“Volvo Truck Latvia” piegādā jau 1500. kravas auto SIA ”Kreiss” 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Volvo Truck Latvia | 21.februāris 2017 10:39

“Volvo Truck Latvia” ir izveidojusies stabila ilgtermiņa sadarbība ar “SIA Kreiss”, kas ir viens no lielākajiem loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Eiropā.

Jau 16 gadus “Volvo Truck Latvia” piegādā jaunākās kravas automašīnas SIA “Kreiss”, un 2016. gada nogalē uzņēmums saņēma 1500. Volvo kravas automašīnu.

Ilglaicīgas sadarbības pamatā starp “Volvo Trucks” un SIA “Kreiss” ir veiksmīga komunikācija un savstarpēja cieņa. Pirmā automašīna, kas 2000. gadā nonāca SIA “Kreiss” īpašumā, bija Volvo FH12, bet 2016. gadā piegādātais tūkstošs piecsimtais kravas auto bija Volvo FH. Pērn SIA “Kreiss” tika piegādātas 366 “Volvo” kravas automašīnas, un ar katru gadu piegādāto automašīnu skaits turpina pieaugt.

“SIA “Kreiss” ir nozīmīgs “Volvo Trucks” partneris gan Latvijas, gan arī Eiropas tirgū, un mēs augstu novērtējam uzticību, kas ir izveidojusies šo gadu laikā. Ilgtermiņa attiecības stiprina arī abu uzņēmumu vienotā izpratne par kvalitāti, efektīvu pārvaldību un apkārtējās vides aizsardzību,” uzsver “Volvo Truck Latvia” rīkotājdirektors Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brooks).

Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brooks) papildina: “Strādājot ar SIA “Kreiss” un citiem klientiem mēs ņemam vērā “Volvo Trucks” vērtības - klientu panākumi, uzticība, aizrautība, pārmaiņas un sniegums. Mums ir svarīgi izprasts klientu biznesu, tā vajadzības un problēmas. Turklāt mēs fokusējamies uz transporta risinājumiem, kas padara klientu ne tikai veiksmīgu, bet rada vērtību arī sabiedrībai. Mēs arī sagaidām, ka gan mēs, gan citi būs gatavi spert vienu soli vairāk, lai paveiktu lielisku darbu. Esam ieinteresēti arī pārmaiņās, lai būtu soli priekšā konkurentiem un diktētu “spēles” noteikumus.. Vienlaikus mēs ar aizrautību darām darbu un lepojamies ar jau paveikto. Turklāt darba procesa laikā mēs uzticamies ne tikai saviem darbiniekiem, bet arī citiem, jo uzskatām, ka visas iesaistītās puses ir ieinteresētās pozitīvā gala rezultātā.”

Vienlaikus SIA „Kreiss” valdes loceklis Sergejs Zaļizko atzīmē, ka “Volvo Trucks” nav tikai automašīnu piegādātājs, bet arī uzticams sadarbības partneris gan Latvijā, gan pasaulē – visur, kur brauc SIA “Kreiss” automašīnas. ““Volvo Trucks” atbalsta mūsu uzņēmu ne tikai kravas auto pirkuma procesā, bet arī tās ekspluatācijā – tie ir vieni no svarīgākajiem faktoriem ilgtermiņa sadarbības pamatā 2017. gadā plānojam mūsu kravas automašīnu autoparku papildināt ar 350 spēkratiem,” stāsta SIA „Kreiss” valdes loceklis Sergejs Zaļizko.

SIA „Kreiss” ir Latvijā lielākais īstermiņa realizācijas preču pārvadātājs Eiropas tirgū. Uzņēmums dibināts 1994. gadā un jau sākotnēji specializējās augļu, dārzeņu un citu īstermiņa realizācijas preču pārvadāšanā. SIA “Kreiss” rīcībā ir 95% kravas automašīnas, kas ir jaunākas par pieciem gadiem. Lielākā daļu „Kreiss” autoparka veido Volvo jaunāko modeļu automašīnas.

Savukārt „Volvo Truck Latvia” nepilnu 20 gadu darbības laikā kļuvis par vadošo uzņēmumu Latvijā, kas nodrošina kravas transportlīdzekļu risinājumus. Vidēji katrs trešais kravas auto Latvijā ir „Volvo”. Tieši Rīgā 1996. gadā „Volvo Trucks” atklāja pirmo servisa centru Austrumeiropā, tādējādi iezīmējot jaunas stratēģijas – tiešās tirdzniecības un apkopes – sākumu, ko uzņēmums īstenojis visā Austrumeiropā un Centrāleiropā. Patlaban Baltijas valstīs vien darbojas 12 „Volvo Trucks” servisa centri, no kuriem četri atrodas Latvijā.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Abavnieks 21.februāris 2017 16:11
7 1 Atbildēt

Nu priekš "Volvo Truck" tas "Kreiss" ir labs klients, dod labu ienākumu, tāpēc tāds slavas raksts! Bet kāds labums citiem Latvijas iedzīvotājiem no tāda "Kreisa"? Tad ne jau šie pērk 350 auto šogad, lai mums vestu svaigus augļus! Izskatās, ka vairāk stradā tranzītā Eiropa - Austrumi, tātad drāž mūsu ceļus un nodokļus maksā ofšoros?

Jeb es kļūdos un "Kreiss" Latvijas šoferiem maksā labas algas un valsts budžetā, nodokļos ienes miljonus! Tad kāpēc par to kautrīgi klusē?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti