Ford uzstādījis pasaulē vislielāko reklāmas plakātu (+VIDEO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 24.februāris 2018 12:40

Uz ikoniskās Espana Building ēkas Madrides centrā, Spānijā, atklājot 5265 m2 lielu jaunā Ford EcoSport apvidus auto (SUV) reklāmas plakātu, kura laukums ir vienāds ar 20 tenisa kortu platību, Ford kļuvis par oficiālo GINESA PASAULES REKORDA īpašnieku kategorijā Pasaulē Vislielākais plakāts.

GINESA PASAULES REKORDU biroja oficiālais tiesnesis pārbaudīja 2000 kg smago instalāciju un pārliecinājās, ka oficiālais mēģinājums pārspēt GINESA PASAULES REKORDU kategorijā Pasaulē Vislielākais plakāts ir izdevies, pārsniedzot iepriekš Dahranā [Dhahran], Saūda Arābijā uzstādītā plakāta platību. Toreiz tā laukums bija 241,93 m2.

“Mūsu GINESA PASAULES REKORDS kategorijā Pasaulē Vislielākais plakāts demonstrē radošumu, kas ļauj progresēt mūsu uzņēmumam,” sacīja Ford Spain mārketinga direktore Elena Buržeta [Elena Burguete]. “Ford vēstījums ir ‘Dodies tālāk’, un līdz ar jaunā EcoSport reklāmas kampaņas sākšanu to arī esam iecerējuši darīt. Tas ir lielisks veids, kā mūsu vēstījumu ‘Dzīve ir tur, ārā. Vai tur esat arī jūs?’ nodot pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku pašā Madrides centrā.”

Plakāts būs apskatāms līdz februāra beigām, pēc tam tas tiks ziedots Apascovi fonda cilvēku ar īpašām vajadzībām darba centram, kur visiem izmantotajiem materiāliem tiks piešķirta otrā dzīve.

Dzīvei gan pilsētā, gan ārpus tās radītais, stilīgais un jaunais Ford EcoSport tagad ir pieejams visā Eiropā, un pirmo reizi tas tiek piedāvāts kā sportisks, Ford Performance iedvesmots EcoSport ST-Line modelis. Pieejama ir arī Ford inteliģentā visu riteņu piedziņa, kā arī vadītāja palīgsistēmu tehnoloģijas, tajā skaitā SYNC 3 savienojamība un atpakaļskata kamera.

Par Ginesa pasaules rekordu biroju

GINESA PASAULES REKORDU birojs (GWR) ir pasaules rekordu reģistrācijas institūcija. Pirmo reizi 1955. gadā izdotā ikgadējā un ikoniskā Ginesa pasaules rekordu grāmata ir pārdota aptuveni 136 miljonos eksemplāru 20 valodās un vairāk nekā 100 valstīs. Turklāt 2007. gadā pirmo reizi publicētā grāmata Ginesa pasaules rekordi: spēlētāju izdevums pārdota vairāk nekā četros miljonos eksemplāru.

Visā pasaulē pārraidīto televīzijas programmu Ginesa pasaules rekordi ik gadu noskatās 750 miljoni skatītāju, savukārt vairāk nekā divi miljoni cilvēku seko līdzi GWR kanālam vietnē YouTube, kuram ik gadu ir vairāk nekā 300 miljoni skatījumu. GWR tīmekļa vietnei ir 18 miljoni apmeklētāju gadā, kā arī aptuveni 10 miljoni sekotāju vietnē Facebook. Ginesa pasaules rekordu biroja pārdošanas nodaļa piedāvā īpaši pielāgotus konsultāciju pakalpojumus vairākiem pasaules vadošajiem zīmoliem un aģentūrām.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti