Jaunais "VW Crafter" Latvijā būs pieejams nākošā gada pavasarī (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 22.decembris 2016 9:49

Jaunais "VW Crafter", kas Latvijā būs pieejams 2017.gada pavasarī, izceļas ar 5,5 tonnu kravnesību, lielāku kravas ietilpību un funkcionalitāti.

Mikroautobusam ir optimizēti izmēri, lai sasniegtu maksimālu ikdienas praktiskumu, trīs dažādi piedziņas varianti, ieskaitot 4MOTION pilnpiedziņu, samazināts degvielas patēriņš, kā arī zemas uzturēšanas un remonta izmaksas.

Auto ir praktisks un pielāgojas jebkurām patērētāju vajadzībām

"VW Crafter" pielāgojas jebkurām patērētāju vajadzībām - atbilstoši aprīkots no iekšpuses un ārpuses, tas var kalpot kā ātrās palīdzības automašīna, policijas transports, auto kravu pārvadājumiem, t.sk. arī saldētu kravu, jo "VW Crafter" var ērti aprīkot ar saldēšanas iekārtām, kā arī pasažieru pārvadājumiem. Atkarībā no atvasinājumiem, "VW Crafter" var būt praktisks un daudzveidīgs instruments - pašizgāzējs, pārvietojamā darbnīca, sniega tīrītājs vai groza pacēlājs (cherry pickers).

"VW Crafter" ir praktiskākais palīgs gan darbā, gan ikdienā - tas ir īpaši pielāgots ikdienas lietošanai:

- sagatavots pārbūvei;

- pielāgots standartizētu kravu pārvadājumiem;

- viegli tīrāmi, izturīgi materiāli;

- ērtākais un ergonomiskākais salons un novietņu izkārtojums;

- veikls, viegli manevrējams ar labu redzamību.

Palielināta kravas telpa

"VW Crafter" ar maksimālo kravnesību 5,5 tonnas, palielinātu 18,4 m3 plašu kravas telpu un pārsteidzošu piedziņas veidu, ir aprīkots ar pilnībā pārstrādātu šasiju un elektromehānisko stūres iekārtu, uzticamiem, ekonomiskākiem un optimizētiem dzinējiem gan gariem pārbraucieniem, gan braukšanai pilsētas satiksmē, labi pārdomātiem risinājumiem kravas iekraušanai, praktiskām sagatavēm pārveidojumu uzstādīšanai, ergonomisku autovadītāja darba vidi un ārkārtīgi plašu autovadītāja palīgsistēmu klāstu.

Zemāks degvielas patēriņš

Automobili lieliski raksturo tādi rādītāji kā "ekonomiskums" un "drošība" - auto ir zemāki degvielas patēriņa un CO2 rādītāji, kā arī labākas aerodinamiskās īpašības, jaunākās paaudzes asistentu sistēmas un elektromehānisks stūres pastiprinātājs. Izvēle par labu "VW Crafter" samazinās transportlīdzekļa ekspluatācijas izmaksas - uzlabotie Euro 6 dzinēji, kuru pamatā ir modulārā dīzeļdzinēju platforma MDB, ir īpaši pielāgoti jaunajam "Crafter", ņemot vērā komerciālo transportlīdzekļu izturības prasības. Tie ir ļoti uzticami dzinēji, kas paredzēti gan īsiem, gan gariem pārvadājumiem. 2,0 l dzinējs EA 288 Commercial, kas pielāgots jaunajam "Crafter", Euro 6 tirgos ir pieejams komplektācijā ar priekšējo riteņu piedziņu trīs dažādās jaudas versijās: 75 kW (102 ZS), 103 kW (140 ZS) vai kā BiTurbo TDI ar 130 kW (177 ZS) jaudu. Jaunā "Crafter" priekšrocības ir arī izturība, zemas nolietošanās, apkopes un remonta izmaksas, kas kopumā pozitīvi ietekmē kopējās ekspluatācijas izmaksas visa automobiļa dzīves cikla garumā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
vilks 22.decembris 2016 17:37
1 1 Atbildēt

Tas ir auto , kuru labāk -neslāpēt... , citādi , -nepaspēsi atjēgties , kad tas jau CAURS !!!

ezis71 22.decembris 2016 17:57
1 1 Atbildēt

Kaut kur redzētas līnijas,opā,tas tak Ford Transit,var klopēt ciet šo bodīti.

Ojars 24.decembris 2016 8:21
1 0 Atbildēt

Amatierisks jautājums par piedziņas dažādību.

Kādēļ ražotājs tik ļoti cenšas, lai piedāvātu tirgū gan priekšas, gan pakaļpiedziņas komerctransportu? Mani vairāk interesē tieši kravas transports.

Apgriešanās rādiuss un ziemas braukšanas bez kravas ir vienīgie kritēriji, kuri man nāk prātā. Bet kā ir īstenībā, komercauto ikdienas lietotāji?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti