Tā to dara Krievijā - ceļa remonts dažām stundām (+ VIDEO) 12

 
iAuto | 3.novembris 2018 14:08

Spriežot pēc video, darba kultūra Krievijā joprojām padomjlaika līmenī - priekšnieks lika, strādnieks dara, un, nav svarīgi, ka šādi "saremontēts" ceļš jau pēc dažām stundām būs tāds pats.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 4.novembris 2018 11:45
8 0 Atbildēt

Pļurkta teiktajam ar maz sakara ar realitāti, lai parāda kaut vienu ceļu kas nav vairākus gadus greiderēts. Tas nav reāli, jo tad tas ceļš jau būtu izzudis. Paši tie nesalabojas, tātad ja pavasarī nav izbraucams un tad pa vasaru var braukt tātad ir greiderēts. Cita lieta ka tie grants ceļi ir sabērti bez pamatnes līdz ar to bedres veidojas atkal un atkal, kur normāli būtu jāveidojas vien trepei.

viencexperc 3.novembris 2018 16:58
7 2 Atbildēt

Lai sataisītu ideālus ceļu, vajag naudiņu. Un kāpēc piemini "brīvos gadus"? Es sapratu tavu domu gājienu, neizglītotais vatņik!

Arī nebrīvajos gados Latvijā bija maz asfaltētu ceļu. Ja citās Eiropas valstīs bija maz grantētu ceļu, tad padumjajā savienībā, neskatoties uz naftas un gāzes tirdzniecību "nebija naudas" noasfaltēt. Svarīgāk bija taisīt piepūšamās raķetes, ko demonstrēt Rietumiem. Protams, ka tev nebija auto un tu to neredzēji, vai tev bija kaut kāds nokauts lūznis ar kuru pat pa taisnu ceļu viss kratījās un tu objektīvi nevarēji novērtēt ceļu stāvokli.

Bet vācieši malači, jo viens ūsains vīriņš ar skaļu balsi un taisnu rociņu zināja, kur vajag ieguldīt naudiņu.

Bet mums liktenis vēlēja nokļūt pie neizglītotiem klaidoņu ( nomadu) pēctečiem kuri māk tirgot zemes resursus, bet naudu tērēt - nepietiek prāta.

msh 3.novembris 2018 18:22
7 0 Atbildēt

Nu jā, bet kas tos grants ceļus padomju laikā greiderēja un bēra? Es varu saderēt ka kolhozi un sovhozi, lasīt - ceļu galvenie lietotāji un īpašnieki par tiem arī rūpējās. Kamēr tagad tie ceļi "nepieder nevienam", un tāpēc arī nav kas par tiem rūpējas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti