Vai Porsche uzbrauks slēpošanas trasē? (+ VIDEO) 14

 
iAuto | 5.marts 2018 16:29

Vācijas autobūves kompānija Porsche izvēlējusies netradicionālu veidu, kā pārbaudīt sava sporta auto iespējas, sūtot to augšup pa piesnigušo slēpošanas trasi Glenšī ielejā, Skotijā.

Ekstrēmajam uzbraucienam tika izmantots pilnpiedziņas Porsche 911 Turbo S, kas aprīkots ar 3,8 litru 580 Zs sešcilindru motoru.

100 km/h kupeja var sasniegt 2,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 330 km/h. Vācijā šādas automašīnas cena ir 205 133 eiro.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
17.15 5.marts 2018 17:17
9 0 Atbildēt

Tā ir tāda sūda reklāma, kas nevienu neaizkustina - vajag, piemēram, kādam pensionāram un ne jau Vācijā, bet piemēram, pie mums, to autiņu uzdāvināt, vot tā būtu cita lieta!

Vernons 5.marts 2018 18:23
6 3 Atbildēt

Kas mani visvairāk tracina. Nevajag publiskā telpā rādīt muļķības! Spolējot braukt kalnā ir pēdējā muļķība, to pašu var un vajag izdarīt nespolējot! Es to protu un es tā arī daru!!!

kasinsh79 6.marts 2018 8:45
6 0 Atbildēt

No savas neilgās pāris ziemu pieredzes ar vieglo 4x4. Iebuksējot kaut kur dziļākos sniegos vai arī mēģinot pārvarēt mīksta pūdersniega vālus, pirmkārt, noteikti jāizslēdz vilkmes kontrole (pretbuksēšana), Lai arī Vernonam te augstāk ir taisnība, kalnā braucot, spolēt nevajag, tomēr pretbuksēšana nogalina visu vilkmi sniegā un auto mākslīgi sabremzē (->bezmaz vai apstājas). Otrs faktors - ļoti labas riepas, ticu, ka video Porsche ir neierasti rupjas ziemas protektora riepas uzmontētas Visbeidzot - pilnpiedziņa NAV visuvarena, ieskrienas tāds auto lieliski, bet stājas - ja ne vēl sliktāk par citiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti