Scania Latvia nodod klientam pirmo pasūtīto jaunās paaudzes kravas automašīnu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Scania Latvia | 24.novembris 2016 11:31

Otrdien, 22. novembrī Scania Latvia komanda nodeva savam ilggadējam klientam – uzņēmumam SIA “Līvs AM” – pirmo Latvijā pasūtīto jaunās paaudzes Scania kravas automašīnu R 410.

Latvijā jaunās paaudzes Scania kravas automašīnas tika prezentētas 14. septembrī vērienīgā atklāšanas pasākumā, kurā piedalījās nozares eksperti un vairāk nekā 500 nozares uzņēmumu pārstāvji.

SIA “Līvs AM” īpašnieks Aivo Līvs pieteicās pasūtīt šo automašīnu uzreiz pēc tam, kad vasaras vidū Scania rūpnīca izziņoja faktu par jauna modeļa prezentāciju. A. Līvs vēlējās papildināt sava uzņēmuma jau esošo Scania autoparku ar visjaunākās paaudzes Scania modeli vēl pirms to bija redzējis dzīvē, jo uzticas Scania ražotajām mašīnām, kas ir ļoti ekonomiskas degvielas patēriņā un drošas uz ceļa.

Arī jaunās paaudzes kravas automašīnai ir uzlabots degvielas patēriņš par 5%, ko nodrošina uzlabotas piedziņas daļas un labāka aerodinamika. Automašīnas vizuāli novērtējamās izmaiņas ir jaunajās kabīnēs, kuru līderis viennozīmīgi ir S kabīne ar vienlīmeņa grīdu, modernāko dizainu, ideālu gaisa aptekamību, premium salonu, nevainojamo mērinstrumentu un vadītāja vietas pozīciju. Šie ir pasaulē pirmie modeļi, kas pasargā autovadītāju ar aizkarveida drošības spilvenu, automašīnas sāniskas apgāšanās gadījumā. Ilgstoši strādājot pie jaunās paaudzes automašīnas, tika domāts par ilgtspējīgu un atbildīgu attieksmi pret vidi.

Scania Latvia komanda veica pilnu mašīnas sagatavošanas darbu: sākot no komplektācijas līdz pat finansējumam, ko nodrošināja Scania Finans AB Latvijas filiāle. Scania jaunās paaudzes kravas automašīnas nodošana klientam ir nozīmīgs brīdis, jo ilgus gadus ieguldītais darbs, zināšanas un ilgstošās testēšanas rezultāts visbeidzot sasniedz klientu un auto būs ieraugāms arī uz Latvijas ceļiem. Scania profesionāļu komanda kopā ar klientu atzīmēja šo notikumu ar tematisku Scania jaunās paaudzes automašīnas rotātu kūku un šampanieti.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Imants Alsins 25.novembris 2016 23:03
3 0 Atbildēt

Ok,man 54 gadi.20 gadus nobraucu ar Volvo.Jaunais modelis bij stipri jels! Tagad braucu ar 06 gada Scania,ludzu nesacakarejiet manu iespaidu par so auto7114

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti