Vecie zēni no "Top Gear" neliek vilties - jaunais "The Grand Tour" oficiālais reklāmas rullītis (+ video) 4

 
iAuto | 8.oktobris 2016 12:55

Jaunais auto raidījums "The Grand Tour" ar "Top Gear" laikā iemīļotajiem vadītājiem Klārksonu, Hamondu un Meju 18.novembrī gatavojas pārsteigt pasauli ar grandiozu šovu.

Noskatoties video, šaubas par vēriena apmēru nerodas – tanki, helikopteri, ūdens transports un pasaules ekskluzīvākie automobiļi. Vecie zēni - Klārksons, Hamonds un Mejs, joprojām ir formā un tā vien šķiet, ka "BBC" vēl nāksies kost pirkstos par savu, iespējams, pārsteidzīgo lēmumu atlaižot Klārksonu.    

Atgādināsim, ka pirmā "The Grand Tour" sērija "Amazon Prime" straumēšanas servisā tiks parādīta 18. novembrī. Ar Klārksonu, Hamondu un Meju kontrakts noslēgts uz trīs gadiem, kuru laikā jāuzņem 36 epizodes. Filmēšanas budžets – 250 miljoni dolāru.

Šī gada martā "BBC" atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu Oisinu Timonu, kuram toreizējais Top Gear vadītājs bija uzbrucis fiziski. Pēc notikušā "BBC" paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar savu kolēģi, arī pameta raidorganizāciju.

"BBC" nolīga jaunus vadītājus un šovs turpinājās britu radio un televīzijas personības Krisa Evansa vadībā. Izvēle izrādījās neveiksmīga un "Top Gear" raidījuma reitings piedzīvoja katastrofālu kritumu.

Sezonas noslēgumā Kriss Evanss labprātīgi atstāja savu posteni un "Top Gear" jaunā sezona startēs amerikāņu aktiera Meta Leblāna vadībā, ar kuru "BBC" noslēdzis līgumu uz diviem gadiem.  

 
Visi komentāri
 
Motorolers 8.oktobris 2016 15:20
12 1 Atbildēt

Labs!

Kanibaals 9.oktobris 2016 22:34
4 4 Atbildēt

Raidījums tīņiem. Tā ir tāda pat izklaide, kā skatīties ekstrasensu cīņas vai Ugunsgrēku, nekā vērtīga tajos raidījumos vairs nav.

drupps 10.oktobris 2016 19:31
0 0 Atbildēt

Nepiekritīšu gan! Kāds Ugunsgrēks?? Kādi tīņi?? Pie ši raidījumi var atpūsties gan jauns, gan vecs, ja tik humora izjūta sapas. Ja meklē tehniskās autoziņas, varbūt arī vērtības tur nav, bet kā izklaides pasākums nenoliedzami izcils! Šovs šī vārda labākajā nozīmē – ir gan vēriens, gan lieliski vadītāji. Nu nav neviena cita autoraidījuma, ko varētu ar tādu baudu skatīties.

anonimikis 11.oktobris 2016 9:32
0 0 Atbildēt

Tas humors viņiem ir vēl zemākā līmenī nekā amerikāņu pīrāga tipa filmās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti