Kreiss noslēdz līgumu ar Domenikss par 200 kravas automobiļu iegādi (+ foto) 28

 

Foto: Publicitātes attēls

Domenikss | 5.maijs 2015 7:33

Maija pirmajās dienās, SIA Domenikss nodeva pirmās partijas ietvaros 35 no 200 Mercedes-Benz Actros kravas automobiļiem, ko iegādājies autopārvadājumu uzņēmums SIA Kreiss. Šis ir viens no Latvijā lielākajiem darījumiem autokravu pārvadājumu nozarē pēdējo gadu laikā.

SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska: “Man ir patiess prieks par tik vērienīgu darījumu ar vienu no nozīmīgākajiem pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem Eiropā – Kreiss, kas iegādājies jaunāko un modernāko tehnoloģiju apvienojumu kravas automobilī Actros. Apstākļos, kad kravu pārvadājumu nozarē asi palielinās konkurence, Mercedes-Benz vilcēji ir lieliska investīcija, lai pilnvērtīgi konkurētu ar citiem tirgus dalībniekiem ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Zinot Kreiss rūpes par vidi, kurā mēs dzīvojam, ir patiess gandarījums par auto parka nomaiņu uz Mercedes-Benz Actros 1845 LS automobiļiem, kas aprīkoti ar jaunākās paaudzes Eiro 6 dzinējiem, tāpēc novēlu uzņēmumam tālāku attīstību un jaunu tirgu iekarošanu.”

Foto: Publicitātes attēls

Mercedes-Benz Actros automobiļi ir aprīkoti ar FleetBoard sistēmu, kas ļauj sekot un analizēt automobiļa ekspluatācijas parametrus, vadītāja braukšanas stilu, atrašanās vietu un darba laika kontroli. Actros inovatīvā PPC sistēma efektīvi vada ātrumkārbu atkarībā no ceļa reljefa. Tāpat visu automobiļu komplektācijā ietilpst BIGSpace kabīne, kas ar plašo salonu ir ergonomikas meistardarbs un ir izcili piemērota darbam diviem šoferiem, tāpēc tajā ir ērti gan strādāt, gan atpūsties. Lai maksimāli efektīvi nodrošinātu automobiļa izmantošanu, SIA Domenikss nodrošinās Ekonomiskas un drošas autovadītāju apmācības.

SIA Kreiss līdzīpašnieks Sergejs Zaļizko Foto: Publicitātes attēls

SIA Kreiss līdzīpašnieks Sergejs Zaļizko: “SIA Kreiss misija ir balstīta uz vērtībām un darbības principiem, kas iet roku rokā ar Mercedes-Benz piedāvātajiem produktiem. Mēs nodrošinām augstu pakalpojumu sniegšanas līmeni, izmantojot jaunas un drošas tehnoloģijas un tieši tāpēc mēs izvēlējāmies Actros automobiļus. Galamērķi mērāmi desmitos tūkstošu kilometru, un mums ir svarīgi saviem klientiem garantēt kravas transportēšanas drošību, tāpēc ir būtiski mūsu autovadītājiem nodrošināt drošu, ekonomisku braukšanu, ātru reakciju uz ceļa un spēju kontrolēt situāciju.”

Domājot par autovadītāju komfortu un drošību, visiem 200 automobiļiem ir nodrošināts pilns drošības aprīkojums, kurā ietilpst stabilitātes kontroles sistēma, aktīvā bremzēšanas sistēma, aktīvā kruīza kontrole, noguruma asistents, joslu brīdinājuma sistēma un drošības spilvens.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst: SIA Domenikss - Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. Domenikss ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Fuso Canter tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA Domenikss filiāles: Servisa centrs Daugavpilī un SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu auto tirdzniecību. 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
28 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 5.maijs 2015 11:59
15 0 Atbildēt

Kas ta' Volvo vairs necepī?

igor 5.maijs 2015 13:29
12 15 Atbildēt

Magnētu likt var ?

LMT 5.maijs 2015 12:36
11 1 Atbildēt

Jautājums kur liks vecās lamatas! Gan jau, ka kāds kanāls uz Austrumiem atvēries.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti