Pilnīgi jaunais Nissan NV300 papildina Nissan plašo vieglo komercautomobiļu klāstu (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom Latvia | 22.septembris 2016 11:09

Kā sengaidītais Nissan Primastar aizvietotājs, NV300 Nissan vieglo komercautomobiļu klāstā atrodas starp NV200, e-NV200 un NV400. Tā ir ārkārtīgi nozīmīga automobiļa modeļa atklāšana, jo noslēdz Nissan vieglo komercautomobiļu klāsta atjaunināšanu.

Iekļaujot klāstā šo jauno vidēja izmēra furgonu, Nissan piedāvā vienu no plašākajiem komercautomobiļu klāstiem, kas ļauj dīleriem nodrošināt klientiem vienu ērtu pieturas punktu, kur iegādāties kā furgonus, tā pikapus un kravas automobiļus.

Atbalstot zīmola plašo vieglo komercautomobiļu stratēģiju – kas ietver arī NT400 un NT500 kravas automobiļus, kā arī godalgoto pikapu – Navara, – NV300 ir pieejams Panel Van, Crew Van un Combi pasažieru versijā. Turklāt ir pieejama Floor Cab versija – šasija bez virsbūves, kas ir nevainojami piemērota platforma pēc pasūtījuma būvētu versiju radīšanai.

Dāvājot nepārspējamu sirdsmieru, NV300 papildina Nissan nozarē vadošā 5 gadu / 160 000 km ražotāja standarta garantija, kas ietver arī visus automobilim uzstādītos Nissan oriģinālos aksesuārus. Pateicoties efektīvo dzinēju klāstam un zemajām ekspluatācijas izmaksām, NV300 ir jauns "zemu ekspluatācijas izmaksu čempions" segmentā.

Tas ir konstruēts pārdomāti, lai biznesa klientiem sniegtu daudzpusīgu "mobilā biroja" vidi ar pasažieru automobiļiem raksturīgo salona komfortu un brauciena izsmalcinātību. Piedāvājot efektīvu dīzeļa dzinēju klāstu, izcilu braukšanas dinamiku, kā arī autovadītāja palīgsistēmas un virkni drošības tehnoloģiju, NV300 ir unikāls jauns vieglais komercautomobilis.

Renault-Nissan alianses Sanduvilas rūpnīcā Francijā ražotais Nissan NV300 Eiropā pārdošanā nonāks šī gada novembrī.

Elastīga un daudzveidīgi pielāgojama vieglā komercautomobiļa platforma.

NV300 ir elastīga un daudzveidīgi pielāgojama vieglā komercautomobiļa platforma, kas paredzēta praktiskai un lietotājam draudzīgai kalpošanai biznesa klientiem plašā nozaru diapazonā, piemēram, transporta un loģistikas nozarē, celtniecībā, namīpašumu apsaimniekošanā, piegāžu, ātrā remonta un mobilo darbnīcu pakalpojumu sniedzējiem.

Tik plašas izmantojuma iespējas nodrošina furgona versija ar divu garumu un divu augstumu versijām. Crew Van ir pieejams divos dažādos garumos un nodrošina sēdvietas līdz pat sešiem pasažieriem. Papildu elastīgumam ir pieejamas daudz un dažādas aizmugures un sānu durvju kombinācijas – gan slēgtās, gan ar logiem. Klientiem, kas pārvadā pasažierus, piedāvājam NV300 Combi divu garumu versijās, kur vieta atradīsies līdz pat deviņiem braucējiem.

Pat L1 garuma versijā var ievietot līdz pat trīs standarta eiropaletēm, bet sākuma aprīkojuma līmeņa L1H1 Panel Van kravas nodalījums ir par 110 mm garāks nekā Primastar, un tajā bez raizēm var ievietot pat 10 x 2,5 metrus lielas reģipša plāksnes. Papildaprīkojumā iespējams izvēlēties lūku automobiļa salona atdalošajā sienā, kas ļaus pārvadāt līdz 3,75 metrus (L1) un līdz 4,15 metrus (L2) garus priekšmetus. Atkarībā no izvēlētās versijas kravas telpa automobiļa aizmugurē sasniedz 5,2 m3 līdz 8,6 m3.

Nissan NV300 ir pieejami aizsargpaneļi no koka un LED apgaismojums griestos, kā arī dažādi kravas telpas plaukti un līdz pat 20 āķiem kravas telpā kravas nostiprināšanai.

Biznesa klientiem, kam nepieciešams pēc īpaša pasūtījuma izgatavots vieglais komercautomobilis, NV300 Floor Cab sniedz nevainojamu bāzi pārbūvei, apmierinot neskaitāmu nozaru specifiskās vajadzības.

Praktisks automobiļa kabīnes aprīkojums.

Pilnīgi jaunā NV300 kabīne tika izstrādāta jo sevišķi rūpīgi, lai tā būtu pēc iespējas ergonomiskāka un ērtāka. Visām NV300 versijām ir pilnībā regulējama pilota tipa autovadītāja sēdvieta un modulējams "mobilais birojs", kas ļauj autovadītājam izvēlēties tieši tās funkcijas, kas atvieglo viņa darba dzīvi.

NV300 piedāvā arī portatīvā datora novietošanas risinājumu, dzērienu trauku turētājus un mapes turētāju, kā arī līdz pat 89 litru uzglabāšanas nodalījumu ietilpību.

Tāpat ir pieejama NissanConnect infoizklaides sistēma ar satelītnavigāciju, DAB digitālais radio, Siri balss vadība (iPhone lietotājiem), atpakaļskata kamera un USB karšu atjauninājumi.

Visi Nissan NV300 Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs būs aprīkoti arī ar papildu sildītāju.

Drošība.

Platleņķa sānu spoguļi ietilpst standarta aprīkojumā, un ir pieejama arī stāvvietā novietošanas palīgsistēma – ar atpakaļskata kameras attēla attēlošanu atpakaļskata spogulī un aizmugurējiem stāvvietā novietošanas sensoriem. Atsevišķām versijām standarta aprīkojumā ietilpst “aklās” zonas spogulis, kas iebūvēts pasažiera sānu saulessargā. Apdares līmeņi un precīzas specifikācijas ir atkarīgas no tirgus.

Ikviens NV300 ir aprīkots ar elektroniskām drošības tehnoloģijām un autovadītāja palīgsistēmām, tostarp bremžu pretbloķēšanās sistēmu (ABS), elektronisko bremzēšanas spēka sadali (EBD), elektronisko stabilitātes programmu (ESP), izslīdēšanu koriģējošo saķeres kontroles sistēmu (ASR) un palīgsistēmu braukšanas uzsākšanai pret kalnu, savukārt Combi standarta aprīkojumā ietilpst arī riepu gaisa spiediena kontroles sistēma.

Dzinēji.

NV300 tiek piedāvātas četras dzinēja versijas. Visās izmantots Nissan uzticamais 1,6 litru dCi dīzeļdzinējs – labāk pazīstams no zīmola krosoveriem – Qashqai un X-Trail, piedāvājot izvēlēties piemērotāko jaudu 95 ZS, 120 ZS, 125 ZS un 145 ZS. Pirmās divas dzinēja jaudas versijas ir aprīkotas ar vienu turbīnu, bet pēdējās divas – ar divām turbīnām. Visām dzinēja versijām uzstādīta sešu pārnesumu manuālā transmisija. Ne visas dzinēju versijas ir pieejamas ar visiem virsbūves veidiem.

Visu dzinēju standarta aprīkojums ietver dīzeļdegvielas daļiņu filtru, un tie atbilst Euro 6 izmešu līmeņa standartiem. Turklāt visi ir aprīkoti ar selektīvo katalītiskās reducēšanas (SCR) tehnoloģiju, kurā izmantots AdBlue karbamīda šķīdums, kas uzpildāms atsevišķā tvertnē un, izraisot slāpekļa oksīdu (NOx) reakcijas oksidējošā atmosfērā, ļauj samazināt NOx izmešu emisijas apjomu.

Versijas ar divām turbīnām ir aprīkotas ar Stop/Start dzinēja tehnoloģiju, kas ļauj samazināt degvielas patēriņu, kā arī ar “ECO” braukšanas režīma slēdzi un pārnesumu indikatoru. Tie ir pieejami arī 95 ZS dzinēja versijas papildaprīkojumā un ļauj autovadītājiem optimizēt degvielas patēriņu, ierobežojot griezi un izlīdzinot akseleratora reakciju. Degvielas patēriņa ziņā visefektīvākā Panel Van versija ir 125 ZS versija: kombinētajā ciklā tās degvielas patēriņš ir 5,9 l/100 km un CO2 izmešu apjoms – tikai 155 g/km. Combi versijas rādītāji ir vēl labāki – 5,6 l/100 km un 145 g/km.

Visā klāstā degvielas patēriņš ir vidēji par 1,0 l/100 km mazāks nekā Nissan Primastar. Apvienojot to visu ar Nissan segmentā unikālo 5 gadu / 160 000 km ražotāja standarta garantiju – kas ir spēkā arī visiem uzstādītajiem Nissan oriģinālajiem vieglo komercautomobiļu aksesuāriem – un ieteicamajiem tehnisko apkopju intervāliem, kas ir 2 gadi / 40 000 km, NV300 ir jaunais “zemu ekspluatācijas izmaksu čempions” vidēja izmēra vieglo komercautomobiļu segmentā.

Eksterjers.

NV300 eksterjers ar nolūku ir veidots tā, lai integrētos Nissan pašreizējā vieglo komercautomobiļu klāstā, kā arī būtu pieskaņots zīmola slavenajiem krosoveriem – Qashqai, Juke un X-Trail. "V-motion" priekšējais režģis acumirklī ļauj atpazīt automobiļa “ģimenes saites”.

Ir pieejams 10 automobiļa eksterjera krāsu klāsts – četras tīrtoņa krāsas: Magma Red, Mole Grey, Glacier White un Bamboo Green, un sešas metāliskās krāsas: Oyster Grey, Mercury Grey, Jet Black, Panorama Blue, Copper Brown un Stone. NV300 standarta aprīkojumā ietilpst 16” tērauda diski, bet 17” vieglmetāla diskus iespējams izvēlēties kā izvēles aprīkojumu.

 
Visi komentāri
 
Akmentiņš 23.septembris 2016 14:44
0 0 Atbildēt

Tas pats Trafic/vivaro vien ir.

murloo 25.septembris 2016 18:22
0 0 Atbildēt

bija 3gadus lietots vivaro 1.9cdti, nekāda vaina, labs kastenvāģis, gāja labi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti