* vāģis labāk iet...

Oi...ne..foršais!!! Pēc šitā tikai sapratu, ka čoms joko!

105853. viesis 24.novembris 2003 19:17
0 0 Atbildēt

2 bimmer - tieshi taa! bet tas jau man nekrata ... iauto ir patreiz vieniigaa vieta, kur var tuseet, jo piemeeram tvnet.lv/auto nu galiigi nevar konkureet ar to pashu iauto ...

btw - nu ta kjer ciet lielo iespeeju - uztaisi ar iauto konkureejoshu portaalu, kas nepostee shaadas zinjas un mosh ar to nopelniisi kaadu kaapostu ... :)

105855. viesis 24.novembris 2003 19:36
0 0 Atbildēt

Ja tas tiesham ir BIMMER rakstinjsh, tad cepuri nost. Vienkarshi ideals ja neteiktu vairak. Malacis. Tas ka iauto to publiceja neparbaudot ta patiesumu, tas ir vienalga. Ka tik interesanta lasamviela. Un shi tiesham ir interesanta. Super. Bet ja tas neesi tu, bet tikai gribi uznjemties visu slavu, tad suka liko. Bet es tomer domaju ka tavs raxts. Ta turpinat!!!

105856. viesis 24.novembris 2003 19:41
0 0 Atbildēt

domaju ka tas bija vienkarshi tests uz IQ. Tie kas noticeja ka ta ir reala vestule, testu izgazushi :):):)

Kadam vajadzetu medali par tadu rakstu :):):)

105859. viesis 24.novembris 2003 20:04
0 0 Atbildēt

Prikols būtu, ja tas nebūtu joks.

105862. viesis 24.novembris 2003 20:48
0 0 Atbildēt

Raksts labais! Tacu visvairak ierekt vareja par tiem, kas so raxtu uztvera nopietni un ar putam uz lupam lamaja "autoru". :)))

105867. viesis 24.novembris 2003 22:08
0 0 Atbildēt

Nu nez raxtaa nebija nekas iipash - paarak truls un skaidri vareeja redzeet ka tas ir kautkaada SE vai tamliidziiga izdomajums.

Bimmer ja tu domaa kautkaads bmwpower ir interesantaaks tad paskaties cik daudz apmeklee tavu lapu un saliidzini ar iauto!!! redzmas ka tev reali skauz, jo bmwpower reaali suukaa.

105869. viesis 24.novembris 2003 22:25
0 0 Atbildēt

tads losis!kautko baigi tur dirss!aizved savu sieru uz svalku!!!xe,xe,xe,we.we,xe...

105871. viesis 24.novembris 2003 22:26
0 0 Atbildēt

Labais... Shito var pa taisno uz visiem joku portaaliem paasuutiit... Laba smieklu deva sanaaca... Smeejos veederu tureedams! hehe :)

105872. viesis 24.novembris 2003 22:27
0 0 Atbildēt

ja to ir rakstijis bimers, tad vins tiesam ir stulbs...

105873. viesis 24.novembris 2003 22:29
0 0 Atbildēt

haha, arii komenteetaaji dazhi labi maak speeleet liidzi;))

105874. viesis 24.novembris 2003 22:37
0 0 Atbildēt

Nevajag nemaz Balvu "tjuningotajus", tepar Riga, Ropazu iela pretim 'Vidzemes maizniekam' pie skatu bojajosa bomzu ukja parasti stav divi reti tizli "tjuningoti" 3ie shrotBMW viens norusejis peleks, otrs plankumains melns, kuri trauce cilvekiem izgriezties no Ledmanes ielas uz Ropazu ielu. Nevaru sagaidit kad kads metalluznu savacejs tos luznus aizvaks...

/Romiqe/

105875. viesis 24.novembris 2003 23:00
0 0 Atbildēt

velti apdirshat bmwpoweru! lai arii tur raxti paradas labi ja reizi dienaa, bet tie vismaz ir interesanti nevis kaa iauto. ps. pac neesu bmw fans

105876. viesis 24.novembris 2003 23:19
0 0 Atbildēt

*******, bimmers visus labi izbraaza :D:D:D

105877. viesis 24.novembris 2003 23:21
0 0 Atbildēt

tieshaam visu cienju Bimmerim, kaut ko taadu izdomaat, tieshaam RESPECT :) es pat meitene buudama un ar mashiinaam uz Juus, nosmeejos pamatiigi, paldies Bimmerim veelreiz :D tik reeciigs raksts :D komentaari arii reaali smiekliigi :)

105878. viesis 24.novembris 2003 23:34
0 0 Atbildēt

nu sitas bij labs.Kaartiigi izsmietes var.

bet nu ja pa iistam- sitie puiseli(gan ar bembjiem,gan ar sieraam) ir iistaakie pidrikji.

Kipa- "re re, kaads manam bembim *******a izpuuteejs fosforizeets"

silkju galvas juus visi...reeeecienes naak par saruuseejusu graustu kjuuningotaajiem.

masiina ir lai paarvietotos, nevis apkraameetu ar bezgaumiigiem meesliem.

105879. viesis 24.novembris 2003 23:36
0 0 Atbildēt

bimers jau pats tads pat lauku tunetajs vien bijis. atceresimies vina dzelteno oku ar bmw zimiti uz stures rata un ///m uz pakalas...

105880. viesis 24.novembris 2003 23:53
0 0 Atbildēt

Nja, Bimmer jau nu butu vismazak runajis par lauku tjuningu :-D

105882. viesis 25.novembris 2003 0:08
0 0 Atbildēt

Cepuri nost shii dzheka priekshaa! Taa tik turpinaat!

RB

105883. viesis 25.novembris 2003 0:10
0 0 Atbildēt

Bimmer, lazha saakaas tur, kur leikoplastu paari stiklam melnu... Pirmkaart - cilveeki pat laukos zin, ka skochu sauc par skochu, un melna leikoplasta nav...

105884. viesis 25.novembris 2003 0:12
0 0 Atbildēt

******* konkreeti pareecu..... shitas ir labaakais ko peedeejaa laikaa esmu lasiijis :))

105885. viesis 25.novembris 2003 0:18
0 0 Atbildēt

Otrkaart - TAADS cilveeks diezvai maaceetu uzraxtiit Fast&Furius. Treshkaart - diezvai kaadu laukos interesee tie koniskie gaisa filtri. Ja buutu uzraxtiijis "koneskie", veel buutu ticami. Par daudz baarsties ar apziimeejumiem - kvatro (chetrpiedzinja ir laucinieciskaak pilseetas ausij). Vaards mells laukos reti tiek lietots - tomeer forma "melns". "Taa izskataas agresiivaak" - paaraak izgliitoti uz kopeejaa fona. Lorinjsh - tipiski metropolizeets izteiciens. Naakamreiz konsulteejies ar mani ;) Bet kopumaa prikols uz goda. Tikai te mums dazhiem "Riidzeniekiem" vajadzeetu ieraudziit savu karikatuuru. Nemaz tie "laucenieki" taadi jefinji nav...

105890. viesis 25.novembris 2003 0:50
0 0 Atbildēt

raksts ir kruts

Calis gan ir jokains, bet ja tas raksts ir isteniba,

tad te ozh pec "DIENESTA IZMEKLESANAS" un KRIMINALLIETU par

degviela KONTRABANDU.

Zhel ka nav minets kuri polichi ir savi chomi kas atljauj bez tiesibam braukat, ar mashinu kas nekad muzha neizies tehnisko

apskati jo ir krasoti lukturi un curumi kapota aizlimeti logi utt...

Varbut varetu precizet konkretas amatpersonas?

/Robchiks/

105891. viesis 25.novembris 2003 0:51
0 0 Atbildēt

Veciit ja tu man sierai paraadisi Kvatro piedzinju - es tev nopirkshu kvatru! nee jei bogu bikuciit piedomaa pie taa ko runaa. BTW pret lauku cilveekiem nav nekaadu pretenziju. Godiigi sakot uzskatu vinjus par taadiem pashiem kaa paareejiem, jo fiziski un gariigi vinji praktiski nearko neatskiraas. Katrs tjuunee kaa maak un Riigaa jau arii visiem tie autinji nav normaali satjuuneeti - visaaadi shrotmobiilji ielaas braukaa.

Vispraatiigaak ir nevis liimeet dietu, bet sataisiit lai viss paareejais normaali straadaatu bez gljukiem un iesaakumaa iztiiriit kautvai salonu lai nebuutu miskastee jaaseezj. A to cik es te peedeejaa laikaa piem. BMW redzu visi kaa viens aizdirsti (piedodiet par izteicienu). Es piem juutos suudiigi kad iesezjos savaa AUDI un man visas malas ir netiiras kautvai griida.

Veiksmi!

105892. viesis 25.novembris 2003 0:52
0 0 Atbildēt

"Man nav auto vadītāja tiesības, jo vēl nav 18 :) bet poliči ir savējie čomi tāpēc vis ir štokos.

A mašīnu nopirku pa naudu ko nopelnīju biznesā, jo vienam čomam palīdzu notirgot no Krievijas ievesto bendžu."

105907. viesis 25.novembris 2003 8:36
0 0 Atbildēt

Bimmer ja ssito rakstu izlasiitu Balvos man liekas ka tava aanusa diametrs palielinaatos 5 reizes.

105919. viesis 25.novembris 2003 9:18
0 0 Atbildēt

Par to, ka raksts ir prikols, šaubas īpašās neradās, tikai Bimmera atklāsmes brīdis un pamatojums, kādēļ tas darīts, pamatīgi sabojā visa šī prikola spožumu.

Ko Tu , Bimmer, centies pierādīt? Vai tikai gadījumā arī pats šajā pašā smilškastē iauto neaugi? Vai tikai ideja par bmwpower radīšanu neradās arī šeit pat? Vai atsevišķa sadaļa diskusijās, kur runāt par BMW, ar šeit nebija??

Reda tradicionālais izteikums, nepatīk, uztaisi savu, īsti laikam nebūs attiecināms uz Bimmeru. Tikai nezinu gan, cik ģeniāls ir tas, kas ir radīts.

Pretīgi, ka spļauj bļodā, no kuras pirms brīža pats vēl ēda. Tas ir drausmās lēti un prasti. Un šāda rīcība ir dzelteno lapeļu darboņa cienīga rīcība.

Var jau daudz , kas nepatikt, var izteikt savu viedokli, arī man ir bijušas pretenzijas pret notiekošo, bet, ibio, ne jau ar tādām prastām turgus tantuku metodēm.

Žēl, labāk autors būtu palicis nezināms:(

105929. viesis 25.novembris 2003 9:32
0 0 Atbildēt

pievienojos cleer!

bet lielaakaa dalja normaali domaajoshu cilveeku (nevis *******x bembersti plaanaa galdinja urbeeji) uzreiz saprata, ka taa ir *******nja, prikols...

paaraak daudz stila negludumu (gludumu)! uzreiz vareeja pamaniit, ka ar tekstu ir straadaats, nevis to raxtiija 17gadiigz gurkjis no Balviem!

105932. viesis 25.novembris 2003 9:47
0 0 Atbildēt

subaru 24.11.2003 19:17

Tas, ka te vairāk čum un mudž, nenozīmē, ka tvnets ir sliktāks. TVnets ir labāks, informācijas ziņā jau nu toč, jo normāli raksti tur parādās biežām un pie tam tur atdzīstami žurnālisti strādā...

marixman 24.11.2003 22:08

Sūkā Tu pats! Savu reitingu vari iebāzt kur saule nespīd...

p.s Bimmers jau dabuja pa ausi par šitādu cūcību

105935. viesis 25.novembris 2003 9:53
0 0 Atbildēt

viesis 25.11.2003 00:51

Vai tev paraadiit Sieru turklaat kvatru??? Laikam jau savaa oooo seezjot neko citu neredzi. Lai arii sieras paliek mazaak un mazaak, tachu kvatras starp vinjaam veel ir, vareetu jau tev vienu paraadiit, tachu jaabrauc taalu, jo mashiic ielikc garaazjaa un ruusee jau vairaakus gadus. Bet es domaaju ka gan jau kaads Balvaans arii ir kvatras iipashnieks.

Bimmer. Zjeel ka tu tik aatri sevi atmaskoji. Dazji komenti bija veel smiekliigaaki par textu. Varbuut gaidiit veel kaadu shedevru tuvaakajaa laikaa??? :)

Tie kas te brauc virsuu BMW, nu nav jau vinji nekaadi punjkjaini tiinji un mazkompleksaini 20gadnieki. Dzjekiem vienkaarshi patiik ko vinji dara un tas ir apsveicami. Ne jau visi lopi kas paarvietojas ar BMW tiek uzskatiiti par saveejiem. Un ne jau visi ir cieniigi saukties BMW kluba biedri. Zinu dazjus ar BMW kas kautkur ieraudziijushi uzraxtu BMW POWER mochii saveejam arii virsuu un domaa ka ir krutie, lai gan vieniigais ar ko vinji var izcelties ir tas ka var iziet skati savai mashiinai un i to ar 3-sho piegaajienu. Pats paarvietojos ar citas markas auto, tachu ir arii naacies ar bemku rulleet. Labi gaaja. Daudz patiikamu atminju. Varbuut kaadreiz atkal paarvietoshos ar BMW, bet klubaa jau tamdeelj nestaashos.

105941. viesis 25.novembris 2003 10:03
0 0 Atbildēt

āāāhāāhāāhāā !!!!!

Nu ja šitam neiedos "gada vēstule" ta nu es nezinu...

Biju dzīvē viskauko redzējis un laukos ar dafiga dzīvojies, baer šitādu sivestu pirmoreiz redzu/dzirdu/lasu :]

105943. viesis 25.novembris 2003 10:09
0 0 Atbildēt

Clera, labi teikts!

Mazliet gan nesaprotu Bimmer prieku, ka tas it kā esot visu IAuto piesmējis ar marazmātisku un gramatiski nepareizu raksteli. Piesmējējs atradies :DD Tad jau sanāk, ka te nevajadzētu parādīties arī nevienam ar auto saistītam prikolam un tie visi būtu jālabo un jācenzē? Tavs prikola rakstelis bija puslīdz OK, bet kā Tu varēji iedomāties, ka kāds to uztvers nopietni, ja tas bija tik pārspīlēts ar dažādiem kiča elementiem, ka reti kuram radās šaubas par tā "neBalvismu"? Ceru, ka uzcepsi vēl kādu līdzīgu prikolu, tikai jau bez tā nevajadzīgā bērnišķīgā ļaunuma zemtekstā, skat, ko Clera teica!

105974. viesis 25.novembris 2003 11:40
0 0 Atbildēt

Tas raksts bija riktiigi reeciigs pirms Bimbers visai pasaulei saka staastiit kads vins ir moceklis, ka vinu kads spiez lasiit te tos rakstus ar dzelteno fonu.

Man patiik sie lasitaju raksti jo uzskatu, ka katram cilveekam ir tiesibas uz savu viedokli un man ir interesanti to dzirdeet:)

Auto portaals tacu nav tikai sausas zinas par auto kaa tadu, bet par satiksmi kaa tadu un ja kads soferiits te raksta tad jau ir O.K. jo vins tacu veido so satiksmi.

105980. viesis 25.novembris 2003 11:59
0 0 Atbildēt

nu ko mizelas, klausas tagad ko tetis jums teiks, bimmer kas tas par bernishkjigu atmazku ljepishanu, protams , ka skaidrs ka to rakstijis kads no musejiem un tu neiztureji un gribeji palielities, malacis aluminija medalis no manim, bet huljish tu iauto apdirs tas ir ne pamuzhicki ta dara mizelas, sheit Cleerai piekritu !!! Ja man uzdirsisi dabusi pizdi :)))

105982. viesis 25.novembris 2003 11:59
0 0 Atbildēt

ja kas 200 koments :))))

105986. viesis 25.novembris 2003 12:05
0 0 Atbildēt

es savukart piekritu bimeram! sheit zinas par jauniem auto paradas tikai reizi ned. a cita te nav ko lasit

105988. viesis 25.novembris 2003 12:33
0 0 Atbildēt

No sērijas- mērķa sasniegšanai visi līdzekļi labi. Lai dabūtu pie savas mājas plāksnīti "Sakoptākā sēta " (lasīt pirmais puisis ciemā), visus savus sūdus metu pār sētu kaimiņa pagalmā.

105993. viesis 25.novembris 2003 12:56
0 0 Atbildēt

OK. es sapratu par to JAUDAS palielinaashanu sieram.

ja nonjemtu VISU lielo no virsbuuves un vispaar visas liekaas detaljas tad FORDS ietu AATRAAK nekaa ar visu to SUPER kruto izoleni paar caurumano kapotu. FORDA MASA TAK SHITAADAA VEIDAA SAMAZINAAS UN TJIPA JAUDA LIELAAKA UZREIZ

105994. viesis 25.novembris 2003 12:56
0 0 Atbildēt

Man likās, ka es no smiekliem kedas atmetīšu ;-) vēl viņš varēja priekšējām lampām stiklus izdauzīt, lai izskatās pēc xenona un diskus deformēt, lai autiņš pārvietotos kā lowrider :) :)

105995. viesis 25.novembris 2003 13:09
0 0 Atbildēt

A vinjam jau ir jau virsbuuve nonjemta. cerams ka tas lohs nenonjems griidu kad buus no Balvaniem samaaciijies tuuninga gudriibas un vispaar raxts ir NU BAIGI labs [labi ka nav pareizraxtibas kljuudas labotas -> uzreiz paliek itkaa dabiskaak un reaalaak uzraxtiits

UN labi ka tam metinaataajam ir metinaamais un tam bemba iipashniekam internec. tas jau ir pac galvenais...

Val

106003. viesis 25.novembris 2003 13:53
0 0 Atbildēt

ZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA

106021. viesis 25.novembris 2003 15:04
0 0 Atbildēt

2 viesis 25.11.2003 09:47

nu TVNET diskusijas ir TUKSHAS !!!

tieshi taa - apmekleejuma nav, bet ja nav apmekleejuma, tad arii nevar komuniceeties ar cilveekiem ...

106023. viesis 25.novembris 2003 15:14
0 0 Atbildēt

Shis bija kaut kas, ideaals lasaamgabals :)

Shaadus vajag biezhaak likt !!! Visu cienu autoriem

106024. viesis 25.novembris 2003 15:15
0 0 Atbildēt

Dzekin, Tu esi reals! :)

Lasiju Tavu rakstu un parsmejos. Es neko nezinu par tjuningosanu, bet vestules stilins ir super! Vienigais gramatiku gan vajadzetu pamacities, bet citadi - super! :)

106033. viesis 25.novembris 2003 15:56
0 0 Atbildēt

specigakais raksts ko esmu te lasijis :PPP es ar savu bembi nobaalu :)

106042. viesis 25.novembris 2003 16:20
0 0 Atbildēt

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafafafafafafafafafafa af afaf af af fa es nokritu no kresla :D:DD

106047. viesis 25.novembris 2003 17:16
0 0 Atbildēt

safabriceets un nereaals teksts. kursh mulkis ar sito gribeeja ko pateikt>?

106049. viesis 25.novembris 2003 17:19
0 0 Atbildēt

Pilniigs bullshits - kaads labi "pieduuries"!

106051. viesis 25.novembris 2003 17:22
0 0 Atbildēt

labs ;)

106055. viesis 25.novembris 2003 17:40
0 0 Atbildēt

vaimandieninj :))))))))))

106056. viesis 25.novembris 2003 18:12
0 0 Atbildēt

labi ka es izlasīju šito murgu, un šķiet ka es ar savu Coupe tajā Balvu rajonā nerādīšos jo kā izrādās tur pilns ar lauku lohiem kas rīko dragreisus laikam jau uz zemes ceļiem!tIKAI pasakiet ka tas čoms nav pilnīgs lohs ja pat nezin ka Sierra rallija versiju sauc Cossworth, nevis Crosword.Pilnīgs ambālis.Kopš kura laika izgriežot kapotā caurumus iet labāk mašīna????Nu tas čalītis tak ir pilnīgs LOHS es ceru ka viņu te visis būs riktīgi nomočījuši un viņš sapūs savā Balvu rajonā ar saviem šomiem kam ir iezvanpieejas internets....čalīt ja lasi šito tad zini ka esi riktīgs ambālis, jo tev vēl daudz kas priekša dzīvē un daudz ko tu vēl nesaproti!!!Pareizi tie bembisti dara ka nodirsh tevi!!!Zel gan ka jums tur kutis nav digitālo fotoaparātu es labprāt aplūkotu to tavu super dampi!!!

Tu atbrauc uz Rīgas dragiem tad pastīsimies kurš tev ostīs dūmus, man liekas ka tevi izcirtīs pat ZAZ, ja ne tad VAZ točna.

Un kurš muļķis raxta man nav ties'bu Balvos visi menti mani čomi, es to mentu vietā tevi ievestu mežā un nospārdītu.Bet jums laukos jau nav arī smadzeņu.Tādi lohi kā tu raļļo pa lauku ceļiem un tad jau nav jābrīnās ka nositas pacmitgadīgi lohi!!!!

106057. viesis 25.novembris 2003 18:26
0 0 Atbildēt

2 Bimmer

manupraat pilniigi lieka kakaashana uz iauto un moceklja taisiishana no savas NECILAAS personas.. Ko veerti jau ir tavi atzinumi, ka viliekaakaas gruutiibas Tev sagaadaaja gramatikas un stila kljuudas radiishanas.. Vaards "ziimols" (normaali zinaams kaa "brends") tevis ceptajos komentos vispaar ir pilniiga daunja paziime.. citaats: "Jā, jo tas ir BMWPower.lv, kas specializējies tieši BMW markas automobiļos, piepulcinot vēl Porsche, Mercedes u.c. premium zīmolus'.. Te nau nekaads filologu saiets, kur izcelties ar savu sterilo latvieshu valodu.

IIsaak sakot, kaarteejaa kuceena pakakaashana kaiminja daarzaa... ar sekojoshu gaileena cieniigu izlieliishanos..

/Mefistofelis/

106058. viesis 25.novembris 2003 18:28
0 0 Atbildēt

ak jaa, perfekti latviskais ziimols tiek lietots kopaa ar "premium"...

ne mazaak smiekliigi kaa pac raksts

106062. viesis 25.novembris 2003 19:27
0 0 Atbildēt

nu gabals jau reeciiix...bet nu 99% raxtinjsh nau no iistajiem! visu cienju tam kursh raxtiija!:)

106065. viesis 25.novembris 2003 20:06
0 0 Atbildēt

uz kurieni pasaule dodas? Palasiiju komentaarus... ne tik smiekliigi un pozitiivi kaa tas raxts...

ps. tiem kuri neapmierinaati ar jaunumiem. Auto jaunumi buusss... bija neliels paartraukums. Gaidiet jaunas zinjas katru dienu...

Shearer

106081. viesis 25.novembris 2003 23:02
0 0 Atbildēt

Nu Piz#$%s!!! :) Laikam tieshaam dziivojam Banaanu republikaa!!! Man personiigi nekas nav pret lauciniekiem, pat pasham patiik aizbrauk uz laukiem mazliet atpuusties no Riigas dziives, BET Taadu sviestu jau katrs dziit nespeetu! Lai uzraxtiitu ko shaadu jaabuut iipashi apdavinaatam!

Ieteikums Balvu Tjuningotaajam - Izgriez veel uz jumta gaisa tveereeju ar vieteejo metinaamo aparaatu, jutiisies kaa lidmashinaa!!! :) No malas izskatiisies labi, varbuut...!!! :)

Bet visaa visumaa lai veicas! Katrs ir tiesiigs izteikt savu viedokli!

106135. viesis 26.novembris 2003 9:58
0 0 Atbildēt

2Raxta autors:

ES GRIBU REDZEET TAVA SPORTA SIERA BILDES

Iemesls: tad mees visi paareejie uzzinaasim vai tas viss ir kaukaads murgs vai arii Balvaanos tieshaam razjo RALLIJA AUTINJUS kaads ir arii raxta autoram...

Val

106145. viesis 26.novembris 2003 10:28
0 0 Atbildēt

Sporcmens ir konkreets loxs un dirseejs, paklau ēzel huļi tu tik daudz blato?

biezpiens

106147. viesis 26.novembris 2003 10:35
0 0 Atbildēt

Tādēļ, ka Sporcmens ir konkrētais čuvaks. Kapišš!!!

106163. viesis 26.novembris 2003 11:22
0 0 Atbildēt

Taa shitaa ir labaakaa vestule ko es mu lasijis jebkad!! ELmaar!!!!!!!!!!!!!!!! shiatis dzkes ir jaadabuu uz riigu un OBLIGAATI JABAVO ar kaadu balvu!!. nezinu tur-- shampja kasti, kaukaadu tuuninga fiichu . mosh visiem samesties un spotra filtru vinjam uzdaavinaat.

*******aviens.. vot taa mums te sadeva visiem Riidziekiem.. mALACIS DZEJKS!! :))

106176. viesis 26.novembris 2003 12:55
0 0 Atbildēt

Nu nezinu vai tas ir real raxsts bet nogjirdzos riktiigi, taa ka ash biksees kautkas ieskreeja:)

106177. viesis 26.novembris 2003 12:59
0 0 Atbildēt

Veel var ar griidas kraasu logus nokraasot.Tjip tonjerofka

106197. viesis 26.novembris 2003 16:33
0 0 Atbildēt

sviesc!!!:))

106200. viesis 26.novembris 2003 16:41
0 0 Atbildēt

psc... lool... norm norm. taa tik tureet! vispaar jau djex taa neko tjuuneetaajs! gan jau ka debiili izskataas bet labi ka cjuvax censhas...

106201. viesis 26.novembris 2003 16:45
0 0 Atbildēt

dzeiknsj reali kaut ko gruzii, pats nerubiijost, bet par riidziniekiem bij zinaama taisniiba...

106213. viesis 26.novembris 2003 20:35
0 0 Atbildēt

shitaadu sviestu reti gadaas dzirdeet. mosh saakam visi savus autinjus izkarinaat kaa ziemassveetku egliites? tam chaliitim tieshaam vajag mazliet paarsteeties :) gada veestule garanteeta. pilniigs sviesc

106216. viesis 26.novembris 2003 21:38
0 0 Atbildēt

Reāls raxts,tikai nez vai tas tā ir,bet cilveex tach censhaas :) recpect 8))

106223. viesis 26.novembris 2003 23:14
0 0 Atbildēt

S T A B I I L A I S prikols! Man pat truukst waardu-reeka naak! baigi labais wechi! gribeetu rezdeet to waagi! Juus tachu wareejaat to Sierra noskaneet un ielaist internetaa?! wai tad ne?!

106225. viesis 26.novembris 2003 23:45
0 0 Atbildēt

shis chaliitis maz rubii no visas shiis deelas.. ;D

106236. viesis 27.novembris 2003 0:38
0 0 Atbildēt

Lauki veljoprojam ir topa.

106242. viesis 27.novembris 2003 2:03
0 0 Atbildēt

Ja vajag,es no Riigas aizbraukshu un nobildeeshu to sierru ar visu tjuuneetaaju,pie reizes leeto bendzu iegaaziishu:)

106308. viesis 27.novembris 2003 10:58
0 0 Atbildēt

Vai kaads man nevar paliidzeet un pateikt kur Riigaa var iegaadaaties turbo spiediena meeriitaajus?

106314. viesis 27.novembris 2003 11:11
0 0 Atbildēt

Vakar Daugavgrīvas ielā redzēju tuningotu zaļu Audi (80 vai A4). Viscaur zaļš, zaļas plēves pāri visiem lukturiem. Plēvēs mazi caurumiņi - lai redz (vāji) pagriezienus un bremžu gaismas. Meistari laikam bijuši tādi padumjāki, ka gabarītu gaismas ar plēvi aizlīmējuši, cauri neko neredz.

Es tādam zaļam nakti no aizmugures negribētu tuvoties

106327. viesis 27.novembris 2003 11:58
0 0 Atbildēt

Muti ciet idinj!!

106390. viesis 27.novembris 2003 15:56
0 0 Atbildēt

jaa zashibiss....Ford Sierra Crossword:)))))Iemacies rakstit idin!!!

106400. viesis 27.novembris 2003 16:36
0 0 Atbildēt

Sen nebiju taa smējies. Teikumu uzbūve vien jau par ko liecina. Raksts, kas rosina tās pēcpelmeņu atraugas...Krosswords:)

106417. viesis 27.novembris 2003 19:36
0 0 Atbildēt

Taaads *******shits, balvos taaada mazgadiigaa nazha nav + salasnieks izdraaztu pirmajaa pagriezienaa.

106428. viesis 27.novembris 2003 21:23
0 0 Atbildēt

normālsdzekinsh ka ir iedvesma taa kjimereeties. Taa jau ir ka krutaak ir ar pasha rokaam uzkrukjiit autinju, bet tie riidzinieki( pats esmu riidzinieks :) ) grib lai labi izskataas. Man jau patiik tie kjuunetie bembjivismaz ir kur acis pamielot un tas arii ir kruta, bet nevar saliidzinaat shos divus tuninga veidus. taas ir divas dazhaadas lietas

106530. viesis 28.novembris 2003 17:08
0 0 Atbildēt

ман арии патиик тюунингот москвичу!

106566. viesis 28.novembris 2003 19:11
0 0 Atbildēt

GPRS rulez! Tikai zel ka pagaidam tik maz iespeju...

106567. viesis 28.novembris 2003 19:19
0 0 Atbildēt

GPRS rulez! Tikai zel ka pagaidam tik maz iespeju...

106585. viesis 28.novembris 2003 22:14
0 0 Atbildēt

Karli, kapeec maz ? :) vienjarsi jazin kur mekleet :P

106616. viesis 29.novembris 2003 22:45
0 0 Atbildēt

pilniigs lohs... nu tik truls chumaks veel nav redzeets. ujebanoks! ieliek sietu un uzreiz afigena iet ja? tad blja es nonjemu zapim kapotu un izvaaleeju tevi un tavu SIERRU ar aizsietaam aciim. ibim polduraks... pilniigi gariigais no shitaadiem lohiem nobeidzaas. kaa var autinjam aizkraasot ugunjus ciet ka neredz ka spiid? brauks pa tumsu un kaut kur asaak piebremzees un tad dabos KAMAZU salonaa... vareesi savu TJUNNINGOTO SIERRU vest uz shrotu. IDIOTS

106617. viesis 29.novembris 2003 22:48
0 0 Atbildēt

Te laikam dazi vel joprojam tic, ja ta vestule ir ista...

106619. viesis 29.novembris 2003 23:15
0 0 Atbildēt

...un tad es panjeemu vienu deeli no vecmuteres sapuvushaas seetas un ar druzhbu mazliet apzaagjeeju, un sanaaca baigi kruts spoileris, it iipashi, ja nokraaso sidraba metaliskaa kraasaa un apliimee ar izolaacijas lentu!

106621. viesis 29.novembris 2003 23:58
0 0 Atbildēt

Kads koku liek salonà kads uz pakaleja kapota malacis uztambore ari sietu

106688. viesis 1.decembris 2003 1:43
0 0 Atbildēt

ISS KOPSAVILKUMS:-)))))

*Ar tjuningošanu aizrāvos kad vienā ārzemju žurnālā ieraudzīju forshi tjuningotas mašīnas.

*Gribēju kautko pamēģināt no tā uz savas SIerras.

*Iepatikās tie plasmasas dubļu aizsargi kādus uztaisīju arī sev (zaļus) krāsu. Jau pa gabalu var redzēt, kad auto ir TUNINGOTS

*Čoms ar Kadet man ieteica nopirkt melno leikoplastu saimniecības preču veikalā.izskatās vienkārši super un turās ari ilgi.

*Es uzlīmēju to melno lenti arī pār priekšējo un aizmugurējo stiklu, jo tā iskatās agresīvāk!Ka ralijaa:-)

*No tā čoma ar Kadet aizņēmos vēl melnās krāsas baloniņu un notjuningoju aizmugurējās fāras. Pa gabalu gan grūti redzēt tās gaismas, bet vismaz pašas fāras kruti iskatās - kā tajos ārzemju tjuninga žurnālos.

*Vienreiz ar čomu aizbraucām uz rīgu (viņam ir tjuningots BMW 316 un INTERNETS)

*Savai Sierrai nopirku neona antēnu uz jumta (labi ka manam auto ir lūka pa kuru to vadu ievilkt)Tagad mana Sierra iskatās vienkārši super.

*Arī naktī var redzēt ka mana Sierra ir tjuningota.

*Protams tos krutos koniskos sporta filtrus u.t.t. atļauties nevaram, bet šo to tomēr varam paveikt.............

*Man vienam čomam ir metināmais aparāts un viņš māk metināt.

* Viņš man kapotā izgrieza divas lūkas.

*Lūkās ar superlīmi ielīmēju plastmasas sietu (arī zaļu - sapas kopā ar tiem dubļu aisargiem) ko arī nopirku saimniecības preču veikalā.

* Tagad uzreiz labāk jūt, ka iet labāk!

*Arī dragreisus taisam kā tajā Fast&Furius filmā.

*Nu ko teiksiet bembisti? Es izjāju savu čomu kam ir tas tjuningotais BMW 316

*Arī čoms ar tjuningoto Kadet ostīja manus mellos dūmus

*Mazda 323Fmani pieveica :((labi nepazīstu, jo nau no mūsu kluba

*Lūk mana Sierra ir gandrīz kā tā ralija. To nevar nosaukt par lauku tjuningu

*Manu čomu (kam ir tjuningots BMW 316 un internets) apsmēja BMWpower lapā pēc tam kad viņš čatā pastāstīja kāds viņam ir tjūningots bembis.

*Arī es kad būšu pieaudzis došos uz Rīgu mācīties un strādāt. Tad nopirkšu riktīgu Sierra XR4 (kvatro piedziņa) ar 2.8 motoru! Vot tad jūs redzēsiet!

PS:BEZ KOMENTARIEM.VIENIGAIS TAS KA ESMU IZSMEJIES LIDZ ASARAM.

106689. viesis 1.decembris 2003 1:52
0 0 Atbildēt

Man vienam čomam ir metināmais aparāts un viņš māk metināt.

Un vel vinam ir internets!!!!!!!

PS:Sitais te ir gada teiciens.

106690. viesis 1.decembris 2003 1:56
0 0 Atbildēt

iezvanīšanās internets :))))))))))))

107310. viesis 4.decembris 2003 21:32
0 0 Atbildēt

ej dilles lauku sieirmasinu fans,,,

107311. viesis 4.decembris 2003 21:43
0 0 Atbildēt

diezvai tie lauku cilveeki ir tik naivi, kaadam tieshaam laikam nav ko dariit :))), bet respect, vareeja vismaz reaali iereekt.

107314. viesis 4.decembris 2003 22:22
0 0 Atbildēt

Ritiigaakais paakjis!!!

107524. viesis 6.decembris 2003 3:35
0 0 Atbildēt

nja.. tas ir tiiri saprotams. Es arii esmu no taa teikt laukiem.. nju man maajas i Durbee .. te ari tuuningo autinjus kaa var u maak nevis kaa vajadzeetu.. tikkai sanaak reaali.. jamie paardod tos autinjus 3x daargaak nekaa iepeerk :) ta ka biznesinjsh i labais :)

107541. viesis 6.decembris 2003 14:52
0 0 Atbildēt

superigi, shitais var staties iauto ford klubaa :)))

107544. viesis 6.decembris 2003 15:29
0 0 Atbildēt

reaalzs raxts - taa var noreekties ( taa teica arii mans draugs ar 316bmv un internetu)-hahahahahahaha

107545. viesis 6.decembris 2003 16:04
0 0 Atbildēt

Es un mans draugs ar BMW324dEE(+majas DSL) arii noreecaamies , viss izskatijaas kuuuullll , tik veel autoram gribeetos ieteikt spainiiti pie bukseejamaa aakjiisha vai farkopa(ja ir) piekaart .

107948. viesis 9.decembris 2003 21:14
0 0 Atbildēt

reeka reaalaa! :D

108162. viesis 10.decembris 2003 17:49
0 0 Atbildēt

Ford Sierra Crossword (Ford Sierra Cossworth, jaa shamo es saprastu) nu Tu veciit dod, Straadaat Tev ar dzelzhiem, bet tikai ne ar PC, buutu kaadu fotku iemetis, lai vareetu iechekot to elles uubercooloo megadampi.

Darbs droshi vien nopietns lai no ` konservu kaarbas` uzkjiilaatu vizuaali pievilciigu dampi, veel tikai smalks un jaudiigsstereo devaiss tur pietruukst:)

108469. viesis 12.decembris 2003 18:31
0 0 Atbildēt

psc, nav ko teikt "baigais" tjuningotais... vin'$ mums vel paradis... :)))

108500. viesis 14.decembris 2003 14:51
0 0 Atbildēt

Blja suka pats reds raksta, lai palielinātu portāla scoringu :)))

108510. viesis 14.decembris 2003 22:37
0 0 Atbildēt

man ari bija tada aizdoma. parak liels sviesc lai butu patiesiba. tur jabut lolam lai noticetu. neticas ka reds tads lols ka tam pats ticetu. tad jau nebutu licis. toc pats sacerejis uai kadam pasutijis

108512. viesis 14.decembris 2003 23:45
0 0 Atbildēt

Vienalga reeciiga basnja bij .

108870. viesis 17.decembris 2003 15:01
0 0 Atbildēt

Nu nezinu...

109514. viesis 23.decembris 2003 12:39
0 0 Atbildēt

Vai nu tas ir reāls prikols vai nu viņš točna ir reāls LOHS!!!

109551. viesis 23.decembris 2003 17:00
0 0 Atbildēt

es reecu! kur tadi luni dzimst? bet txt token labs- var iet uz freda raidijumu :)

109569. viesis 23.decembris 2003 20:19
0 0 Atbildēt

LABS!!! Shito toch vajag par gada veestuli apbalvot. Reecu liidz asaraam!!!

109872. viesis 30.decembris 2003 22:08
0 0 Atbildēt

vinju vaig noshaut! citaadi nar tadiem nevar ciiniities

109876. viesis 30.decembris 2003 22:55
0 0 Atbildēt

jobcik sitais token labs! domaju ka si tiesam pelnijusi balvu. red, aizbrauc uz balviem pie ta kexa, bus laba reportaza!

109908. viesis 3.janvāris 2004 3:02
0 0 Atbildēt

es arii savas involjidkas kapotaa izgriezu divus, nee pat triis caurumus, uzliku PLASTMASAS (maximaa pa leeto) restiites (bet sarkanas- mashiinai lielaaka jauda) un tagad taa iet kaa ar N2O, bet galvenais ir nohromeet izpuuteeju (mazina ruukonju), un veel uz jumta pieskruuveeju spuuldziiti (40w lai nemazina auto jaudu). Nu izskataas peec Ferrari. :) aaaksts

109911. viesis 3.janvāris 2004 12:42
0 0 Atbildēt

nu sitaa tiesham ir pamatiga reeka. domaju ka to balvanu var uznemt kaa iauto ford kluba goda biedru

109912. viesis 3.janvāris 2004 12:56
0 0 Atbildēt

Shis te bija patiesi legendaars raksts iauto veesturee... Vienalga, kas ir taa autors - vinjam vajag pieskjirt medalju!

109937. viesis 4.janvāris 2004 23:03
0 0 Atbildēt

Lielisks TUNINGS. Loti pamaacosh raksts. Naakamgad uz to auto exoticu varbuut aizved to crossword, lai speciaalisti noveertee tavu "Tuningu" : )

109939. viesis 4.janvāris 2004 23:36
0 0 Atbildēt

redaktor, dabon to kexu uz interviju. pie reizes bildes uztaisi, ko mums paradit.

112384. viesis 23.janvāris 2004 19:13
0 0 Atbildēt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAaaaaaaa!!!!!!!!

114506. viesis 11.februāris 2004 13:02
0 0 Atbildēt

Nu godavārds, riktīgs Lauķis no kūts, ha - baigais biznesmenis. Atšķirība ir gan mašīnās, gan arī veselajā saprātā - Es domāju starp lauķiem un Rīgas iedzīvotājiem, protams tas nav viennozīmīgi, bet lielākoties.

114509. viesis 11.februāris 2004 13:13
0 0 Atbildēt

nu sitais ir nezzzheligs gabals!! es pats aizbrauktu to fakino ford CROSSWORD safotjet, ja reds iedotu taa TJUNINGOTAJA adresi

114920. viesis 14.februāris 2004 14:51
0 0 Atbildēt

LABAIS, TURPMAAK ZINAASU PIE KAA VEERSTIES< KAD VAJADZEES TJUUNINGOT AUTO

114928. viesis 14.februāris 2004 16:57
0 0 Atbildēt

:D :D :D :D :D

LABS!

A tas vecis tika apbalvots par shito txt? :D

115914. viesis 21.februāris 2004 22:16
0 0 Atbildēt

kas tas par stulbumu ko jus te rakstat,........................

115917. viesis 22.februāris 2004 11:51
0 0 Atbildēt

Pārlasot komentus tā vien gribās dažiem labiem šo to ģīmī iebāzt un pasmaidīt, bet nekas... :)

Edzulis

116866. viesis 1.marts 2004 17:09
0 0 Atbildēt

loliks

116870. viesis 1.marts 2004 17:25
0 0 Atbildēt

:)

130939. viesis 21.jūnijs 2004 10:16
0 0 Atbildēt

Shitam cilveekam vajadzeetu padomaat par komika karjeru :)

131014. viesis 22.jūnijs 2004 15:10
0 0 Atbildēt

Tā nav Gada vēstule, tā pretendē uz vēstule _ VISUMS!

131041. viesis 25.jūnijs 2004 15:01
0 0 Atbildēt

debiilisms ... :D:D

132371. viesis 9.jūlijs 2004 12:14
0 0 Atbildēt

Tā ir padjobka vienkārši sacerējums, jo tik stulbs cilveks nevar būt!

133341. viesis 21.jūlijs 2004 13:21
0 0 Atbildēt

Reals komentars dzekam kursh par to gridas kraasu iemeta vaardu un ar leikoplastu aizlimetu d****,lai sudz naak agresivi! Pats staasts bez iekshaam!!! :))

133365. viesis 21.jūlijs 2004 17:19
0 0 Atbildēt

ak dievs, kaa es smeejos! :) nu, pilnigi lidz asaraam.. :)

138611. viesis 5.septembris 2004 22:21
0 0 Atbildēt

Stulbi!!

139032. viesis 7.septembris 2004 23:36
0 0 Atbildēt

Mans saakumaa padomaaja ka kaut kaads gljuks nevis veestule, bet tas chalis ir diezgan interesanta buutne. Manaa skatiijumaa vinsh ir pilniigs cirvis ar pirmklasnieka praatu.

139033. viesis 7.septembris 2004 23:38
0 0 Atbildēt

Es BMWPOWERAA nebij redzeejis ka kaads taadu apsmietu, hvz mok buushu gaaraam palaidis kaut ko, bet anyway ja kaads ir redzeejis ka shamos poweraa apsmej, tad lai iemet linku, gribaas palasiit to.

139167. viesis 8.septembris 2004 15:05
0 0 Atbildēt

bump

139183. viesis 8.septembris 2004 17:41
0 0 Atbildēt

super dzejolis :) cepuri nost :) un kāju virsū :)

es ņemu naudu un arī eju pirkt sieru :):)

Pirmais

140932. viesis 22.septembris 2004 17:33
0 0 Atbildēt

Dienas anekdote. Kur cilvēkiem prātiņš palicis? :D Muahahahahaha!!!

LeRoi

140969. viesis 23.septembris 2004 7:51
0 0 Atbildēt

Jā..!! Kādam labi padodas ar sacerējumu rakstīšanu un iztēle ar nav peļama mošk dienās kļūs par ievērojumu rakstnieku bet vienīgi mēs jau to neuzzinās jo ne vārds, ne uzvārds un pat ne niks netiek uzrādīts... :)

141240. viesis 24.septembris 2004 13:28
0 0 Atbildēt

Es arī nedzīvoju pilsētā, bet šādus murgus laikam spēj sadomāt tikai čangalienā

141572. viesis 28.septembris 2004 22:03
0 0 Atbildēt

Miilie cilveeki par ko tad juus domaajaat kad jums bij 16, tas tachu bija labaakais dziives laiks, bezruupiigaa beerniiba, viss liekas iespeejams, arii uztaisiit wrc liimena auto vismaz vizuaali, lai taks cilveeks aug un attiistaas, nav ko paarmest.

Raimuha, skujetnieki.balvi.

150555. viesis 1.decembris 2004 23:52
0 0 Atbildēt

No saakuma noticeeju...reaals keks...labs joks:))))))))Aizbraucaam uz exotiku un es nopirku lampiņas ....:))))))))))))))

155142. viesis 19.janvāris 2005 23:48
0 0 Atbildēt

njaa nu pa shameejo gan zviedzu veederu tureedams gandriiz no benjkja noveelos lol :)

155415. viesis 23.janvāris 2005 21:19
0 0 Atbildēt

nē bet toč jūs tur rīgā esat debili

156014. viesis 28.janvāris 2005 15:03
0 0 Atbildēt

Paākjis tu esi riktiigs un nespeej atshkjirt rallija mashiinu no tjuuninga!! Vai tu esi redzejis kaut viena tuuninga filma rallija mashiinu ar zaljiem brizgavikiem un neona anteenu????Un kura filma esi redzeejis sieru ar BRIZGAVIKIEM-zaliem!!???:)))))))))

Un ja godiigi tad tu ar savu sieru esi lielaakais pieraadiijums lauku tjuuninga,!!!!

Un kapeec tev saaka labaak iet tape ka haubee caurumi?:)

Tad sanaak ka ja nonjemshu haubi vispaar tad manai mashiinai buus 500Zs buus klaat???????

labaak pakraaj naudu un tad parunaasim

158895. viesis 1.marts 2005 16:38
0 0 Atbildēt

hhuahahuhuhah nu jaa varu iedomaaties kaa izskataas tas autinjsh. Gan jau ar skaiduplashu spoileriem. utt. huaah

170400. viesis 16.jūnijs 2005 17:51
0 0 Atbildēt

Ja, es arii esu no laukiem un man kaadreiz bija savs Mazda 626 caupe, 1983g., bet naacaas sagriezt metaalluuznjos, bija saruuseejusi, varbuut varu iesaistiities juusu klubaa?

192582. viesis 10.februāris 2006 7:40
0 0 Atbildēt

hahaha tāds stulbums- ''draugam ir internets un bmw316''

192642. viesis 10.februāris 2006 19:08
0 0 Atbildēt

bljaaaaaa ka apreecos :D

192644. viesis 10.februāris 2006 19:31
0 0 Atbildēt

blja kaac sviesc!!! Flipo!!! :D

223486. viesis 22.janvāris 2007 10:29
0 0 Atbildēt

Čoms, kam ir 316. bembis un internets :D

223621. viesis 23.janvāris 2007 0:14
0 0 Atbildēt

Gandriz izedu sev pakalju no rekas-kautkas tads tik var nakt no Balviem,vai Varakljaniem!:):):):):)

223709. viesis 23.janvāris 2007 13:30
0 0 Atbildēt

paarspiileets

223711. viesis 23.janvāris 2007 13:33
0 0 Atbildēt

polaarlaacis =

1. siikpirdis (secinaajums "no reekas") un

2. kaprofaags(secinaajums no "pakaljas izeeshanas").

223777. viesis 23.janvāris 2007 19:57
0 0 Atbildēt

Es te viesi ........se$iniek......... nesak$u lekties ar tadiem anonimajiem pirdieniem ka tu,labak izpildi skolas majasdarbus,nevis dirne pie kompja!:):)

268044. viesis 31.marts 2009 23:34
0 0 Atbildēt

Vot shitas ir labs, ko tadu nebiju dzive lasijis :D 3 klases sacerejums, nee par 1 drizaak :D:D

271443. viesis 28.septembris 2009 11:48
0 0 Atbildēt

FAKE ta jā :D :D ..bet smiekli nāk arī par komentāriem, kur turpina tādā pat garā :o :D :D ..arī FAKE?! :D :D :D

PS. nebrīnītos arī ja kāds īpaši apdāvinātais būtu izpaudies :D

281510. viesis 7.februāris 2011 1:29
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti